Şimdi Ara

COD5 Beni hayal Kırıklığına Uğrattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden böyle bir şey yaptılarki acaba. Birinci olarak sen günümüz silahlarından geriye niye dönüyorsun ki? Görüntü-ses-oynanabilirlikte önemli ancak önce oyun kurgusu önemli. Kurguyu hiç beğenmedim yapay zeka çok kötü düşmanla karşılaştığınızda karşıdan onu öldürmek bir işe yaramıyor çünkü yerine hemen başkası geliyor. yani sabaha kadar öldür yine yerine adam geliyor. Kısır döngü maalesef her bölümde can sıkıcı oluyor. COD serilerini yapanlar neden böyle basit oyunlar gibi yapmışlar ki bunu anlamadım. Online oynamak için sanırım daha erken umarım online çok daha zevkli olur.

• iyi de adamlar övünüyodu zaten düşman bitmiyo diye ilerlemedikçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethegrn -- 25 Aralık 2008; 3:56:23 >
  • cod serisini hep başlayıp durmadan bitirdim bunda bu denizden çıkıyorya başlarda sonra füze giibi bir şey atıyor ordan sonra sıktı sildim oynamadım acaba bi benmi beğenmedim diyordum farcry 2da aynı berbat oyun 1 i bundan daha güzel
  • 2 ve 4 ü bitirdim . 5 e yeni başladım . Bence geri dönmeleri iyi olmuş , eski tüfekler çok süper
  • Arkadaşım.

COD serisinin tüm oyunlarını bitirdim 5 de dahil. Sen nasıl geriye gitmişler dersin. Zaten Call of Duty oyunu 2. Dünya savaşıdır. Sadece COD4 de modern yapmışlar. Söylediklerin yanlıs.
  • SSCB-Nazi savaşları kurtarmış oyunları ama.Hele hele Reznov.Chernov'a üzülmüştüm ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: udkursun

SSCB-Nazi savaşları kurtarmış oyunları ama.Hele hele Reznov.Chernov'a üzülmüştüm ama.

Raznov Chernov'a birşeyler yapıyor bence ölmedi o.
    Ama Raznov sakallarıyla filan harika.Yeni bir Price geliyor bence.
    Bu arada Banzai saldırılarına karşı Arisaka Bayonet kullanmak çok zevkliymiş.Geldi mi tak saplıyorum süngüyü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: brktsn

Arkadaşım.

COD serisinin tüm oyunlarını bitirdim 5 de dahil. Sen nasıl geriye gitmişler dersin. Zaten Call of Duty oyunu 2. Dünya savaşıdır. Sadece COD4 de modern yapmışlar. Söylediklerin yanlıs.

%100 katılıyorum.Bence cod waw serinin en iyi oyunudur.

• quote:

Arkadaşım.

Aynen.COD serisi tamamen 2. dünya savaşına odaklı bir oyundur.Bence modern wars ile, butür bir oyunu da zorlanmadan yaparım imajı vermiştir yapımcı firma.Kaldı ki COD 5 deki en güzel tarafta alev silahını tüm bölümlerde kullanabilmek.Alev silahıyla japonları kızartmak gerçekten çok zevk veriyor Oyundaki oynanabilirlik ve oynarkenki özgürlük hissiyatı da başka bir artı diyebiliriz bence.

• Hani bu cod 1 den berı olan bı herıf varya cpt price olan 2.dunya savasını ve modern savası gormeye omru yeten adam o varmı cod5 te.varsa o adamın oyunun sponsoru oldugunu falan dusunucem artık yada adam yapımcının babasına benzıyodur unutmamak ıcın koyuyodur her serıye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MIKROP DOGAN

Hani bu cod 1 den berı olan bı herıf varya cpt price olan 2.dunya savasını ve modern savası gormeye omru yeten adam o varmı cod5 te.varsa o adamın oyunun sponsoru oldugunu falan dusunucem artık yada adam yapımcının babasına benzıyodur unutmamak ıcın koyuyodur her serıye.

hayır yok adam 2000 li yıllardan 1940 amı dönicek
  • ben sesleri ve silah modellemelerini hiç beğenmedim oyunda..Hele pistol sesleri aman Allah ım sanki silah değil mantar tapancası çıt çıt çıt diye ateş ediyor...iw yapmassa olacağı buydu zaten cod4 her yönüyle üsütn bence cod wawdan..
  • Bahsedilmeye Değmiyicek Kıytırık Bir Oyun CoD5
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahallenin_delisi

Neden böyle bir şey yaptılarki acaba. Birinci olarak sen günümüz silahlarından geriye niye dönüyorsun ki? Görüntü-ses-oynanabilirlikte önemli ancak önce oyun kurgusu önemli. Kurguyu hiç beğenmedim yapay zeka çok kötü düşmanla karşılaştığınızda karşıdan onu öldürmek bir işe yaramıyor çünkü yerine hemen başkası geliyor. yani sabaha kadar öldür yine yerine adam geliyor. Kısır döngü maalesef her bölümde can sıkıcı oluyor. COD serilerini yapanlar neden böyle basit oyunlar gibi yapmışlar ki bunu anlamadım. Online oynamak için sanırım daha erken umarım online çok daha zevkli olur.

BENCE HİÇDE ÖLE DEİL ARKADAŞIM VİETNAMLILAR MESELA ÇOK AKILLILAR SEN KOLAY MODUNDA OYNUYOSUN BÜYÜK İHTİMALLE OYÜZDEN BÖLE DEMEN NORMALDİR AMA ZOR MODUNDA OYNA ADAMLARI GÖREMESSİN AMA TAM AYAGININ ALTINDADIRLAR ÖLE Bİ GİZLENİYOLARKİ NEYE URADIĞIMI ŞAŞIRIYORUM GRAFİKLER SENARYO VEDE KURGU SÜPER BU OYUNA LAF SÖLENMEZ

• quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

ben sesleri ve silah modellemelerini hiç beğenmedim oyunda..Hele pistol sesleri aman Allah ım sanki silah değil mantar tapancası çıt çıt çıt diye ateş ediyor...iw yapmassa olacağı buydu zaten cod4 her yönüyle üsütn bence cod wawdan..

bende kendi pcm de sorun aramaya başlamıştım sesler gerçekte çok kötü sanki maytap tabancası gibi pıt pıt diye ses çıkarıyo hala cod2 oynuyorum
  • quote:

Arkadaşım.

evet çok güzel bir oyun hele multiplayer çok zevkli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.