Şimdi Ara

Cok Acil Dershane Tavsiyesi - Cidden acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaşlar. konu başlığına 'çok acil' yazdım çünkü 2-3 gün içinde yazılmam lazım. 

durumuma gelirsek: geçen sene aralık ayına kadar trabzonda iyi bi anadolu lisesinde sayısal okuyodum fakat rahatsızlanıp ara verdim. bu sene 12. sınıfı tekrar okuycam ama ben açıktan okumak istiyorum. bu konuda da yardım lazım o ayrı. 

bu sene EA'dan gircem, şuana kadar yalnızca mat1'i bitirdim. ama geçen seneden ygs konularının bir çoğunu hatırlıyorum zaten. ygs'de zorlanmam ama lys bilgim 0'a yakın. amacım ilk 1000. 

bu yüzden sizden tavsiye istiyorum biraz acele
     küplüce (beylerbeyi) de oturuyorum, üsküdar-kadıköy'de olursa benim için avantajdır. paradan yana sorun yok gibi, uçuk olmadığı sürece yazılabilirim. son sorum; sizce hafta içi mi hafta sonu mu yazmaliyim?

YGS BOLUMUNE ACTİM FAKAT ACİL CEVAP ALMAM GEREKTİGİ İCİN BURAYA DA YAZİYORUM. SİLECEKSENİZ DE CEVAP ALDİKTAN SONRA SİLİN LUTFEN.

Bu konuda tavsiye alabilecegim baska hicbir yer yok. lutfen ciddi cevaplar verin

er

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakma Zippo -- 29 Ağustos 2012; 21:06:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TSAL ya da Kanuni'de mi okuyordun ?
    Trabzon'da dersaneye gidecek olsaydın yardımcı olabilirdim.

R.I.P Darrell " Dimebag " Lance Abbott
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou

TSAL ya da Kanuni'de mi okuyordun ?
    Trabzon'da dersaneye gidecek olsaydın yardımcı olabilirdim.

Kanunide, trabzonda olsam ben de zorlanmazdim bu konuda. fakat istanbuldaki dershaneleri hic bilmiyorum..

Orijinalden alıntı: onz

ilk 1000 zor be

Tamam onu bin bes yuz yapalim. acil tavsiye verjn bare bi yol gosterin

Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle açıköğretim konusunda görüş belirtmek istiyorum. Okul puanı olayını araştırdın mı? Kendi okulundan daha yüksek puan alma ihtimalin var. Bence bu konuyu iyi araştır derim ben; sakata gelme. Aksi halde açıköğretim fikri güzel bir fikir.
    i didn't promise you the rose garden...
  • Tesekkur ederim. ya nerden bakcam sorun o. kime sorsam acik ogretimi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up ya bi cevap

• fen bilimleri aşırı kalabalık. eğer en iyi sınıftaki parlak öğrencilerden olmassan yüzüne bakmazlar. fem'e gitme, eskilerden değilsen pek yüzüne bakmıyorlar. uğur kalitelidir ancak ben ufak bir şubesindeyim, fen bilimleri'nin kalabalık şubelerinde uyguladıkları politikaları kendi kalabalık şubelerinde de uyguluyor olabilirler. final dergisi dershanesi de iyi diyorlar ama pek bilgim yok.

Orijinalden alıntı: ballrry

fen bilimleri aşırı kalabalık. eğer en iyi sınıftaki parlak öğrencilerden olmassan yüzüne bakmazlar. fem'e gitme, eskilerden değilsen pek yüzüne bakmıyorlar. uğur kalitelidir ancak ben ufak bir şubesindeyim, fen bilimleri'nin kalabalık şubelerinde uyguladıkları politikaları kendi kalabalık şubelerinde de uyguluyor olabilirler. final dergisi dershanesi de iyi diyorlar ama pek bilgim yok.

Oncelikle tesekkur ederim. fen bilimleri yok aklimda. fem fdd veya ugur. ea ogrencisi icin hangisi iyidir

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

fen bilimleri aşırı kalabalık. eğer en iyi sınıftaki parlak öğrencilerden olmassan yüzüne bakmazlar. fem'e gitme, eskilerden değilsen pek yüzüne bakmıyorlar. uğur kalitelidir ancak ben ufak bir şubesindeyim, fen bilimleri'nin kalabalık şubelerinde uyguladıkları politikaları kendi kalabalık şubelerinde de uyguluyor olabilirler. final dergisi dershanesi de iyi diyorlar ama pek bilgim yok.

Oncelikle tesekkur ederim. fen bilimleri yok aklimda. fem fdd veya ugur. ea ogrencisi icin hangisi iyidir

rica ederim. bir dershanenin sayısala veya ea'ya daha uygun olması gibi bir durum yok bence. fdd veya uğur derim o yüzden. ancak gene tekrar ediyorum, bu iki dershanenin kalabalık şubelerindeki politikalarını bilmiyorum.

• Sakaryaya veya sınava

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.