Şimdi Ara

Çok Acayip Bir Durum Yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu ayın başında ttnet'e geçtim. Max. hız 8 mbit. Ben şuan 3,3.5 kadar hız alabiliyorum. Ama internete giremiyorum!? Hiç bir site açılmıyor.Google'a girebiliyorum ama hiç bir arama sonucu açılmıyor. Sadece google'a girebiliyorum. Telefona vodafone int. ile indirdiğim f2s dosyasını belirttiğim hızda indirdim.

Yani özetle 3,3.5 mbit hızında bağlantı var, ama hiç bir site açılmıyor.

Bir siteye girmee çalışırken hata vs. almıyorum uzunca bekliyor, tarayıcı zaman aşımına giriyor; açılmıyor.

Ne yapmalıyım? Daha önce yaşayan eden var mı?

Not: Bios saat-tarih doğru, Wi-fi'la da giremiyorum, call center da sorun bulunamadı diye geveleyip duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Century Child -- 10 Ekim 2012; 20:26:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DNS ayarlarını kontol et. TTNET yeni başlattığı "gizli" uygulama ile Google DNS, OpenDNS gibi popüler DNS sağlayıcıların yönlendirdiği IP aralıklarını engelliyor. Sen yinede 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 ile şansını denemeye bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

DNS ayarlarını kontol et. TTNET yeni başlattığı "gizli" uygulama ile Google DNS, OpenDNS gibi popüler DNS sağlayıcıların yönlendirdiği IP aralıklarını engelliyor. Sen yinede 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 ile şansını denemeye bak.

Hocam, dns ile alakası yok herşeyi denedim. Yarında santrali arayacağım hatlarda mı sorun var diye ama daha geçen ayın son günü diğer firmadan gayet rahat giriyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.