Şimdi Ara

cogunlukla ps4 icin tv onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha once kullandigim tv VIZIO M422i-B1 42-Inch 1080p Smart LED TV.

amac: playstation 4( pro degil), ara sira tv, mac, film izlemek. bazi zamanlar bilgisayari baglayim 2. ekran olarak kullanabilirim.

smart tv olmali mi? gerekli degil. chromecast kullaniyorum. yeterince akilli yapiyor tvyi.

ne gerekli: en azindan 4 hdmi girisi, bir iki usb baglantisi, ses cikis baglantisi(ps4 ve tvye orta kalite ses sistemi baglamak istiyorum)

nasil olmali? input lag ps4te onemli oldugundan onceki tvden kotu olmamali. yanlis hatirlamiyorsam 120 hz orijinal panel yenileme orani vardi, yazilim oyunlariyla 720 Hz'e kadar yukseliyordu. 25-30 ms input lag vardi.

bu tv ile online, oyunlarda, futbol maci sirasinda hizli atilan toplarin goruntulenmesinde sorun yoktu. yani lagli veya kuyruklu yildiz gibi bir goruntu olmuyordu.

en azindan 42inc-50 inc ekran olmali. 1080P cozunurluk tercihim, fazlasi olsa da olur olmasa da. ama gereksiz
    para vermek istemem.

bana bir onceki tvyi aratmayacak kaliteyi en ucuza saglayan sorunsuz tvlerden ariyorum.

onerilere acigim.

fiyat olarak mumkun olan ucuz olsun. 2000 lira da verebilirim 4000 de. ancak kullanmayacagim ozellikler icin fazladan para vermek istemem. turkiyeye yeni geldim. fiyatlar hakkinda pek arastirma firsatim olmadi. bu konu ile basliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 20 Mayıs 2017; 16:59:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.