Şimdi Ara

Çok Acil Wİndows 10 Ağ Bağlantısı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben yeni bir sistem topladım ve sisteme win10 kurdum eski samsung marka laptopumda windows7 yüklü ttnet zyxel wifi modemden kablosuz olarak bağlantı sağlıyordum fakat bu yeni sistemde asus h81m-plus anakart var anakartın üzerindeki onboard lan bağlantısını kullanıyorum ama hiç bir tepkime yok.Yeni topladığım sistem masaüstü ve kablo ile bağlıyorum ama bağlantıyı bir türlü kuramadım yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler iyi akşamlar...

• bayramcontay kullanıcısına yanıt
    Hocam şu aşağıdaki linkten güncel driver ı kurup makinayı yeniden başlat.
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/lan/Realtek_LAN_Win10_V1015052015.zip
  • Windows 10 yeni iletim sistemi olacağından acele etmişiniz geç olsun güç olsun lafı vardır.Bir Sürü sorun Çıkabilir lan driver Windows 10 göre çıkmamıştır bu sebeple bir çok uygulamada sorun yaşayacaksın.Programlar,Oyunlar ve benzeri şekilde driver sorunları dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    Aynı sürümü bende indirdim denedim ama olmadı.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Lan driverları var buldum ama sorun ondan olacağını tahmin etmiyorum daha öncede eski sistem ile denemiştim ondada xp vardı.Aynı sorun ondada vardı.Ama onda birine internet gelirken diğerine gelmiyor diğerine gelrken öbürüne gelmiyorudu bunda laptop wifi üzerinden sürekli bağlı pc demm kablo ille bağlı ancak pc de hiç bir tepkime yok anlamadım.
    Aynı sorun xp deyken de varsa sorunun bilgisayar ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Ya modemin dhcp ayarlarında bir sıkıntı var ya da bir arızası var. Peki kablosuz olarak birden fazla cihaz bağlanabiliyor mu ? Yoksa sorun sadece kablosuz varken kablolu bağlanmaya çalışınca mı oluyor ?
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Gec olsun guc olmasin degil miydi o? :) Windows 8'de problem yoktu fakat 8.1'e gecince fps problemlerim basladi LOL'de. Simdi 10'a gecmeyi dusunuyorum umarim cozulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    Kablosuz olarak 2-3 telefon ve laptopdan falan bağlanabiliyorum hiçbir sıkıntı yok.Modemimde daha 1 yıllık falan öyle de bir arıza olabileceğini zannetmiyorum ama tabi bellide olmaz.
  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için teşekkürler ama dediğim gibi eski sistemimde xp vardı ondada denemiştim böyle bir sorun ortaya çıkmıştı şimdi de bunda yapıyor aynı sorunu ama cumaya kadar çözemezsem cuma günü windows 7 ultimate format atıcam.Bakalım ozamanda aynı sıkıntıyı yaşayacakmıyım veya çözülecek mi ?
  • Hocam keşke yardımcı olabilsem. O kadar çok problem çıkarttı ki bu win 10 hangisine çözüm bulacağımızı şaşırdık.

Biraz aceleci davrandık heralde.

Wİndows 10'a geçmeyen arkadaşlar bence biraz daha beklesinler..
  • xml-arif kullanıcısına yanıt
    Ama benim sıkıntım windows 10 ile alakalı olacağını sanmıyorum. Windows xp de de aynı sorun vardı birde ben bu laptop'umda windows 10 rezerve etmiştim eğer windows 10 gelirse indirmemeyim mi ? yinede win 7 den mi devam edelim.
    Ben de 10'a gectim. Problemler devam ediyor bende de. Belki bi sobraki yamada cozerler bilmiyorum, belki de driverlarla ilgilidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tavsiyem olacak size driver scanner full indirip tarayıp sürücüleri otomatik indirmeniz durumunda belki sorununuz çözülecektir diğer tavsiyem tanıdığınızın laptopunu evinize getirdiğiniz zaman LAN kablosunu laptopa takın eğer halen sorun devam ederse cat6 veya cat5 , rj45 kabloyu değiştirin olmadı garantiye Gönderin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.