Şimdi Ara

ÇOK ACİL VE İLGİNÇ BİKAÇ PROBLEMDEN - 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu seferkinde format atmaya çalışırken yeni windows kopyası oluştur için esc ye basıyorum.

ardından

c: 32000mb...
    : bölümlenmemiş alan ... filan yazıyo.

burada c yi tamamen silip hard diski 2ye bölüp yeni windowsu c ye kurmak istiyorum.
    ANCAK ; bu kısımda silmek için d tuşuna basıyorum. çıkan uyarıda ise
    c de yükleme için geçici kurulum dosyaları bulunmaktadır yazıyor ve silme işlemini yapamıyor.

yani anlıycaanız aynı cd den başka bilg.larda format atmışlığım var ancak bu bilg.da ilk kez böle bişiyle karşılaştım ve de bilgisayardaki bilgileri tamamen silemiyorum.program files aynen kalıyor..bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum.
    tekrardan teşekkür ederim.şimdiden...

• bölümü silmeden doğrudan format atarak geç
  • ama c nin silinmesi gerekiyo. öyle yapınca normal windows yenileniyor.programlar aynen kalıyor.onu yaptım zati...
  • d ye bastıktan sonra (bölümü sil seçeneği) eski dosyaları silmen için bir de "L" seçeneği olması gerek.yönergeleri dikkatli takip ettiğine emin misin?böyle bir seçenek çıkmıyor mu?
  • kesinlikle eminim.o mavi ekran bölümüne girdikten sonra nerdeyse olası herşeyi denedim.hatta onardım biara yanlışlıkla.sonra tekrar baştan denedim.gene d ye basınca silinmez dedi.l tuşunu sormadı bile...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorrrba

ama c nin silinmesi gerekiyo. öyle yapınca normal windows yenileniyor.programlar aynen kalıyor.onu yaptım zati...

Win98 CD ile boot et fdisk yap
    Ne var ne yok hepsini temizlersin.
  • Fdisk olayı çözecektir !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.