Şimdi Ara

ÇOK ACİL BAKARMISINIZ İOS 8.3 BETA .. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok acil yardımlarınızı beklıyorum. telefonum ios 8.2 su an. Ben ios 8.3 beta 4 ü yüklemek istşyorum ama kayıt olamıyorum çunku ınnternet sıtesınden beta kısmını goremıyorum. İnternettten beta ipsw dosyassını direk indirsem itunes üzerinden kurmaya calıssam olur mu yani kayıt olmadan ?? Ne olur acil cvplarınızı beklıyorum :s

• Udid kaydı olmadan Beta yükleme işlemini anlatan videolar youtubeda mevcut hocam. Bakabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kacak363 K kullanıcısına yanıt
    ios 8.3 beta 4ü ipsw olarak indirin cihazınızı itunes'a bağlayıp önce yedek alın sonra klavyeden shift'i basılı tutup itunes'tan güncelleye tıklayın bir pencere açılacak indirdiğiniz ipsw dosyasını yerini bulup üstüne iki kez tıklayın itunes uyarı verecektir cihaz güncellensin mi diye evet'e tıklayın güncelleme başlayacaktır cihazda hiç bir veri kaybetmeden sürüm numaranız 8.3 olacaktır

"daha sonra cihazı sıfırlarsanız udid ekranın da kalırsınız"
  • YANi internetten kayıt olmadan yapabiliyorum güncelleme. Peki hocam udid ekranında kalmamak için ne yapmam lazım ?
  • udid ekranında kalmamk için itunus üzerinden mi restore yapmam lazım ?
  • yardımlarınızı beklıyorum
  • Arkadaslar yokmu bilen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam arkadaşın dediği gibi itunesden shifte basarak güncellerseniz sorun olmaz udid kaydına gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha sonra cihazı sıfırlarsanız udid ekranın da kalırsınız dedi o yuzden soruyorum .
  • arkadaşlar sabahtan beri kafam udid sorununa takıldı ltfn bi acıklık getirin ya sabahtan berı sızden gelıcek cvpı beklıyorum ona göre yapıcam :S
  • telefonu ios 8.3 beta 4 e yükselttikten sonra itunes üzerinden restore edersem udıd ekran sorunumu cıkıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak363

telefonu ios 8.3 beta 4 e yükselttikten sonra itunes üzerinden restore edersem udıd ekran sorunumu cıkıcak

yukarıda anlattığım gibi, nerden sıfırlarsan sıfırla udid ekranında kalırsın udid kaydını bir kaç dolara yapan siteler var ordan kayıt yaptırabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.