oyunda herkesin bi karakteri var.bayan ve bey olmak üzere.seçiyorsunuz kendinize uygun olanı.sonra giyindirip doğru sohbet odalarına.orda değişişk yerler var sarı noktalarla belirlenmiş oralara oturabiliyorsunuz.sonra istediğiniz bikaraktere tıklayıp değişik hareketler yapabiliyorsunuz.hatta bir bayanla tanışıp işleri ilerletebiliyorsunuz.şunu söliyeyim bayan karakterlerin çoğu gerçektende bayan.karaktere tıklayıp profil bilgilerine bakabiliyorsunuz.ör resimler: scuart benim bu arada
Vay abazalar
bunlar psikolojinizi ömür boyu etkileyecek davranışlar.
Oyunda türk odalarıda var sohbet yerine girdin mi turkish yazsan çıkar +credi hileside var kıyafet almak istiyorsan araştırabilirsin 4-5 aydır takılıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: CharismaBoy
Oyunda türk odalarıda var sohbet yerine girdin mi turkish yazsan çıkar +credi hileside var kıyafet almak istiyorsan araştırabilirsin 4-5 aydır takılıyorum
ben çıplak takılıyorum
virüs varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
şunu söliyeyim bayan karakterlerin çoğu gerçektende bayan
Gerçek hayattam kız arkadaşı olmayanların oynayabileceği bir oyun ancak sanaldan ego tatmini gibi birşey.
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
quote:
şunu söliyeyim bayan karakterlerin çoğu gerçektende bayan
bundan başka bişey yazmana gerek yoktu
ya dün amerikalı bi herif bayan karakterle oynuyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 28 Şubat 2011; 12:50:03 >
quote:
Orijinalden alıntı: XaVeN_3
Gerçek hayattam kız arkadaşı olmayanların oynayabileceği bir oyun ancak sanaldan ego tatmini gibi birşey.
alakası yok eğer karşında uyumlu biri varsa eğlenceli bişeye dönüşebiliyor
quote:
oyunda herkesin bi karakteri var.bayan ve bey olmak üzere.seçiyorsunuz kendinize uygun olanı.sonra giyindirip doğru sohbet odalarına.orda değişişk yerler var sarı noktalarla belirlenmiş oralara oturabiliyorsunuz.sonra istediğiniz bikaraktere tıklayıp değişik hareketler yapabiliyorsunuz.hatta bir bayanla tanışıp işleri ilerletebiliyorsunuz.şunu söliyeyim bayan karakterlerin çoğu gerçektende bayan.karaktere tıklayıp profil bilgilerine bakabiliyorsunuz.ör resimler: scuart benim bu arada
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CharismaBoy
ben çıplak takılıyorum
verdiğin ss deki yazışmaya koptum
bir duj 50 credimi
hass. manyak bir şey lan tam dh lık oyun olmuş
uyelıgı aldım ama room a gırmek ıcın joın dıye buton var basıyorum girmiyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: XaVeN_3
alakası yok eğer karşında uyumlu biri varsa eğlenceli bişeye dönüşebiliyor
Hadi karşında ki erkeklere ilgi duyan bir erkekse.Bunu göz ardı edip sanalda fantazi yapamam ama