Şimdi Ara

ÇOK ACİL RENAULT 9 TEKLEME SORUNU YARDIM EDİN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SORU 1)Arkadaşlar bildiğiniz gibi 85 model renault 9 aldım.şampanya rengi.şimdi sorum şu arabamın kaportası çok güzel durumda boya yapılmış tabikide bu yaştaki bir araba için boya şart tabiki.neyse şimdi sorum şu benim arabamda lovato marka lpg var.bu aracı benzinde kullanamıyorum.arabada büyük miktarda tekleme oluyor.araba duracak gibi oluyor.ama tekleme gerçekten çok büyük.bu şekilde gitmenin imkanı yok.fakat lpg ile kullandığımda böyle bir sorunum yok.zaten aldığım adam uzun zamandan beri arabayı benzinde kullanmamış.acaba arabayı sürekli gazla kullandığı için mi böyle oluyor.

SORU 2)Arkadaşlar böyle bir şey sizin araçlardada oluyor mu bilmiyorum ama benim önceki toyotamda böyle bir şey olmuyordu.şimdi sorum şu örneğin 3.vitesle dik bir yokuştan çıkıyorum.ve motor çekmemeye başlıyor.doğal olarak vites küçültüyorum.mesela vites 3.vitesdeyken 2.vitese atıyorum.ve attıktan hemen sonra gazı köklüyorum.motor dahada yavaşlıyor.yani çekişi artacağı yerde düşüyor.sizce sorun nedir.
    bu arada bu sadece 3.vitesden 2.vitese attığımda değil her vites için geçerli.ve bu iki sorununda bana açacağı masraf ortalama ne kadardır.

ARABAMI GERÇEKTEN ÇOK SEVDİM.FAKAT BU UFAK TEFEK SORUNLAR BENİ ÇOK ÜZÜYOR.LÜTFEN YARDIM EDİN.AŞAĞIYA FOTOĞRAFLARINIDA EKLEDİM.AYRICA BELKİ İNANMAZSINIZ AMA FOTOĞRAFLARI ÇEKTİĞİMDE BELKİ BAGAJDA 250-300 KİLO YÜK VAR.HALA ARABANIN ARKASI ÇÖKMEMİŞ DURUMDA.YANİ ÇOK DİRİ BİR ARABA.ARABA İLE İLGİLİ YORUMLARINIZI ve YUKARIDA YAZMIŞ OLDUĞUM SORUNLARIM İÇİN SİZLERDEN CEVAP BEKLİYORUM.İLGİLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

LÜTFEN YARDIMCI OLUN.BAYRAMDAN ÖNCE BU SORUNU HALLETMEM LAZIM.BAYRAMDA KARABÜKTEN-İSTANBULA GİDECEM BU SORUNU HALLETMELİYİM.

• 1

ÇOK ACİL RENAULT 9 TEKLEME SORUNU YARDIM EDİN?
  • hayırlı olsun resimi karabük ün neresinde çektin ve kaça aldın
  • teşekkür ederim.resmi karabükte değil pazar günü kendi köyüm olan kastamonunun pınarbaşı ilçesinde çektim.ama burası eflaniye daha çok yakın.hala neden kastamonunun ilçesine bağlı anlamış değilim.tekrar teşekkürler.
  • yorumlarınız için teşekkür ederim.bugün babam arabayı tamire verecek.karabükte çok iyi tanınan bir usta varmış.çok iyi bir tamirciymiş.inşallah bizim arabayıda düzeltir.gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.
  • bizde onceden 96 mod broadway vardı oda teklerdı gaz ayarını yapdırdık gecdı..
  • Öncelikle ilk soru için motorun pistonları ölmüş gibi gözüküyor...
    2.si benzin deposunu söktür temizlettir pislik toplamış olabilir o yüzden tekleme yapabilir..
    Gerisi içinde tamirciden bilgi alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral 2000

SORULAR:
    SORU 1)Arkadaşlar bildiğiniz gibi 85 model renault 9 aldım.şampanya rengi.şimdi sorum şu arabamın kaportası çok güzel durumda boya yapılmış tabikide bu yaştaki bir araba için boya şart tabiki.neyse şimdi sorum şu benim arabamda lovato marka lpg var.bu aracı benzinde kullanamıyorum.arabada büyük miktarda tekleme oluyor.araba duracak gibi oluyor.ama tekleme gerçekten çok büyük.bu şekilde gitmenin imkanı yok.fakat lpg ile kullandığımda böyle bir sorunum yok.zaten aldığım adam uzun zamandan beri arabayı benzinde kullanmamış.acaba arabayı sürekli gazla kullandığı için mi böyle oluyor.

SORU 2)Arkadaşlar böyle bir şey sizin araçlardada oluyor mu bilmiyorum ama benim önceki toyotamda böyle bir şey olmuyordu.şimdi sorum şu örneğin 3.vitesle dik bir yokuştan çıkıyorum.ve motor çekmemeye başlıyor.doğal olarak vites küçültüyorum.mesela vites 3.vitesdeyken 2.vitese atıyorum.ve attıktan hemen sonra gazı köklüyorum.motor dahada yavaşlıyor.yani çekişi artacağı yerde düşüyor.sizce sorun nedir.
    bu arada bu sadece 3.vitesden 2.vitese attığımda değil her vites için geçerli.ve bu iki sorununda bana açacağı masraf ortalama ne kadardır.

ARABAMI GERÇEKTEN ÇOK SEVDİM.FAKAT BU UFAK TEFEK SORUNLAR BENİ ÇOK ÜZÜYOR.LÜTFEN YARDIM EDİN.AŞAĞIYA FOTOĞRAFLARINIDA EKLEDİM.AYRICA BELKİ İNANMAZSINIZ AMA FOTOĞRAFLARI ÇEKTİĞİMDE BELKİ BAGAJDA 250-300 KİLO YÜK VAR.HALA ARABANIN ARKASI ÇÖKMEMİŞ DURUMDA.YANİ ÇOK DİRİ BİR ARABA.ARABA İLE İLGİLİ YORUMLARINIZI ve YUKARIDA YAZMIŞ OLDUĞUM SORUNLARIM İÇİN SİZLERDEN CEVAP BEKLİYORUM.İLGİLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

LÜTFEN YARDIMCI OLUN.BAYRAMDAN ÖNCE BU SORUNU HALLETMEM LAZIM.BAYRAMDA KARABÜKTEN-İSTANBULA GİDECEM BU SORUNU HALLETMELİYİM.

Abilerim yorumlarınız için çok çok teşekkür ediyorum.fakat bizim arabadaki sorunlar düzelmedi.bujiler,kablolar yepyeni.karbüratör tertemiz temizlendi.gaz ayarı yapıldı.çok iyi denilen bir ustaya götürdük.araba çok güzel gaz yiyor dedi.sanki biz gaz sorduk.araba benzinde tekliyor zaten.neyse babam arabaya kızmaya başladı.sürekli tamire mi gidecem diyor.yaptırmaya falan gitmem diyor.burada bir usta birşeyler dedi ama şimdi tam aklımda değilde yataklarmı ne değişecek dedi.daha bir şeyler daha dedi ama aklımda değil.işte öyle bişey falan filan bir sürü şey söyledi.bu işten anlayan abilerim.lütfen yardımcı olun.sizce bu tamir işi bize ne kadara patlar.aslında arabanın düzeleceğinden emin olsak yaptıracazda emin değiliz ki.her kafadan bir ses çıkıyor sanayiye gidince.ne yapacağımızı şaşırdık.

• abilerim hepinize çok çok çok teşekkürler.babam geçen cumartesi arabayı tanıdığı bir tamirciye bıraktı radyatörü değiştirmiş en iyisinden taktırmış.ve önceden bahsettiğim tekleme sorunu ve gazdayken çekişinin çok düşük olma sorunuuda hallettirmiş.aracımızın çekişi çok çok süper oldu.gerçekten hızlanışı ve yokuş çıkışı harika eski toyotamızı arattırmıyor.kusura bakmayın sizleride meşgul ettim.okulum olduğundan sorunun düzeldiğini haber vermeye vaktim olmadı.hepinize teşekkürler.ama ben bir şey sormak istiyorum.bizim arabadaki renault amblemi eski tip yani metal gibi değil onlardan alıp takacağım nerelerde bulabilirim.birde teybin takılı olduğu yer kahverengi değil siyah orayı değiştirmişler sizce ben nereden ve kaça bulabilirim kahverengi konsolu.sadece teybin falan takılı olduğu alt bölüm.sanırım anlamışsınızdır.bu arada radyatör değişimi+yukarıda belirttiğim tekleme ve gazda çekişinin düşük olması dediğim gibi düzeldi ve 215 tl tuttu nasıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral 2000 -- 22 Ekim 2009; 20:32:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.