Şimdi Ara

Çok acil klavye tercih yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar güncel kullandığım razer lycosa klavyemdeki tuş sorunları yüzünden Aral'a servise göndermem üzerine iade kararı çıktı. Aldığım yerle görüştüm, fatura bedelinde ürün alma seçeneğim de varmış ya da farkını ödeyerek daha üst model klavye. 1-2 gün içinde karar vermem gerekli.

tepkime süresiymiş, oyuncu işiymiş, makrosuymuş hiç önemli değil. Benim için önemli olan

-dayanıklılık
    -tuş soyulma problemi, ışık arıza problemi yapmaya meyilli ürün olmasın
    -yazı yazması rahat olsun

alabileceğim modeller şunlar

logitech g510 (aldığım mouselarının hep çabuk bozulmasından dolayı klavyesinde çekinceliyim)
    Thermaltake challenger pro (ışıklandırması yetersiz deniliyor)
    Roccat isku (nette pek kaliteli ve dayanıklı bir ürün olmadığından dem vurulmuş)
    Razer Anansi (lycosa gibi tuş soyulması var mı bilmiyorum, lycosanın yazım rahatlığı pek iyi değildi)

Bunlardan tercih edersem iade ettiğim ürün üstüne az fark vereceğim. Bir de baya bir fiyat farkı verirsem şöyle bir seçenek var

Logitech g710+

Bu alet ışıklı mekanik olarak cezbetti. Mekanik hiç kullanmadım ama herkes yazım için en iyisi diyor. Kullanan bilen varsa yukarıdakilere hiç bulaşma aradaki fiyat farkını ver bunu al der mi?

• Kkavyeler arasında lüks sinıftır mekanik klavyeler, bana sorarsan eline fırsat geçmişken terfi et.

G710+ da Brown Switch var Blackwidowa göre daha sessizdir. İkisi arasında bir seçim yap.

Dayanıklılık açısından yıllarca seni götürür zaten bu tip klavyeler dayaıklıkları ile ön plana çıkıyor; led ışık sorunları için birşey diyemem keza tüm ışıklı klavyelerde ışık arıza yatkınlığı vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.