Şimdi Ara

codec/codec paketi nası yüklenir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • media player ve QickTime alternative programları yüklü fakat yinede bazı vidyoları izleyemiyorum. mesela vidyoyu izlemek için tıkladığımda media player10 açılıyor alttaki durum çubuğunda codec aranıyor, bi hata oluştu... falan yazılar çıkıp işlem sona erdiriliyor ? media playerın tanımadığı codecleri otomatik arayıp bulması için hangi ayarları izlemem gerek.

Ayrıca codec paketi denen şeyler duydum; bunları ne şekilde nasıl yükleyecez. ??!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 27 Ekim 2005, 20:05:44 >

• Codec paketi yüklenmesinde hiç bi zorluk yoktur,kimileri install dosyaları halinde kenilerini sisteme entegre ederler kimilerini ise çekip kendin kullanacağın programa atarsın bu kadardır.Sana bu link'i vereceğim arkadaşımız paylaşmış bizimle indir ve kur bütün codec'lerin olduğu söyleniyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_2793352/mpage_1/key_codec//tm.htm#4520269

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 27 Ekim 2005, 20:51:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

Codec paketi yüklenmesinde hiç bi zorluk yoktur,kimileri install dosyaları halinde kenilerini sisteme entegre ederler kimilerini ise çekip kendin kullanacağın programa atarsın bu kadardır.Sana bu link'i vereceğim arkadaşımız paylaşmış bizimle indir ve kur bütün codec'lerin olduğu söyleniyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_2793352/mpage_1/key_codec//tm.htm#4520269

bizde yararlanalım

• Arkadaşlar hiç gereği yok.Herkes 30 40 mb boyutunda codecler kurduruyorlar size.Ben hayatımda bildiğim 5 codecten başka hiçbir codec kurmadım.bunlar işimi görürken 30 40 mb lık şeyi kurmanın gereği yok.

www.divxplanet.com

burada ana codecler mevcut
    1-Divx codec
    2-Ac3 codec
    4-FFshow codec
    5-Xvid codec
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramroat

Arkadaşlar hiç gereği yok.Herkes 30 40 mb boyutunda codecler kurduruyorlar size.Ben hayatımda bildiğim 5 codecten başka hiçbir codec kurmadım.bunlar işimi görürken 30 40 mb lık şeyi kurmanın gereği yok.

www.divxplanet.com

burada ana codecler mevcut
    1-Divx codec
    2-Ac3 codec
    4-FFshow codec
    5-Xvid codec

üçü atlamışsın

• @ramroat

Hadi top10 codec listesini oluşturalım. download linkleri ile berabar
  • bu arada windows media player10 un açamadığı uazantı yok biz niye bukadar kasıp 50 mb lık codec paketleri yüklüyoruz. internet ayarları ve media player üzerinden yapılan bi kaç ayarlama ile mp10 un açamadığı uzantıları size sormadan hemen arkapalanda bulup download etmesini sağlayabiliyoruz. böyle bi ayarlama var kesinlikle eminim ama nasıl yapıldığını unuttum. hatta geçen yıl pcnet yada benzeri bi dergide bu konu ve nasıl yapıldığı anlatılmıştı.. bilen, duyan, gören ? ?!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • k-lite mega codec pack

SÜPER
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

bu arada windows media player10 un açamadığı uazantı yok biz niye bukadar kasıp 50 mb lık codec paketleri yüklüyoruz. internet ayarları ve media player üzerinden yapılan bi kaç ayarlama ile mp10 un açamadığı uzantıları size sormadan hemen arkapalanda bulup download etmesini sağlayabiliyoruz. böyle bi ayarlama var kesinlikle eminim ama nasıl yapıldığını unuttum. hatta geçen yıl pcnet yada benzeri bi dergide bu konu ve nasıl yapıldığı anlatılmıştı.. bilen, duyan, gören ? ?!

Seçenekler'den-yürütücü-otomatik güncelleştirmeler'den sana hangisi uyuyor ise günde bir,haftada bir,ayda bir seçenkelerini işaretle altta da codec bileşenlerini otomatik olarak yükle var.

Bu arada açamadığı yok ki demişsin media player'ında media playerda casusluk yapıyor,bilgi gönderiyor,bana göre winamp daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 28 Ekim 2005, 16:54:57 >

• tamam o şekilde zaten açamadığı uzantı olunca alttaki durum çubuğunda '' sunucuya bağlanılıyor..copdec bileşenleri aranıyor..vb yazıyor daha sora bi hata oluştu çıkıp işlem sonlandırılıyor.
    bunun nedenide internet ayarları yada güvenlik duvarı vb gibi bi ayarlamayı yapmadığım yüzünden ???! media player codec yüklemeye hazırken windows otomatik yüklemesini engelliyor ??
  • O da olabilir kesin bişey diyemeyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.