Şimdi Ara

Çok Acil Yardım Telefon Hiç Açılmıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi kaç gndur telefonumu arayanlar telefona neden bakmıyorsun diye kızmaya basladılar bnde telefon çalmıyrduki dedim bi telefonla kendi telefonumu aradım tlefon çalıyor ama bnm telefonda tık yok :S bnde tekrar 2.3.5 i kurmaya kalktım bu sefer update failed diyr ve yuklenmıyor butun romları denedm hep hata veriyor napmam lazım ? dload klasörunu telefonuun kendi hafıza kartına atıyrm olmuyor .. Clockwork kurdum telefona revocery.img dosyasını değistirerek .. ses + telefon açma tuşuna bastım oraya girdim ordan şu işlemleri yaptım;

-Wipe data/factory reset ardından

-Wipe cache partition

-Advanced e girip wipe dalvik yapıyoruz ondan sonra

-Mounts and storage giriyoruz sırasıyla

Format boot/Format Cache/Format data/Format System

Sonra reboot system now a tıklaım ve telefon artık açılmıyor mavi ekranda kalıyor mavi ekranda ise pc ye bağladığımda bağlantı kuruldu diyor ama 250 mb lık bi alandı galiba o gelmiyor ? Bu Ekran geliyor hep?

Ses +/- açma tuşuna bastığımda ise pembe ekran geliyor orda hafıza kartına dload klasörünü atıyorum upacking yazıyor ama instale geldiğinde upload failed hatası veriyor napmam gerekiyor arkadaşlar :'( .. .cust_backup klasörünün orjinal yedeğini kopyalamıstım pcde duruyor ..

ESKİ HALİNE NASIL GETİREBİLİRİM telefon rootluydu garantiye göndersem ne diye göndereyim ?

• Hocam cihazın modelini belirtmemişsiniz size nasıl yardımcı olacazki?
  • çok benzer bi durum benim de başıma gelmişti... şöyle çözmüştüm: az biraz işletim sistemlerinden anlıyorsan linux kullandıysan işin daha kolay olacak, elinde varsa bi linux live cd si ile bilgisayarı aç, yoksa ubuntu tarzı bi sürümü internetten bulabilirsin çok rahat... live cd olarak çalıştırırsan şuanki işletim sistemine de zarar vermez. daha sonrasında hafıza kartını çıkar ve "ses+ ses - power" ile pembe ekrana gel, linux açıkken bilgisayara bağla, telefonundaki bütün bölümleri göreceksin, diğerlerine dokunmadan 2.0 gb lık bölüme "dload" klasörünü at... ama dikkat et doğru sürümü attığına, bunda da failed verirse tekrar pembe ekranı açamayabilirsin, her açmaya çalıştığında dload a ulaşır çünkü...

diğer konu ise cust backup ta tuttuğun dosyaları 250 mb lık alanın içinde "X:\image\" altına koymalısın o img ve mbn uzantılı dosyaları, format boot dediğin için onlar şuan silinmiş durumda...

bende de hafıza kartından update failed veriyordu, herşeyi formatlamıştım o yüzden mavi ekran geliyordu, son çare olarak bunu yaptım ve internaldan olduğu için kurmayı başardı... b138 falan kur istersen sürüm olarak ta

• Hocam bu sorunu yaşamanın nedeni boot format falan yapman...Bide şu yolu dene;
    -Pembe ekranda iken o aldığın custbackup yedeğini at oraya
    -hafıza kartını biçimlendir daha sonra dload klasörünü at içine
    -kartı tak telefona kurulum yapmayı dene..

Buda olmazsa 2.3 romu ilk çıktığında 2.2 romuna dönmek için bi yöntem paylaşmışlardı forumda oda şöyle;
    --2.2 romunun pembe ekran dosyalarını bul internetten
    --Telefonu pembe ekranda pc'ye bağla ve içinde ne varsa sil daha sonra internetten indirdiğin 2.2 romunun pembe ekran dosyalarını at oraya
    --Hafıza kartınada 2.2 romunu at ve kurulum yapmayı dene

Bende geçen gün custom rom yüklemeye kalktım mount storage bölümünden format/system seçeneğini yaptım romu yükledim açılırken animasyon gelmiyor bi süre aynı ekranda kalıp reset atıyordu daha sonra tekrar orjinal romu yükledim telefon açıldı ama kapatıp pembe ekranda bağladım pcye sonra tekrar açmaya çalıştım teli yine aynı animasyon gelmiyor direk reset atıyordu telefon zar zor eski haline getirdim..Önerim şu mount storage bölümünden uzak durmak...

Benim anlattığım yollar biraz daha az uğraştırır ama kesin sonuç vermeyebilir...Eğer sonuç alamazsan SAVGAN36 arkadaşımız çok güzel anlatmış o yöntemi deneyebilirsin büyük ihtimal onda sorunun düzelecektir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Android-Servisi

Hocam cihazın modelini belirtmemişsiniz size nasıl yardımcı olacazki?

Huawei İdeos x5
  • quote:

Orijinalden alıntı: savgan36

çok benzer bi durum benim de başıma gelmişti... şöyle çözmüştüm: az biraz işletim sistemlerinden anlıyorsan linux kullandıysan işin daha kolay olacak, elinde varsa bi linux live cd si ile bilgisayarı aç, yoksa ubuntu tarzı bi sürümü internetten bulabilirsin çok rahat... live cd olarak çalıştırırsan şuanki işletim sistemine de zarar vermez. daha sonrasında hafıza kartını çıkar ve "ses+ ses - power" ile pembe ekrana gel, linux açıkken bilgisayara bağla, telefonundaki bütün bölümleri göreceksin, diğerlerine dokunmadan 2.0 gb lık bölüme "dload" klasörünü at... ama dikkat et doğru sürümü attığına, bunda da failed verirse tekrar pembe ekranı açamayabilirsin, her açmaya çalıştığında dload a ulaşır çünkü...

diğer konu ise cust backup ta tuttuğun dosyaları 250 mb lık alanın içinde "X:\image\" altına koymalısın o img ve mbn uzantılı dosyaları, format boot dediğin için onlar şuan silinmiş durumda...

bende de hafıza kartından update failed veriyordu, herşeyi formatlamıştım o yüzden mavi ekran geliyordu, son çare olarak bunu yaptım ve internaldan olduğu için kurmayı başardı... b138 falan kur istersen sürüm olarak ta

Allah Razı Olsun Kardesim denicem sonucu mutlaka buraya yazacağım çok sağol gerçekten .. Linux olarak pardus kursam olurmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus_emre1991

Hocam bu sorunu yaşamanın nedeni boot format falan yapman...Bide şu yolu dene;
    -Pembe ekranda iken o aldığın custbackup yedeğini at oraya
    -hafıza kartını biçimlendir daha sonra dload klasörünü at içine
    -kartı tak telefona kurulum yapmayı dene..

Buda olmazsa 2.3 romu ilk çıktığında 2.2 romuna dönmek için bi yöntem paylaşmışlardı forumda oda şöyle;
    --2.2 romunun pembe ekran dosyalarını bul internetten
    --Telefonu pembe ekranda pc'ye bağla ve içinde ne varsa sil daha sonra internetten indirdiğin 2.2 romunun pembe ekran dosyalarını at oraya
    --Hafıza kartınada 2.2 romunu at ve kurulum yapmayı dene

Bende geçen gün custom rom yüklemeye kalktım mount storage bölümünden format/system seçeneğini yaptım romu yükledim açılırken animasyon gelmiyor bi süre aynı ekranda kalıp reset atıyordu daha sonra tekrar orjinal romu yükledim telefon açıldı ama kapatıp pembe ekranda bağladım pcye sonra tekrar açmaya çalıştım teli yine aynı animasyon gelmiyor direk reset atıyordu telefon zar zor eski haline getirdim..Önerim şu mount storage bölümünden uzak durmak...

Benim anlattığım yollar biraz daha az uğraştırır ama kesin sonuç vermeyebilir...Eğer sonuç alamazsan SAVGAN36 arkadaşımız çok güzel anlatmış o yöntemi deneyebilirsin büyük ihtimal onda sorunun düzelecektir..

Çok sağol sende kardesim valla yemin ederim fena oldum yaa sinirden gözlerimden yas geldi kimseyi arayamıyorum sevgilimle aram bozuldu babam kızar bi yandan telefonuna niye ulasılmıyor diye bende diyemiyorum yeni aldığım telefon bozuldu diye :"(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaa arkadaşlar pembe ekranda yada mavi ekranda usb taktığımda pc de görünse kopyalicamda sorun orda kabloyu takıyorum windowsta yukarıdaki ekran geliyor .. linuxte (slax 1.6.2) hiç bi işlev olmuyor napcam yaa ;(
  • quote:

çok benzer bi durum benim de başıma gelmişti... şöyle çözmüştüm: az biraz işletim sistemlerinden anlıyorsan linux kullandıysan işin daha kolay olacak, elinde varsa bi linux live cd si ile bilgisayarı aç, yoksa ubuntu tarzı bi sürümü internetten bulabilirsin çok rahat... live cd olarak çalıştırırsan şuanki işletim sistemine de zarar vermez. daha sonrasında hafıza kartını çıkar ve "ses+ ses - power" ile pembe ekrana gel, linux açıkken bilgisayara bağla, telefonundaki bütün bölümleri göreceksin, diğerlerine dokunmadan 2.0 gb lık bölüme "dload" klasörünü at... ama dikkat et doğru sürümü attığına, bunda da failed verirse tekrar pembe ekranı açamayabilirsin, her açmaya çalıştığında dload a ulaşır çünkü...

kardeşim dediklerini yaptım ubuntu indirdim kurdum ama yine telefonu görmuyr :'(

• Kardeşim önce hafiza kartina atican b518 (beta2) yi sonra ses açma - kapama tuşlariyla kurucan.Hata verdiyse söyle ne zaman hata verdiğini.Sonra Hafiza kartini cikarip ses acma kapama tuslariyla pembe ekrana gelip pc den cwm recovery 5.0.0.7 yi atacaksin.Sonra recovery ye gelip sadece wipe factory set yapacaksin.Sonra sistemi baslat sonucu yaz...
  • pembe ekranda mı bağliyorsun telefonu? hiç bişey mi görmüyor bi kısmını mı görüyor? image dosyalarını atmayı denedin mi? biraz daha aç ki yardım edelim
  • quote:

pembe ekranda mı bağliyorsun telefonu? hiç bişey mi görmüyor bi kısmını mı görüyor? image dosyalarını atmayı denedin mi? biraz daha aç ki yardım edelim

kardesim pembe ekranda takıyorum usb yi açıyorum hisuite programını bu resim geliyor karşıma
    bağlana tıklıyorum yine aynı şey oluyor hiç bisey görmüyor yani pc önceden bağlanıyordum 2 gblık alanı ve harici hafıza kartını görüyordum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumber

Kardeşim önce hafiza kartina atican b518 (beta2) yi sonra ses açma - kapama tuşlariyla kurucan.Hata verdiyse söyle ne zaman hata verdiğini.Sonra Hafiza kartini cikarip ses acma kapama tuslariyla pembe ekrana gelip pc den cwm recovery 5.0.0.7 yi atacaksin.Sonra recovery ye gelip sadece wipe factory set yapacaksin.Sonra sistemi baslat sonucu yaz...

ben b518 (beta2) sürümü bulamadım link verirmisin kardesm?
    kardesim hafıza kartına stok rom 2.2.1 sürümünün dload klasörünü atıyorum upacking diyor sonra 2/2 ye geçiyor install diyor tam orda update failed diyor .s pembe ekranda takıyorm usb yi sonra hisuiteyi açıyorm hep şu ekran geliyor;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.TRabZonLu™ -- 10 Şubat 2012; 9:20:47 >

• telefonunun dload klasörüne update dosyaları yerine kurtarma dosyaları diye bisey atamıyor muyuz telefonun içine ulaşmak gibi , windowsu kurtarmak için nasıl linux kuruyorsak bunun gibi bi yöntem yokmudur ?
  • Niye herkes sustu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrasimx

telefonunun dload klasörüne update dosyaları yerine kurtarma dosyaları diye bisey atamıyor muyuz telefonun içine ulaşmak gibi , windowsu kurtarmak için nasıl linux kuruyorsak bunun gibi bi yöntem yokmudur ?

Huawei backup diye birsey vardi ama tekrar nasil kuruldugu hakkinda bilgim yok, hic isim olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

quote:

Orijinalden alıntı: xrasimx

telefonunun dload klasörüne update dosyaları yerine kurtarma dosyaları diye bisey atamıyor muyuz telefonun içine ulaşmak gibi , windowsu kurtarmak için nasıl linux kuruyorsak bunun gibi bi yöntem yokmudur ?

Huawei backup diye birsey vardi ama tekrar nasil kuruldugu hakkinda bilgim yok, hic isim olmadi.

sağol yinede
  • arkadaşlar; telefonumun dün akşam sarjı bitti ve kapandı. neler denediysem hiç bir sekilde açılmıyor. başka batarya da denedim. olmadı. direk bataryasız usb den bağladım yine açılmıyor.

llütfen yardım. neden durup dururken kapansın telefon. vee hiç bir sekilde açılmasın. miui rom yüklüydü üzerinde nasıl bir yol izlemeliyim. kvk ya göndereceğiz gibi duruyor..

sizib oneriniz nedir???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellyozzy

arkadaşlar; telefonumun dün akşam sarjı bitti ve kapandı. neler denediysem hiç bir sekilde açılmıyor. başka batarya da denedim. olmadı. direk bataryasız usb den bağladım yine açılmıyor.

llütfen yardım. neden durup dururken kapansın telefon. vee hiç bir sekilde açılmasın. miui rom yüklüydü üzerinde nasıl bir yol izlemeliyim. kvk ya göndereceğiz gibi duruyor..

sizib oneriniz nedir???

cwm ekranıyla falan da mı açılmıyor
  • aynı sorun bendende var allah rızası için bi yardım edin ben ukraynadayım nereye göndericem servis aramayayım lütfen çözelim şu işi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.