Şimdi Ara

cok acıl yardım hemde cok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkaaslar.benım masaustu pc de ınternet var laptop ta da wırelass var.bende ıkı bılgısayara da ınternet vermEk ısıtıyorum.ınternette arastırdım fakat yapamadım.ustelık var olan ınternetıde karıstırıp kaybettım masaustundekınde.soyle bı sorun verıyor baglantının tcp/ıp ayarları sorgulanamadı devam edılemez.bakıyorum o bolume dns ıp ayarları nda hıc bı rakam yok.ben nası gerı getırıcem ınternetı.vede ıkı bılgısıayarı ınternet vercem.simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: mourı

slm arkaaslar.benım masaustu pc de ınternet var laptop ta da wırelass var.bende ıkı bılgısayara da ınternet vermEk ısıtıyorum.ınternette arastırdım fakat yapamadım.ustelık var olan ınternetıde karıstırıp kaybettım masaustundekınde.soyle bı sorun verıyor baglantının tcp/ıp ayarları sorgulanamadı devam edılemez.bakıyorum o bolume dns ıp ayarları nda hıc bı rakam yok.ben nası gerı getırıcem ınternetı.vede ıkı bılgısıayarı ınternet vercem.simdiden tesekkurler

En temizi Başlat > Programlar > Donatılar > Sistem Araçlarından > Sistem geri yüklemeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudavim

quote:

Orijinalden alıntı: mourı

slm arkaaslar.benım masaustu pc de ınternet var laptop ta da wırelass var.bende ıkı bılgısayara da ınternet vermEk ısıtıyorum.ınternette arastırdım fakat yapamadım.ustelık var olan ınternetıde karıstırıp kaybettım masaustundekınde.soyle bı sorun verıyor baglantının tcp/ıp ayarları sorgulanamadı devam edılemez.bakıyorum o bolume dns ıp ayarları nda hıc bı rakam yok.ben nası gerı getırıcem ınternetı.vede ıkı bılgısıayarı ınternet vercem.simdiden tesekkurler

En temizi Başlat > Programlar > Donatılar > Sistem Araçlarından > Sistem geri yüklemeyi dene.

denıcem kardes saolasın
  • diyelim modem sadece kabloyla çalşıyor

baglıyorsun masaustune eternetten

sonra usb wifi alıyorsun 20-30 tl ye

sonra ad hoc madunda ag kuruyorsun kablosuzdan

sonra eternete gelip bu özellikler gelişmişten tikliyorsun paylaşmaya

laptopdan kablosuz aga baglanıyorsun

makina otomatik ip alır nete 2 makinadanda girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeuntfor

diyelim modem sadece kabloyla çalşıyor

baglıyorsun masaustune eternetten

sonra usb wifi alıyorsun 20-30 tl ye

sonra ad hoc madunda ag kuruyorsun kablosuzdan

sonra eternete gelip bu özellikler gelişmişten tikliyorsun paylaşmaya

laptopdan kablosuz aga baglanıyorsun

makina otomatik ip alır nete 2 makinadanda girersin

bu durumda bilgisayarın sürekli açık kalması gerekmezmi. kısa vadede götürüsü elektrik sarfiyatı açısından daha çok olur.
    bunun yerine daha pratik ve ucuz çözümler var. bir wireless modem veya wireless router aynı işi bilgisayarı açık bırakmadanda yapacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KASK ALDIM COK SIKIYOR YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    Ishal oldum cok acıl yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.