Şimdi Ara

coğrafya kader değildir doğduğun aile kaderdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asıl doğduğun ev var ya içinde yaşayacağın aile işte bu kaderdir bu

norveçte psikopat bir babanın ve esrarkeş bir annenin evladı da olabilirsin

ya da cezayir de anlayışlı ve huzurlu bir ailein de evladı olabilirsin

yaşam şartları bakımından tabi coğrafyanın etkisi var özellikle maddi açıdan

ama yaşam standartı için 1. şey para değil 1.sağlık 2.huzur 3.para

malesef bunların ilk 2'si doğduğun ailede belirleniyor yani ailenizdeki kalıtsal hastalıkları almak gibi

aile kavramı çok boktan bence tamam iyi yönleri var ama eğer kötü yönüne denk gelirsem ömür boyu çekersin bunu

• Kismen doğru sayılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Norveçte 18 yaşına gelince problemli ailenden ayrılıp hayata atılmak mı daha kolaydır yoksa cezayir mi?

Cezayir olayını anladın sen ben anladım çünkü, linç falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 6 Nisan 2020; 21:31:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    coğrafya kader değildir doğduğun aile kaderdir

• %95'imiz ailemiz neyse oyuz.
  • bu kesinlikle doğru. eskiden özgür olduguma inanırdım, salaklıkmış..

ama her şeyi de aileme bağlamıyorum, özünde iyi birisi değilim ben.
  • yakında zamanda böyle bir konu açmayı düşnüyordum isabet olmuş,

çoğrafya değil aile kaderdir neden/nasıl? şöyle;

şimdi türkiye diyoruz ekonomi kötü ülke nüfüsünun %54 asgari ücrete çalışıyor, yoksulluk sınırının altınta vs hepimiz şikayetçiyiz değil mi? ama bu ülkede porsche gt2 rs almaya gt3 rsle gidenler var arkadaşlar bunlarda türkiyede yaşıyor,
    ben trabzon merkezde yaşıyorum az yukarda çamlık civarı adamlar atatürk köşküne sıfır triplex villalarda yaşıyorlar audi r8le geziyorlar, bu ülkede bir restoranta girip 45 bin lira harcayan var,

yani demem o ki siz afrikadada doğsanız önemli olan aile afrikayı siz hep açlıktan ölüyor mu sanıyorsunuz? orada ak47sini altın kaplatan siyasiler,zengin kabile reisleri vs var her ülkede bir zengin sınıfı var bir ülke kötü olması için herkese kötü olmalı afrikada zengin bir ailede doğarsanız kralsınız, fakir ailede doğarsanız akbabalar sizi ölmek üzereyken takip eder, AİLE KADERDİR !

buyurun adamlar çok şikayet ettigimiz türkiye de porsche gt2 rs almaya gt3 rsle gidiyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağabeyin haklı söylüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ederim yetiştirme yurdunda büyümeyi tercih ederdim 18 ine gelen kişileri devlet kurayla işe koyuyor hiç değilse tek başıma huzurlu bir şekilde geçinip giderdim

Bu aile yüzünden piskolojim bozuldu

• çok haklısın hocam mesela hollandada gariban bir köylünün çocugu olmak var türkiyede beyaz türk ailenin çocugu olmak var bunun gibi
  • sürekli bu lafı duyduğumdan ben de aynı şeyleri düşünüyorum bi yerde duymuştum türkiyedeki milyarder sayısı japonyadan daha fazlaymış eğer şanslı doğarsan afrikada bile zengin olarak yaşayabilirsin
  • bizim ailenin tek hobisi survivor qwekjlweqjlwqejleleqj
  • burda o bahsettiğiniz kişilerden olsa olsa 100.000 kadar vardır 80milyonda 100k zor bi olasılık norveçte ailen rezaletse polisi arayıp ihbar edebiliyosunuz çocuk da bunu yapabiliyo bi süre polisler o aileyi izleyip karar veriyo galiba ve orda 0dan başlayıp bişey olmak çok daha kolay

hem o zengin insanlar da anadan babadan zengin doğmamış hadi öyledir geri gidersin gidersin biyerde biri kendi çabalayıp kazanmıştır devamı gelmiştir sen o anlattığın ailelerden ol
  • Sadece ailede bitmiyor iş. En az aile kadar önemli olan bir şey var oda yaşadığın çevre. İçinde bulunduğun ortamdaki insanlar seni çok fazla etkiliyorlar. Tabi ailen çok iyiyse bununda bir şekilde üstesinden gelebilirsin. Yinede çevrendeki barzolardan etkilenirsen ayvayı yeme gibi bir ihtimalin her zaman olucaktır.
  • Kuzey ülkelerinde şansın daha yüksek vegan bir çift vardı devlet çocuklarına el koymuştu çocuğu vegan besliyorlar gelişemiyor diye burada olsa ot bulduğuna şükür et derler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.