Şimdi Ara

Cod Serisinde En Sevdiğiniz Karakter (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
12.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • captain price i çok seviyom ama onun yeri artık kalmadı çünkü artık reznov abimiz var

Cod Serisinde En Sevdiğiniz Karakter
  • ya abicim call of duty 4 fıstık gibiydi cod 5 te yine admalar kukla gibi ölyorlar

• COD 5 TE İSE:
    1.commissar markhov
    2.sergeant reznov
    3.private polonsky
    4.cpl.roebuck
    5.sergeant sullivan(ikinci bölümde japon asker tarafından kılınçla öldürülüyor bende anlamadım)
    6.private chernov
    7.private dimitri petrenko(ruslarda yönnettiğimiz karakter)(severim kendisini)
    8.private miller(abd askerleriyle oynadığımız karakter)
  • 2 Cpt.Price
  • Sgt.Kamarov : You're going to be Okay my friedn diyo

Price: Ölmemiştir artize bayılıyorum

Reznov : Adam tam anlamıyla pisikopat

Birde Sullivan a çok acımıştım 2. Bölümde kılıçla öldürmesinler diye 3 defa oynadım kapıda bekledim gene olmadi

Ama RoeBuck gibisi yok : We will go home All of Us dito Hepimiz eve gitcez diyo ölyü ona çok üzülmüştüm

Sonra habire küfreden Polonsky var onun gibi Bolt cuyu görmedim

• En gıcık kaptığım reznov durmadan nazilere hakaret ediyor adam
  • 1.Zakhaev Ve dimitri petrenko ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01fatih -- 14 Nisan 2009; 22:35:29 >
  • Arkadaslar hic biriniz cod2 rus campaing de size eslik eden rus bayani hatirlamiyor mu? :D adini unuttum :D
    Birde Jerry Almanlara hitaben söyleniyor.Örnek vermek gerekirse There is one less jerry that you have worried about . diye bir bagiris sekli var oyunda.Yada take thay you jerry bastard.gibi:D yanlis yazmis olabilirim
  • Captain Price ve Vasili Koslov
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

En gıcık kaptığım reznov durmadan nazilere hakaret ediyor adam

Naziler senin ülkene saldırsa sen ne yapardın?
  • Cptn Price fark atar hepsine bence, adam baba ya..
  • tabiki de cpt. price babamız... replikleri sakinliği ve o ölümsüz kraizmasıyla cpt.price gelmiş geçmiş en iyi oyun karakteridir diyebilirim.. umarım ölmemiştir...

ayrca serının nerdeyse butun hepsınde yer almasına ragmen hıc rutbe atlamamıstır... sanırım ben prıceler aynı degıl babadan ogula gıbı bırseyxD xD ama ıster dedesı ıster torunu olsun cpt. price bizim abimiz ustamızdır...

• 5.Cpt.MacMillian
    12.Vasili Koslov
    15.Sgt.Randall

Cpt.MacMillan favori karakterim zaten onu hiç değiştirmem.Vasili Koslov CoD 2 efsanesiydi :).Sgt.Randall 'ı da unutmamak lazım.Yanlız tanklı bir bölüm vardı CoD 2 ' de ordaki çavuşuda seviyordum
  • forever gaz
  • Birşey sorucam..COD :WAW'da Pvt.Miller diye birini oynuyoruz pasifik cehpesinde..Bu adam Saving Private Ryan(Er Ryan'ı Kurtarmak)'daki Tom Hanks'in canlandırdığı karakter mi acaba?Sesi de benziyor ama Filmde Captain'di burda Private
  • Hort

Cpt.Price

• 2 ve 10.ayrıca ghost'u da çok severdim.farklı bi tipti.
  • Captain Price, Gaz, Soap ve Ghost.

MW2'de Ghost'un gözümün önünde ölmesi beni fena etkilemişti. İçimde derin bi acı hissetmiştim o anda.
  • Captain Price
    Soap
  • Tabiki 2 Ve 4
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.