Şimdi Ara

COH mu C&C3=TW mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oyun alıcamda birde sizin fikrinizi alıyım dedim sonra pişman olmak istemiyorum.
    Sizce Company of Heroes mu alayım yoksa C&C Tiberium Wars ımı alayım?,
    C&C Genarals oynadım hiç beğenmedim bunuda söyliyim ama C&C=RA2 nin hastasıyım sizce hangisini alıyım COH u ise hiç oynamadım

• ikisini de al derim imkanın varsa ikiside klasik olmuş/olacak oyunlar.. C&C benim gözümde en iyi stratejidir kim ne derse desin ama COH'da kendi alanında çok iyi. Mutlaka arşivde bulunası oyunlar bunlar.
  • 2 sini alamam malesefC&C2=RA 2 güzeldide TW den emin değilim birde COH u önerirmisiniz?
    Yorumunuz için teşekkürler
  • iki oyunu da oynadım. benim tavsiyem TW den yana niye dersen RA2 ile birbirine daha yakın. senaryo olarak TW ile COH birbirine zıt içerikliler.
  • Teşekkür ederim başka yorumu olan?
  • cc3 harika bir oyun sürekli patchlerle buglar giderilip balans sağlamlaştırılıyor. Coh da bi o kadar harika ama multisi cc3 kadar zevkli değil .
  • Kesinlikle Company of Heroes...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 4 K/D Değerleriniz?
    12 yıl önce açıldı
    CS Source ile 1.6 Farkı Nedir?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C&C:TW henüz oynamadim. ilk C&C ve C&C:RA dan sonra hiç o tadı yakalayamadi seri. hele bu C&C:Generals oyunu westwood ismi bile kalkti ortadan, rezalet bişiler yaptilar, sadece adı C&C idi. TW için ise nerede ne okuduysam çok güzel yorumlar yapilmiş.

COH a gelirsek, benim belki 10 senedir hayal ettiğim şeyi gerçekleştirip muhteşem bir gerçek zamanlı strateji oyunu koymuşlar ortaya. bu kadar güzel atmosferli, boyle muhteşem bir ikinci dünya savaşi rts' si yıllardır bekleniyordu. herkes fps ikinci dünya savaşi oyunlarindan kusmuşken geldi ve şu anda bütün zamanimi almakla meşgul, hatunu atacam evden yakinda başimda bik bik etmesin de rahat oynayayim diye.

sen bilim-kurgu tadinda hoşlaniyorsan ve C&C serisini seviyorsan TW al ama ikinci dünya savaşi ile ucundan kıyısından ilgili bir insansan, COH hayatta kaçmaz.
  • Tiberium Wars'ı oneririm..COH'da guzeldi ama 1-2 oynadıktan sonra zamansızlıktan kaldırmıştım..Aynı zamansızlık şimdi de var ama TW' tam gaz devam..Belki geçmişte cok fazla Tiberian Sun oynadığımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waraxe -- 26 Haziran 2007; 11:09:20 >
  • Tiberium wars , COH un yanından bile geçemez...
  • Coh
    alıcam beyler kararımı verdim.Daha yorumları bekliyorum...
  • ikiside çok güzel oyunlar ben generals zero hour oynadım beğenmiştim oyunu sen neden generalsi beğenmedin ki
  • Bana çok az makina falan cart curt var gibime geldi sanki hepsi aynı içerikli tanklar makinalar falan sarmadı ama RA2 öyle değil yukarda bir arkadaşın dediği gibi artık westwood markası bile geçmiyoOyunun içine etmişler yani
  • company of heroes bence daha iyi, tiberium wars bence aşırı zor mediumda bile zor yenebiliyorum
  • CoH TW den daha iyi bir oyundur.
    Ancak TW kesinlikle kötü değil generali gördüğümde hayal kırıklığına uğramıştım ama TW böyle değil CC adını sonuna kadar hak ediyor.Ama herşeye rağmen CoH'u geçicek bir oyun değil.
  • İKİSİNİDE OYNA AMA COH LA C&C 3 KARŞILAŞTIRIRSAN C&C 3 DAHA GÜZEL tercihim c&c 3 ama senin tercihin sana kalmış
  • Coh iyidir zordur ama iyidir

iyi gunler
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

Kesinlikle Company of Heroes...

• C&C3 tw müthiş bir oyun
  • bence oyanamadıysan medieval 2 total war diyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.