Şimdi Ara

COF a alternatif ne önerirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cradle Of Filth e alternatif grup ne önerirsiniz?

• Blinded By Faith
  • CoF'a alternatif arama hocam boşver
    CoF'da bulamadığın ne var ki
    CoF bence eşsiz benzersiz bi gruptur

Niye bu herif CoF'u böyle yere göğe sığdıramıyor derseniz CoF herşeyiyle mükemmeliyete ulaşmış bir grup Şimdiye kadar başkasında olup onda olmayan hiç birşey görmedim Ama CoF'un yaptığını yapabilen de cok nadirdir...

Özellikle solist konusunda Dani Filth üzerine tanımıyorum.Bir de hayatımın kadını arch enemynin solisti Angela Gossow var ama onun yeri başka

• hocam cof dinliyorumda soruyorum işte benzer bişi ne var diye??

birde ben fazla böğürme çığlık sevmiyorum (gerçi black öle olur ama )
    benim için müzik ritim daha önemli

mesela HIM Veya Sentenced daha çok hitap ediyor bana anlıcağınız

quote:

Orjinalden alıntı: aaa_TR

CoF'a alternatif arama hocam boşver
    CoF'da bulamadığın ne var ki
    CoF bence eşsiz benzersiz bi gruptur

Niye bu herif CoF'u böyle yere göğe sığdıramıyor derseniz CoF herşeyiyle mükemmeliyete ulaşmış bir grup Şimdiye kadar başkasında olup onda olmayan hiç birşey görmedim Ama CoF'un yaptığını yapabilen de cok nadirdir...

Özellikle solist konusunda Dani Filth üzerine tanımıyorum.Bir de hayatımın kadını arch enemynin solisti Angela Gossow var ama onun yeri başka

• Bülent abla

Şaka şaka. Ya Cradle Of Filth'e alternatif bulmak zor iş. Çünkü diğer gruplardan farklı geliyor bana. @aaa_TR durumu güzel özetlemiş.
  • peki o zaman him veya sentenced e ne alternatif önerirsiziniz desem?

ama uyduruk kaydırık bebe metali olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Bülent abla

Şaka şaka. Ya Cradle Of Filth'e alternatif bulmak zor iş. Çünkü diğer gruplardan farklı geliyor bana. @aaa_TR durumu güzel özetlemiş.

Eyw. kardeşim

Bu arada senin örnek de fena değil değerlendirmek lzm
    Bülent ablaaaaamm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak yukarıda bir grup örnek vermişim. onu dinlemiş olabilir misin? yahut cof dışında başka benzer bişi dinlemiş misin ki acaba dani üstüne solist duymamışsın? ya da arch enemy dışında brutal vokal yapan bayan vokalli bir grup dinlemiş olabilir misin de angela nın yeri ayrıdır kalbinde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

bak yukarıda bir grup örnek vermişim. onu dinlemiş olabilir misin? yahut cof dışında başka benzer bişi dinlemiş misin ki acaba dani üstüne solist duymamışsın? ya da arch enemy dışında brutal vokal yapan bayan vokalli bir grup dinlemiş olabilir misin de angela nın yeri ayrıdır kalbinde?

aman kujeste zamanla öğrenirler
  • Siz niye bu kadar komiksiniz ya

Ben sadece kendi fikirlerimi belirttim...Kendi düşündüklerinize aykırı birşey duymak neden hoşunuza gitmiyor? Burası bir forum fikirlerin belirtildiği, tartışıldığı biryer Sizinkilerden farklı düşünceler cıkmasına şaşırmayın kızmayın

Ben tam anlamıyla bir Slipknot fanıyım ama bu forumda slipknota karşı anlayamadığm bir saldırı var kimi görünüşüne bakar palyaco topluluğu der kimi müziği hoşuna gitmez hiç bi şeye benzemiyor der.
    Artık bu sabit ve boş düşünceleri bırakın...İnsanların fikirlerine saygı göstermeyi öğrenin
    Yoksa boş ve aciz malukattan başka birşey olmazsınız

• sentenced e benzer "charon" var, "poisonblack" var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.