Şimdi Ara

Çok Acil Yardım (Ses Takılması ve Kasılma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3-4 yıldır sorunsuz kullandığım p.4 1.7,gigabyte 1000mk rev.1.0 boardlu,160 gb sata Seagate hd,fx5200 agpli,512 + 256 mb 400 mhz ramli emektar bilgisayarımda sorun var.Sorunsuz kullanırken bilgisayarım takılmaya başlıyor,müzik açınca kesik kesik çalıyor(windows açılış ve kapanış sesi dahil),oyun açınca takılıyor ve birden kendine geliyor.Bilgisayarın açılış süresi aşırı artıyor.Siyah windows xp açılış ekranında ki hareketli mavi 15-20 defa gidip geliyor.Başıma ilk geldiğinde sistem geri yükleme denedim ve işe yaradı.Ama geri yükleme yapmaktan bıktım.Format attım.Kısa süre sonra yine takılmaya başladı.En sonunda dün dayanamadım ve tüm hddyi sildm yeniden bölümledim.Aradan 1 gün geçmedi (bugün)yine aynısı oldu.Aklıma ilk gelen şey bad sector oldu ama bad sector olsa geri yükleme de ya da formatta geçici de olsa düzelmezdi sanırım.
    Fikri olan varsa sevinirm.Bu arada Kaspersky 2009 kullanıyorum ve sürekli güncel.Yardımcı olursanız sevinirim...

• Sorunu çözmeme yardımcı olacak birşey farkettim.Pc teklemeye başladığında Hd tune ile tarama yapmıştım; tarama hızı saniyede sadece 2.5mb idi.Şuan geri yükleme yaptım hd tune ile tarama yapıyorum tarama hızı 67-70 mb arası.Bu bilgiyi eklemek istedim.Tşkler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.