millet buralardan baya para kırıyor bizde izliyoruz , bir şekilde köşeyi dönmek lazım beyler bu işlerden |
coin veya borsa ile zengin olmak lazım

-
-
Tamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herkes köşeyi dönebilecek olsa köşeyi dönmek diye bir kavram icat etmezdik.
-
Coin ile zenginler daha zengin olur fakirler de elindeki 3-5 lirayı katlayayım derken batar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kabus00
Coin ile zenginler daha zengin olur fakirler de elindeki 3-5 lirayı katlayayım derken batarYoo ben bir ara Dogeye yatırım yapmak istiyordum 700 liram vardı ama vazgeçtim eğer vazgeçmeseydim şuan 40.000 liraya katlanmıştı param
-
Hala geç kalmış değilsin doge 0.05 lerde bilmem farkında mısın
"Borsada başınıza gelebilecek en kötü şey ilk aldığınız kağıttan kazanç elde etmektir. Hatta daha da kötüsü ikinci aldığınız kağıttan da kazanç elde etmiş olmanızdır. Eğer Allah'ın sevgili kuluysanız borsaya girdiğinizde ilk aldığınız kağıtta zarar edersiniz"
-alıntı -
Derseniz ki benim çöpe atacak param var. Şimdi aldığım coinin ekibi elindekileri satıp kaçsa, dump gruplarına maruz kalsa, delist edilse, %99 değer kaybetse yine umrumda olmaz diyorsanız buyrun. Tabi aynı oranda kazanma ihtimaliniz de var. -
quote:
Orijinalden alıntı: vendetta1.6Hala geç kalmış değilsin doge 0.05 lerde bilmem farkında mısın
farkındayım ama doge bir balon elon muskın ağzına bakıyor her şey ve bu saatten sonra dogeye girmek riskli bana kalırsa
-
Bu işe başlamak için de para lazım. Bu işe başlayan adamın benim çöpe atabilecek param var demesi gerekiyor.
diyelim kenarda 100 bin lira paran var bu işe başladın, 1 katladın parayı, 2 katladın, ama 3 olmadı battın, ne olacak o zaman ? Yine elde avuçta birşey kalmayacak.
-
Çok sağlam bir vizyonun bilgi birikimin felsefen yoksa hiçbir işe girme. İşe gir, biri sana iş versin.
Saçmalamışsın sen de
quote:
Orijinalden alıntı: TeslasSaçmalamışsın sen de
Oh, I'm an alien, I'm a legal alien
I'm an Englishman in New York
Sanaldan tanıştığım birisi borsaya 40 binle girmiş ve 5 senede 2 milyon civarına ulaştırmıştı. (Kripto değil borsa)
Şans falan da değildi, adam baya temel/teknik analiz kasıyor, ona göre uzun/kısa vadeli al-satlar yapıyordu.
2 hafta önce falan da forumda 100 binini 3 ayda 300 binlere çıkaran bir adamın konusu vardı.
Yani borsa öyle kumar-şans işi falan değil. İşi öğrenen az bir birikimle girip 10 yılda çocuklarını bile kurtaracak seviyelerde paralara ulaşabilir.
Günlerim yaza kadar ders çalışmakla geçmek zorunda olmasa ben de şuan öğreniyor olurdum ama sınav senem olması sebebiyle benim işim yaza kaldı.
-
1-2 sene beklerim dersen gümüş, platin, altın derim. 50kg alıp pusuya yattım bekliyorum
Bitcoin bence çok riskli
quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatBitcoin bence çok riskli
bence lokmacı açalım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X