Şimdi Ara

Coğrafyaya hiç çalışmadan kaç net yapılır en fazla?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgi anlamında temelim yok ygs coğ da berbat geçmişti hele öyle yer şekilleri iç içe geçmiş halka biçiminde harita okuma vb hiç yapamam ama okuduğunu anlama, grafik yorumlama ve genel kültür sorularında bir nebze olsun daha iyiyim

Ygs den sonra full edebiyat çalıştığım için coğrafya gümledi. Sadece 101 lys coğrafya izleyerek sınava gireceğim soru bile çözmedim 2 deneme hariç (13 ve 9) sizce full bilgi isteyen en fazLa kaç soru gelir tahmini? Umarım 4 den fazla gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bugun edebıyat denemesınde senın nickini gordum ulan dıyorum bunu ben dh demi gordum yoksa edebıyat kıtabındamı dıye tereddute dustum
  • Bilemeyiz.

Ben kapsül, denge ve karekök çözümlü bitirdim. +20 gelece?ini dü?ünüyorum yine de belli olmaz ?ans i?i gibi.
  • Geçen sene sayısal halimle 18-6 yapmistim sadece ygs bilgisiyle. Rahat ol cografyayi takmaya değmez

• Geçen sene sayısal olarak coğrafyada 12 net yapmıştım ve coğrafya bilgimde sıradan bir insanın bilgisi kadardır anladğım kadarıyla coğrafyada pek kastırmıyorlar.
  • 1 coğrafya sorusu = 1 mat2 sorusu

İnşallah hepsi veya çoğu bilgi sorusu olurda ben yaparım.
  • 24 bile yapılabilir.Geçen sene giren bir sayısal arkadaşım öylesine girdiği sınavda 19-5 yapmış anlamadım ben de.Yorum çok önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 GÜNDE KAÇ NET ARTAR Kİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ondera96 O kullanıcısına yanıt
    Emin misin öyle olduğunu 2 ye 1 olmasın?
  • 18-6 yaparsin

• Geçen yıl ben de hiç çalışmadan 18 net yapmıştım. Zor sormuyorlar. Sadece mantık ve yorumla bile yapılır çoğu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrengn E kullanıcısına yanıt
    Evet %100 eminim coğrafyada 1 soru %0.36 yüzde ediyor. Mat2 de %0.35 yüzde ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ondera96

Evet %100 eminim coğrafyada 1 soru %0.36 yüzde ediyor. Mat2 de %0.35 yüzde ediyor.

2ye 1 Diyo nette

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Bilgi anlamında temelim yok ygs coğ da berbat geçmişti hele öyle yer şekilleri iç içe geçmiş halka biçiminde harita okuma vb hiç yapamam ama okuduğunu anlama, grafik yorumlama ve genel kültür sorularında bir nebze olsun daha iyiyim

Ygs den sonra full edebiyat çalıştığım için coğrafya gümledi. Sadece 101 lys coğrafya izleyerek sınava gireceğim soru bile çözmedim 2 deneme hariç (13 ve 9) sizce full bilgi isteyen en fazLa kaç soru gelir tahmini? Umarım 4 den fazla gelmez

Aynı durumdayız dostum bugün 2013 te çıkan soruları çözdüm 13-8 geldi 2013 normal denemelerden biraz zordu galiba normalde 16 net civarı yapıyorum

• Coğrafya önemli arkadaşlar puanzadan 2014 hesaplarken edeviyattan çok az daha fazla puan veriyor

• Kim partalliyor matla ayni puan diye mat %18 cog %10 etkiliyor bilip bilmeden konusmayin

• Ondera96 O kullanıcısına yanıt
    Saf mısın sen ya tm-3 te dahi mat %18,coğrafya %9 etkiliyor.Tm1 ve tm2ye girmiyorum bile.
  • Coğrafya zaten eleyecek bir ders değil.Ygsden önce biraz çalışmış biri 16-17 yapar.Çok çalışsan 2-3 fazla yapsa ne olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmci dayi smurf

Kim partalliyor matla ayni puan diye mat %18 cog %10 etkiliyor bilip bilmeden konusmayin

Matematik 50 soru. Coğrafya 24. Soru başına düşen puanı hesapla.
  • Konu çalışmaya gerek yok bir kaç deneme çözülür fransız kalmamak için ve sınava girilir . Geçen sene ygs den sonra kitap kapağı açmadan 19 5 yaptım boşuna maden ivir zıvır ezberleyeler üzülecek .

• en kötü 7-8 yanlışın çıkar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.