CoF'a alternatif arama hocam boşver CoF'da bulamadığın ne var ki CoF bence eşsiz benzersiz bi gruptur
Niye bu herif CoF'u böyle yere göğe sığdıramıyor derseniz CoF herşeyiyle mükemmeliyete ulaşmış bir grup Şimdiye kadar başkasında olup onda olmayan hiç birşey görmedim Ama CoF'un yaptığını yapabilen de cok nadirdir...
Özellikle solist konusunda Dani Filth üzerine tanımıyorum.Bir de hayatımın kadını arch enemynin solisti Angela Gossow var ama onun yeri başka
hocam cof dinliyorumda soruyorum işte benzer bişi ne var diye??
birde ben fazla böğürme çığlık sevmiyorum (gerçi black öle olur ama ) benim için müzik ritim daha önemli
mesela HIM Veya Sentenced daha çok hitap ediyor bana anlıcağınız
quote:
Orjinalden alıntı: aaa_TR
CoF'a alternatif arama hocam boşver CoF'da bulamadığın ne var ki CoF bence eşsiz benzersiz bi gruptur
Niye bu herif CoF'u böyle yere göğe sığdıramıyor derseniz CoF herşeyiyle mükemmeliyete ulaşmış bir grup Şimdiye kadar başkasında olup onda olmayan hiç birşey görmedim Ama CoF'un yaptığını yapabilen de cok nadirdir...
Özellikle solist konusunda Dani Filth üzerine tanımıyorum.Bir de hayatımın kadını arch enemynin solisti Angela Gossow var ama onun yeri başka
Bülent abla
Şaka şaka. Ya Cradle Of Filth'e alternatif bulmak zor iş. Çünkü diğer gruplardan farklı geliyor bana. @aaa_TR durumu güzel özetlemiş.
peki o zaman him veya sentenced e ne alternatif önerirsiziniz desem?
ama uyduruk kaydırık bebe metali olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: in_metal
Bülent abla
Şaka şaka. Ya Cradle Of Filth'e alternatif bulmak zor iş. Çünkü diğer gruplardan farklı geliyor bana. @aaa_TR durumu güzel özetlemiş.
Eyw. kardeşim
Bu arada senin örnek de fena değil değerlendirmek lzm Bülent ablaaaaamm
bak yukarıda bir grup örnek vermişim. onu dinlemiş olabilir misin? yahut cof dışında başka benzer bişi dinlemiş misin ki acaba dani üstüne solist duymamışsın? ya da arch enemy dışında brutal vokal yapan bayan vokalli bir grup dinlemiş olabilir misin de angela nın yeri ayrıdır kalbinde?
quote:
Orjinalden alıntı: kujeste
bak yukarıda bir grup örnek vermişim. onu dinlemiş olabilir misin? yahut cof dışında başka benzer bişi dinlemiş misin ki acaba dani üstüne solist duymamışsın? ya da arch enemy dışında brutal vokal yapan bayan vokalli bir grup dinlemiş olabilir misin de angela nın yeri ayrıdır kalbinde?
aman kujeste zamanla öğrenirler
Siz niye bu kadar komiksiniz ya
Ben sadece kendi fikirlerimi belirttim...Kendi düşündüklerinize aykırı birşey duymak neden hoşunuza gitmiyor? Burası bir forum fikirlerin belirtildiği, tartışıldığı biryer Sizinkilerden farklı düşünceler cıkmasına şaşırmayın kızmayın
Ben tam anlamıyla bir Slipknot fanıyım ama bu forumda slipknota karşı anlayamadığm bir saldırı var kimi görünüşüne bakar palyaco topluluğu der kimi müziği hoşuna gitmez hiç bi şeye benzemiyor der. Artık bu sabit ve boş düşünceleri bırakın...İnsanların fikirlerine saygı göstermeyi öğrenin Yoksa boş ve aciz malukattan başka birşey olmazsınız
sentenced e benzer "charon" var, "poisonblack" var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme