Şimdi Ara

Codmw2 Vac Ban Aldı, Nasıl Açtırabilirim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendini bilmezlerin bilgisayarlara sızdırdığı keylogger sayesinde hesabıma girip oyun oynadılar. Kendim oyun açtığımda cheat detected diye bir uyarı geldi. steama ticket attım ama hesabınızda hile tespit edildi diyorlar. hesap bana ait hile filan yapmadım dedim ama o hesabın sorumluluğu size aittir deyip geçiştirdiler, yeni key alın diyorlar.

İnternet cafe işletiyorum ve bu problem benim için kaçınılmaz ne kadar korunmaya çalışsamda bi şekilde sızdırıyolarlar bilgisayarlara. o kadar para verdik 2 hafta oynamadan hesap gitti bunu bi şekilde çözmenin yolu var mıdır?? Kaç kere dil döktüm ama robot gibi hep aynı cevabı yazıyorlar.

• Yok. VAC ban açılmaz ne olursa olsun. Yani geçmiş olsun oyununuz malesef yanmış.
  • Eğer uyarı sana geldiyse senin pcnde tespit etmiştir cheat programını VAC . Vac Banları Sonsuza kadardır geçmiş olsun 90 tl nin üstüne bi bardak soğuk su içebilirsin artık
  • 24 saat oyundan uzaklaştırırsın farklı yaptırımlarda yaptırabilirsin ama bu keylogger denilen gerçek bi bela var. insanları soyuyorlar başına bir sürü bela açıyorlar. bu ceza biraz fazla acımasız olmuyor mu?? insanlar digital platformlara güvenip oyun alıyorlar veya farklı alışveriş yapıyorlar. biraz daha esnek olunmalı. zaten hiçbişey %100 güvenli değildir. biz ne yaparsak yapalım. olayla hiçbir alakam yok ama ceza bana kesiliyor. ben daha nasıl güvenip bi oyun daha alayım. öyleyse steam olayı benim için bitmiştir. zorla insanı korsana teşvik ediyorlar. hakkımı bile arayamıyorum böyle uygulama mı olur yaa!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 14 Haziran 2010; 18:54:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

24 saat oyundan uzaklaştırırsın farklı yaptırımlarda yaptırabilirsin ama bu keylogger denilen gerçek bi bela var. insanları soyuyorlar başına bir sürü bela açıyorlar. bu ceza biraz fazla acımasız olmuyor mu?? insanlar digital platformlara güvenip oyun alıyorlar veya farklı alışveriş yapıyorlar. biraz daha esnek olunmalı. zaten hiçbişey %100 güvenli değildir. biz ne yaparsak yapalım. olayla hiçbir alakam yok ama ceza bana kesiliyor. ben daha nasıl güvenip bi oyun daha alayım. öyleyse steam olayı benim için bitmiştir. zorla insanı korsana teşvik ediyorlar. hakkımı bile arayamıyorum böyle uygulama mı olur yaa!!!

dostum geçmiş olsun 100000000000 de 1 kişiyi banlıyolar oda sana denk gelmiş. Malesef VAC banlarının hiçbişekilde Geri dönüşü yok . İstersen Alteriwnet ten falan oynamayı dene yalnız orlarda çok hack vardır

• punkbuster oyununla ilgili bi problem olduğunda oyunu oynamana müsade etmiyor hemen oyundan atıyor kimsede bundan etkilenmiyor. vacda doğru dürüst bi uygulama olsa bu kadar hileci cirit atmaz. oyundan süresiz banlamak çok ağır bi prosedür. pb kadar esnek ve aynı zamanda etkili olması gerekir. daha ne olduğunu anlamadan süresiz banlanmak da ne demek yaa?? bu kadar ucuz mu bu, kanıt bile göstermiyor adamlar para verdik aldık biz oyunu. şikayet bile edemiyoruz. şerefsiz hırsızlar başka bişey değil. keylogger sahipleri kadar onlarda hırsız, yaptıklarının birbirinden farkı yok bence, hırsızlık hırsızlıktır.
  • bizim bi arkadaş vardı o da durduk yere banlandı yazık geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynısı benim arkadaşın başına geldi üstüne 1 sürahi su içti anca kendine geldi :D
  • Hırsızın hiç suçu yok yani? Adam hesabı çalsın, hile yapsın, hesap banlansın. Steam'de; "o hesap senin sorumluluğunda, çaldırmasaydın" desin. Exp hackli serverlara girdik diye biz de ban yesek birşey yapamayacağız yani. "Girmeseydin" diyecek Steam. Hesabın çalındığı tarih ile hilenin yapıldığı tarihi karşılaştırıp, hileyi hesabı çalan kişinin yapıp yapmadığını tespit etmesi, eğer hile yapan hırsızsa VAC Ban'ı kaldırması gerekir. Bence bir ticket daha at, ayrıntılı bir şekilde anlat durumu.
  • Arkadaş hesabı çalındığı gibi Steam'e hesabım çalındı diye başvuruda bulunsa bir istisna olabilirdi ama hesap hile ile yakalandıktan sonra istediğiniz kadar "adam çaldıda hileyi o açtı" deyin,sonuç alamazsınız.
  • valla demediğim kalmadı en sonunda bi dünya küfür ettim hırsız dedim kapattım. sonuçta cafeciyim ve keylogger denilen bela sürekli başımda ondan kurtuşulum çok zor. müşterinin biri geçerken flaşını takıyor arka panelden al sana keylogger. zaten bi daha böyle ciddi hesapları cafede açmam. ama zoruma giden adamlar dinlemeden etmeden sürekli aynı mesajı gözüne gözüne sokuyor kurallarımız bunlar diye. dediğiniz gibi hırsızın hiç suçu yok malesef. olayın bu kadar basite alınması çok zoruma gidiyor. ne desem aynı cevap. bende ağzıma ne geldiyse yazdım 1 haftadır cevap vermiyorum başka.
  • vac chaos ile girmeyi deneyin
  • geçmiş olsun...
  • Burda suç tamamen oyunu yapan salaklarda. İnsan bir punkbuster koyar değil mi oyuna punkbuster şak diye buluyor ve anında oyundan atıyor. VAC ne ya
  • VAC source da da var bencede punkbuster daha iyi ..
  • bence yanılıyorsunuz punkbuster en son uptade ini 1 sene önce yaptı pb hiç bir işe yaramayan bir program :D
  • sizin açınızdan kötü ama hesabın komple banlanması hileciler için caydırıcı birşey. pb anca atıp durur gene girerler oyuna.
  • PB'de de değişen bir durum yokki eğer hile PB'dede açılmış olsaydı PB CD-Key'inizi BAN'lıyacaktı.Sizde para verip aldığınız o CD-Key ile PB'nin aktif olduğu "korsan" sunuculara bile giremeyecektiniz.

Ayrıca sizi şimdiden uyarayım VAC, BAN'ı sadece oyuna değil oyun motoruna atıyor.Yani olurda aynı hesap ile Steam'den CoD:WaW ve yine aynı motoru kullanarak çıkacak olan CoD:Black Ops'u ilerde satın alırsanız oynayamayabilirsiniz.
  • Geçmiş olsun
    VAC bence punkbuster'dan daha iyi sonuçta katı kuralları koyan Valve.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ortakey

Geçmiş olsun
    VAC bence punkbuster'dan daha iyi sonuçta katı kuralları koyan Valve.

Tabi ondan ben bir oyunda gördüğüm hileciyi 1 hafta sonra da görebiliyorum hem de reportladığım ve reportlattığım halde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.