Şimdi Ara

Madencilik yapmak ile coin almak arasındaki fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya girmek gerekir ise misal elimizde 100bin lira var. Bu parayla madencilik yapmak ile borsadan coin almak arasında ne fark var? Birinde kendin kazıp buluyorsun fakat bunun için sistem kuruyorsun elektrik faturan vs vs gibi işler var. Diğerinde ise elindeki para ile coin alıyorsun. Coin değeri yükseldiğinde doğal olarak ikisi de kar ediyor. Hangisinin ne gibi avantajları var?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ethereum al uğraşma, zaten kartların şu an hepsi karaborsa oldu. 2x fazla para verip roi etme sürecin uzayacak. O süre içerisinde ethereum difficulty artacak az eth kazacaksın belli bir süre sonra fiyat düşecek kazanç masrafı karşılamayacak. Kartları satacaksın bu seferde aldığın fiyatın 3/1'ine zor satacaksın. Madencilik yapan herkes ekran kartını satacak bu seferde ekran kartını satacak müşteri bulamayacaksın. Belki 2 yıl sonra yine piyasa şahlanır yada yeni coin çıkar daha kazançlıdır onları kazarsın ama bu işlere belli olmaz.

    Ben 2016'dan bu yana madencilik yapıyorum son 1.5 yıldır ekran kartlarım boş boş yatıyordu günlük 8 dolarlık elektrik yakıyor ama kazancım 8 doların altındaydı. Şimdi ayı piyasasından çıktık boğa'ya girdik aynı sistem şu an günlük 70-80 dolar civarında kazanç bırakıyor. Ben sabırlıyım dersen her iki yöntemde kaarlı.

    Ethereum alıp hardware wallet'te saklarsan fiyat düşüşlerine fazla takılmayıp uzun vade düşünüyorsan 3-5 yıl piyasadan etherum al at cüzdana.

    Madencilik işi ilgi ister uğraş ister. Türlü türlü sorunlarla karşılaşıp çözüm araman gerekir. Hele bilgisayar donaımından yazılımdan anlamıyorsan hiç girme. En küçük örnek Elektrik dalgalanır psu yanar anakart yanar garantiden yaptıracagım diye uğraş, kartlar boş durmasın diye hemen yeni psu alıp işine bakman lazım elinde yedek yedek parçalarının olması veya hemen temin edebilmen önemli. Bu piyasa böyleyken aralıksız kazman lazım. Ben 2016'da 70 bin liralık madencilik ekipmanları alacagıma 60 dolardan ethereum alsaydım şu an milyonerdim madencilikten daha milyoner olamadım.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.