Şimdi Ara

Code Geass'in neresi güzel ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
7.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

@AMDPhenom

Hatırlıyorum da, "SPOILER KULLAN ALLAHSIZ" diye mesaj atmak zorunda kalırdı bir arkadaşım, ne zaman bir Death Note konusu geçse. Bu arada... Konu neydi, nereye geldi?

değiştirip spoiler içine aldım niye kızıyorsun ki hemen
  • Code Geass'i indiricem Altyazılarınıda tamamlıyacam.belkı bos vaktım olurda ızlemem gereken dıger anımelerden fırsat kalırsa ızlerım.ama yorumlardan hosnut kalmadım ondan ızlememe gıbı bır hıs var ıcımde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtArdAmAr

@Akuma_Blade

Hocam,demek istediğim şudur;senin veya bir başkasının beğenip beğenmemesi önemli değil,eğer bunu seven birileri varsa ve bu işte emek geçmişse,o şeyi(Sadece animeler değil.) bu denli kötülememek gerekir.Yani "İğrenç,zaman kaybı" türü yazılar ayıp olur,sonuç olarak benim ve benim gibi arkadaşların çok sevdiği bir anime.Bu aynen,bir yemeğe iğrenç,berbat demek gibi.

DN ile kıyaslanacak bir anime değildir bu,DN'den ayrı bir havası vardır.Death Note ile Code Geass arasındaki benzerlik,ana karakterlerin egzantrik bir güç kazanıp bunu belli bir amaç için,değişik taktik ve akıl oyunlarıyla kullanmalarıdır.

Ayrıca 0.5 sn gecikmeli silahtan koşarak kaçmak,0.bilmemkaç saniyelik arayla bilmemne bombasını etkisiz hale getirmek bana da saçma geldi.

Hocam, demek istediklerimi anlatmışsınız.Ayrıca Code Geass'Teki o cümleler felsefedir,"hiç bişey anlamadım çok saçma ki" demek saçmalamaktır asıl. "Şah önden gitmezse arkasından kim gelecek?" deyince,"hehe,şahla başladı salak" diyorsanız olayı kaçırıyorsunuz demektir.Lelouch ile empati kuramadığından yakınmış,nedense ben kurabildim.Onun nefretini,insanları hiç edebilmesinin sebebini anlayabildim.Suzaku'dan nefret ettim hatta.Zaman kaybı dediğiniz anime benim hayatıma farklı şeyler kattı.Neden anlatıyorum ki sonuçta "şahla başladı,oyunun kurallarını bilmiyor."

• quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Code Geass'i indiricem Altyazılarınıda tamamlıyacam.belkı bos vaktım olurda ızlemem gereken dıger anımelerden fırsat kalırsa ızlerım.ama yorumlardan hosnut kalmadım ondan ızlememe gıbı bır hıs var ıcımde.

O kadar değil,zaman ayırıp izle,anime geçmişine bağlı olarak beğenir veya beğenmezsin önyargıya varma hemen
  • kaliteli bir anime ağır mecha unsurları taşımayan politik hoş bir seri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

quote:

@Akuma_Blade

Hocam,demek istediğim şudur;senin veya bir başkasının beğenip beğenmemesi önemli değil,eğer bunu seven birileri varsa ve bu işte emek geçmişse,o şeyi(Sadece animeler değil.) bu denli kötülememek gerekir.Yani "İğrenç,zaman kaybı" türü yazılar ayıp olur,sonuç olarak benim ve benim gibi arkadaşların çok sevdiği bir anime.Bu aynen,bir yemeğe iğrenç,berbat demek gibi.

DN ile kıyaslanacak bir anime değildir bu,DN'den ayrı bir havası vardır.Death Note ile Code Geass arasındaki benzerlik,ana karakterlerin egzantrik bir güç kazanıp bunu belli bir amaç için,değişik taktik ve akıl oyunlarıyla kullanmalarıdır.

Ayrıca 0.5 sn gecikmeli silahtan koşarak kaçmak,0.bilmemkaç saniyelik arayla bilmemne bombasını etkisiz hale getirmek bana da saçma geldi.

Hocam, demek istediklerimi anlatmışsınız.Ayrıca Code Geass'Teki o cümleler felsefedir,"hiç bişey anlamadım çok saçma ki" demek saçmalamaktır asıl. "Şah önden gitmezse arkasından kim gelecek?" deyince,"hehe,şahla başladı salak" diyorsanız olayı kaçırıyorsunuz demektir.Lelouch ile empati kuramadığından yakınmış,nedense ben kurabildim.Onun nefretini,insanları hiç edebilmesinin sebebini anlayabildim.Suzaku'dan nefret ettim hatta.Zaman kaybı dediğiniz anime benim hayatıma farklı şeyler kattı.Neden anlatıyorum ki sonuçta "şahla başladı,oyunun kurallarını bilmiyor."

Satranç felan anlamam ben. Çok güzel gidiyordu. Hele Lelouch imparator olunca iyice şahlandı ama Zero Requiem felan ne biliyim, yakışmadı CG'a. Ruruş ile empatiyi felan iyi kurdum, hatta bir ara Britannia'dan nefret etme konusunda onu bile geçtim. Neyse uzun lafın kısası "herkesi koruyacağım", "iyilik bilmem nesiyim" gibi salakça felsefelerle ortalıkta dolanan karakterlerden bize rahat bir nefes aldırdı ruruş. Ama son bölüm rezildi ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

quote:

@Akuma_Blade

Satranç felan anlamam ben. Çok güzel gidiyordu. Hele Lelouch imparator olunca iyice şahlandı ama Zero Requiem felan ne biliyim, yakışmadı CG'a. Ruruş ile empatiyi felan iyi kurdum, hatta bir ara Britannia'dan nefret etme konusunda onu bile geçtim. Neyse uzun lafın kısası "herkesi koruyacağım", "iyilik bilmem nesiyim" gibi salakça felsefelerle ortalıkta dolanan karakterlerden bize rahat bir nefes aldırdı ruruş. Ama son bölüm rezildi ya.

Son bölümde Suzaku ışınlanmaya başlamasaydı,iyiydi ya

• Adam animenin tamamını izlemiyor, 1-2 çizim ayrıntısı canını sıkmış nedense, anlatılmak istenen anlamları kavrayamadığı açıkça belli olan sahnelere basit vesaire diyor bir de düşüncesine saygı bekliyor. Kusura bakma ama o cümleleri beğenmediysen git hentai izle söyleyecek bir şey yok. Bazı şeyler kişiden kişiye değişmez. Çıkıp 2 bölüm izleyip de gıcık alınca eleştirmek nasıl bir şeydir? Körü körüne savunmaktan farkı ne? Seriye başlamadan yazını gördüm ama okumadım şimdi baktım ki ağır saçmalamışsın. Sanane ulan saç renklerinden. Adamlar saç renklerinin gerçekte olmadığının farkında değil mi? Neden farkında değillermiş gibi lanse ediyorsun? Kaç tane anime izledin de saç ve göz rengine, çizime takılıp bu kadar fazla yüklendin? Cümlelere gelince, anlamdan anladığının da feysbuktaki emesendeki "güzel laflar"dan başka bir şey olmadığı da fazlaca belli oluyor.

Onun dışında yukarıda Gabriel demek istediğimi gayet iyi anlatmış.

Ha bir de:

quote:

Orijinalden alıntı: painscream

Animenin sonunda oluyor. Suzakuya bırakması. Hatta Lelouchu da Suzaku öldürüyor. Benim için kaliteli bir seri. Britanya yı ele geçiriyor. Japonya oluyor sanırım Britanya. Aksiyon daha fazlaydı dn den bana göre. Akıl oyunlarının oynandığı çok az anime var(benim bildiğim).

Bu arkadaş çok yanlış anlamış Japonya olayını. Nasıl böyle bir şey çıkartmış şaştım kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androalphus -- 5 Eylül 2011; 23:47:24 >

• Rolo öldüğünde ağladım ilk defa bir anime,dizi,sinema hiç birinde ağlamamıştım ama rolo ölünce ağladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizuhara -- 18 Eylül 2011; 15:00:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Rolo öldüğünde ağladım ilk defa bir anime,dizi,sinema hiç birinde ağlamamıştım ama rolo ölünce ağladım

SPOILER KULLAN ALLAHSIZ SPOILER

O değil sanırsam
    Lelouch ölmüyor sonunda sanırsam C.C. yattığı at arabasını Lelouch sürüyor
    .Araştırırsanız birkaç forumda daha tartışılmış.Birde
    Shirley öldü ona çok üzüldüm
    yazık güzel kızdı.Gerçi Kallen'de güzel ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

quote:

Rolo öldüğünde ağladım ilk defa bir anime,dizi,sinema hiç birinde ağlamamıştım ama rolo ölünce ağladım

O değil sanırsam

Ne bileyim ben yenisiyim buraların koydum spoiler o değil de Rivalz çok güzeldi lan

• quote:

quote:

quote:

O değil sanırsam

Ne bileyim ben yenisiyim buraların koydum spoiler o değil de Rivalz çok güzeldi lan

Code Geass'in neresi güzel ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

O değil sanırsam

Combo yaptım Ashford diyecektim Rivalz nerden çıktı Milly Ashford

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O değil sanırsam

Combo yaptım Ashford diyecektim Rivalz nerden çıktı Milly Ashford

Neyin combosu?

• quote:

quote:

quote:

O değil sanırsam

Adam spoilera aldı da akıllı arkadaşım alıntı yaptın ordan görecek millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androalphus -- 18 Eylül 2011; 15:39:20 >

• Death Note ile Code Geass karşılaştırılamaz Death Note, Code Geass''dan 1000 kat daha güzel ayrıca Code Geass bence iğrenç hiç beğenmedim tabi bu benim fikrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

OP'yi marineford savaşına kadar pek sevmemiştim ama savaş kısmı hoşuma gitmişti. Ama bana sorarsanız kimseye tavsiye etmem OP'yi 500 küsür bölümün içinde beğendiğim bölüm sayısı 100-150 anca vardır.

Geçmişteki fikirleri değişiyormuş insanın aslında OP'yi daha çok sevmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geronimo.

Death Note ile Code Geass karşılaştırılamaz Death Note, Code Geass''dan 1000 kat daha güzel ayrıca Code Geass bence iğrenç hiç beğenmedim tabi bu benim fikrim.

Death Note benim de gözümde hiçbir animeyle kıyaslanamaz, ama Code Geass da özel yeri olan serilerden biridir, pek zeka türüne girmese de sevdiğim sayılı animelerdendir kendisi.
  • Code Geass i beğenmeyenleri pek anlayamasam da renkler ve zevkler diye klasikle ifade edeyim en iyisi.Her animede saçmalıklar olabilir tabi.Ama animeleri biraz düşünerek izleyin.Vermek istediği düşüncelere bakın.Mesela sırf çizimlere takılacak olsak Liar Game gibi bir mangayı kaçırmış oluruz :D Sırf sonu için bile izlenir Code Geass.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinigami7

Code Geass i beğenmeyenleri pek anlayamasam da renkler ve zevkler diye klasikle ifade edeyim en iyisi.Her animede saçmalıklar olabilir tabi.Ama animeleri biraz düşünerek izleyin.Vermek istediği düşüncelere bakın.Mesela sırf çizimlere takılacak olsak Liar Game gibi bir mangayı kaçırmış oluruz :D Sırf sonu için bile izlenir Code Geass.

aynen çızımler ıcın Dragon ball gıbıbır efsane..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.