Şimdi Ara

Çok acil yardım taciz olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kız arkadasıma instagramdan evine gelcem bebegim seni bulcam bebegim karsına cıkcam bebegim şeklinde yazan bir kansız var detaya girmeden kabataslak böyle ana avrad sövüyorum iki gündür. Engelliyor 5 saat sonra geri gelip yine yazıyor. Nasıl bulacağız? Kullanıcı adını sürekli değişip fjsjsj lfldld ekeje felan koyuyor ama ilk başta iki gün boyunca berk__.kara idi. Her değiştiginde de ss alıyorum. Karakola gideyim mi yarın? Bana bir fikir verin kafayı yemek üzereyim. Nasıl bulacağız bu kansızı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karakola git, kullanıcı adını ve şifreni onlara ver. Gerekeni yaparlar.
    Bu bir suçtur, cezası vardır.
  • Küfür etmektense,yazdığınız herşeyin ss'ini aldım eğer rahatsız etmeye devam ederseniz suç duyurusunda bulunucam diyin gözü korksun bunlar arsız olur küfürden anlamaz

• Karakola gidecen ama küfür niye ediyorsun haklıyken haksız duruma düşebilirsin

• Ya kızın ağzıyla konuşup herifi bi yere çağırıp bi ton dayak çekeceksiniz ya da savcılığa vereceksiniz.

• Sinirlerime hakim olamadığımdan direkt küfürle girdim duruma ondan ilk seçenek elendi gibi. Yarın gidiyorum karakola.

• kız arkadaşınıza instagram kullandıracak genişlikteyseniz bence bunlara da göz yummalısınız hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.