Şimdi Ara

ÇOK ACİL ARKADAŞLAR VİSTAYLA İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vista yı kurarken hiçbir "aygıt sürücüsü bulunamadı yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olduktan sonra tamama tıklayın" forumda da biraz araştırdım ama sorunu çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim.Problemin SATA sürücüden kaynaklandığını ve biostan ayarını ide ye çevirmek gerektiği bilgisini aldım ama biosta öyle bir seçenek yok

LAPTOPUM : ACER EXTENSA 5620

İntel core2 duo T7500 2.2 ghz 800 mhz.
    4MB L2 CACHE MOBİLE İNTEL GRAPHİCS MEDİA ACCELERATOR X3100
    160 GB HDD
    DVD SUPER MULTİ DL

AYRICA BİOSTA "PHONİX TRUSTCORE SETUP UTİLİTY" YAZIYOR.

internet kafedeyim c yi sildiğim için XP ya da VİSTAYI kurmam şart oldu.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Vista Kurulum DVD'si ile alakalı bir durum gibi görünüyor. Kurulumu yapmadan önce Biostan CD'den Boot yap sırasını belirlemiş olmalısınız, ve bu durumda Vista DVD'sinden ön yükleme yaparak kuruluma geçmesi lazım geçmiyorsa DVD'de sorun var demektir.
  • Anakartinizi SATA sürücüsünü yuklemeniz gerekli diyecegim fakat Vistayi yuklerken bu sorunla hic kar$ila$madigim icin nasil
    halledildigini bilmiyorum. Windows XP'de bildigimiz gibi kurulum ba$larken F6 ile bu i$lemi yapabiliyorduk..
  • arkadaşlar xp de nlite programı kullanarak raid sürücüleri entegre edebiliyorum zaten işte aynı şeyi araştırdığım kadarıyla vistanın vlite diye bir programı varmış ama hiç kullanmadım ve kullanan birine rastlamadım bir de vista yüklü bir bilgisayarda bu programı kullanarak entegre etmeye uğraşıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.