Şimdi Ara

[ÇOK ACİL]Yoğunluktan Açılmayan Site İçin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
17.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Yıldız Teknik'te okuyorum aramızda aynı okulda olanlarımızda vardır.Okulumuzu USİS diye bir otomasyon sistemi var buradan ders seçimi yapıyoruz ancak ders seçimleri esnasında çok yoğun oluyor ve girmek çok sıkıntı oluyor.Asıl anlamadığım olay ise internetim 20 mbit olmasına rağmen, diğer birçok kişiden hızlı bir interntete sahibim ancak ben sisteme en geç giriyorum.Yani bu internet hızının bana hiç avantajını göremedim.Benden hızı çok kötü olanlar bile girdi siteye.Bunun sebebi nedir?Bu siteye girmenin kolay bir yolu var mıdır?Önerilerinizi, bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Arkadaşlar ben Yıldız Teknik'te okuyorum aramızda aynı okulda olanlarımızda vardır.Okulumuzu USİS diye bir otomasyon sistemi var buradan ders seçimi yapıyoruz ancak ders seçimleri esnasında çok yoğun oluyor ve girmek çok sıkıntı oluyor.Asıl anlamadığım olay ise internetim 20 mbit olmasına rağmen, diğer birçok kişiden hızlı bir interntete sahibim ancak ben sisteme en geç giriyorum.Yani bu internet hızının bana hiç avantajını göremedim.Benden hızı çok kötü olanlar bile girdi siteye.Bunun sebebi nedir?Bu siteye girmenin kolay bir yolu var mıdır?Önerilerinizi, bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

girmek istediğin sitenin kullandığı belli bir bant genişliği var. yani sen ve senin gibi yüzlerce öğrenci aynı anda işlem yapmak için siteye bağlandığında bu bant genişliğini kullanıyor. ne kadar çok kişi girerse o kadar çok bant genişliği kullanılıyor. senin internetin isterse 100 mbit olsun, girmek istediğin sitenin bant genişliği dolduysa bağlanamazsın ya da geç bağlanırsın. bir duble yol düşün. istanbula gidiyorsun ve senin gibi istanbula gitmek isteyen milyonlarca kişi var diyelim. senin altında ferrari onların altında da vosvos var. trafik sıkışık olduğu için ikiniz de aynı durumua düşersiniz. yani yolun açılmasını beklersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: censef57

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Arkadaşlar ben Yıldız Teknik'te okuyorum aramızda aynı okulda olanlarımızda vardır.Okulumuzu USİS diye bir otomasyon sistemi var buradan ders seçimi yapıyoruz ancak ders seçimleri esnasında çok yoğun oluyor ve girmek çok sıkıntı oluyor.Asıl anlamadığım olay ise internetim 20 mbit olmasına rağmen, diğer birçok kişiden hızlı bir interntete sahibim ancak ben sisteme en geç giriyorum.Yani bu internet hızının bana hiç avantajını göremedim.Benden hızı çok kötü olanlar bile girdi siteye.Bunun sebebi nedir?Bu siteye girmenin kolay bir yolu var mıdır?Önerilerinizi, bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

girmek istediğin sitenin kullandığı belli bir bant genişliği var. yani sen ve senin gibi yüzlerce öğrenci aynı anda işlem yapmak için siteye bağlandığında bu bant genişliğini kullanıyor. ne kadar çok kişi girerse o kadar çok bant genişliği kullanılıyor. senin internetin isterse 100 mbit olsun, girmek istediğin sitenin bant genişliği dolduysa bağlanamazsın ya da geç bağlanırsın. bir duble yol düşün. istanbula gidiyorsun ve senin gibi istanbula gitmek isteyen milyonlarca kişi var diyelim. senin altında ferrari onların altında da vosvos var. trafik sıkışık olduğu için ikiniz de aynı durumua düşersiniz. yani yolun açılmasını beklersiniz.

Çok iyi açıklamışsın. Bide sadece internet hızı olarak düşünme bu işin ping i de var.

• beyler bana da acil bir yöntem lazım bu olay için yokmu bu trafikde ön tarafa geçmenin bir yolu bu ping olayı nasıl olacak çok acil ösym sonuç belgesi almam gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.