slm arkaaslar.benım masaustu pc de ınternet var laptop ta da wırelass var.bende ıkı bılgısayara da ınternet vermEk ısıtıyorum.ınternette arastırdım fakat yapamadım.ustelık var olan ınternetıde karıstırıp kaybettım masaustundekınde.soyle bı sorun verıyor baglantının tcp/ıp ayarları sorgulanamadı devam edılemez.bakıyorum o bolume dns ıp ayarları nda hıc bı rakam yok.ben nası gerı getırıcem ınternetı.vede ıkı bılgısıayarı ınternet vercem.simdiden tesekkurler
slm arkaaslar.benım masaustu pc de ınternet var laptop ta da wırelass var.bende ıkı bılgısayara da ınternet vermEk ısıtıyorum.ınternette arastırdım fakat yapamadım.ustelık var olan ınternetıde karıstırıp kaybettım masaustundekınde.soyle bı sorun verıyor baglantının tcp/ıp ayarları sorgulanamadı devam edılemez.bakıyorum o bolume dns ıp ayarları nda hıc bı rakam yok.ben nası gerı getırıcem ınternetı.vede ıkı bılgısıayarı ınternet vercem.simdiden tesekkurler
En temizi Başlat > Programlar > Donatılar > Sistem Araçlarından > Sistem geri yüklemeyi dene.
quote:
Orijinalden alıntı: mudavim
quote:
Orijinalden alıntı: mourı
En temizi Başlat > Programlar > Donatılar > Sistem Araçlarından > Sistem geri yüklemeyi dene.
denıcem kardes saolasın
diyelim modem sadece kabloyla çalşıyor
baglıyorsun masaustune eternetten
sonra usb wifi alıyorsun 20-30 tl ye
sonra ad hoc madunda ag kuruyorsun kablosuzdan
sonra eternete gelip bu özellikler gelişmişten tikliyorsun paylaşmaya
laptopdan kablosuz aga baglanıyorsun
makina otomatik ip alır nete 2 makinadanda girersin
quote:
Orijinalden alıntı: exeuntfor
diyelim modem sadece kabloyla çalşıyor
baglıyorsun masaustune eternetten
sonra usb wifi alıyorsun 20-30 tl ye
sonra ad hoc madunda ag kuruyorsun kablosuzdan
sonra eternete gelip bu özellikler gelişmişten tikliyorsun paylaşmaya
laptopdan kablosuz aga baglanıyorsun
makina otomatik ip alır nete 2 makinadanda girersin
bu durumda bilgisayarın sürekli açık kalması gerekmezmi. kısa vadede götürüsü elektrik sarfiyatı açısından daha çok olur. bunun yerine daha pratik ve ucuz çözümler var. bir wireless modem veya wireless router aynı işi bilgisayarı açık bırakmadanda yapacaktır.