Şimdi Ara

çok acil k530i yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sony ericson'un sitesinden e-mail yapılandırma ayarlarını almak istedim ama data menüsü dolu kullanımayan ayarları silin mesajı çıktı. nasıl silicem nasıl bulucam o dosyayı. yardımcı olursanız sevinirim.

dönüp baktığımızda sağlamasını yapmak için yürüdüğümüz yola
    her adımda bir umut fazla koyduğumuzu gördük
    sevdamızı tekrara tekrar böldük, her işlemde 1 gördük 9 gördük 0 gördük 3 gördük
    doğduğumuz günden itibaren geleneğimizin gölgesinden geleceğe BEŞİKTAŞLILAR olarak yürüdük.
  • ''Ayarlar>Bağlantı>Data İletişimi>Data Hesapları'' buradaki data hesaplarının hepsini sil.. Birde:
    ''Ayarlar>Bağlantı>İnternet Ayarları>İnternet Profilleri'' burdakileride sil temiz olsun..

Orjinalden alıntı: pohuman

''Ayarlar>Bağlantı>Data İletişimi>Data Hesapları'' buradaki data hesaplarının hepsini sil.. Birde:
    ''Ayarlar>Bağlantı>İnternet Ayarları>İnternet Profilleri'' burdakileride sil temiz olsun..

eywallah dostum saol

sevdamızı tekrara tekrar böldük, her işlemde 1 gördük 9 gördük 0 gördük 3 gördük
    doğduğumuz günden itibaren geleneğimizin gölgesinden geleceğe BEŞİKTAŞLILAR olarak yürüdük.
  • ya ben bu telefonu hotmail ile kullanamıyorum arkadaslar yardımınızı esirgemeyn... opera ile nete girip kontrol ediyorum mailları ama istiyorum ki mesajlardan gorebileyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

ya ben bu telefonu hotmail ile kullanamıyorum arkadaslar yardımınızı esirgemeyn... opera ile nete girip kontrol ediyorum mailları ama istiyorum ki mesajlardan gorebileyim

dostum bildiğim kadarıyla mail operatörünün pop3 ayarlarını açması gerekiyor. hotmail ise bu ayarları para karşılığı açıyor. gmail sadece ücretsiz faydalandırıyor. misal outlook'unu bile yapılandıramıyorsun hotmail yada yahoo gibi operatörlerin üzerinden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    2 yıl önce açıldı
    İphone-Acil Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Çok acil pda önerisi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.