Şimdi Ara

Cod Serisinde En Sevdiğiniz Karakter (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
12.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CPT.PRİCE/CPT.FOLEY/SGTMODDY(BU HERİF MANYAK BAĞIRIYOR EXPANSİON PACK DE)/SGT.GRİGGS/GAZ(HARBİ ÇOK ACIDIM SON BÖLÜMDE GRİGGS LE GAZ A GRİGGS BİZİ KURTARIRKEN GEBERDİ ÖBÜRÜ KENDİ SALAK LIĞINA GAZ A KAÇ KERE DEDİM AYRILMA YANIMDAN DİYE
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre1250

CPT.PRİCE/CPT.FOLEY/SGTMODDY(BU HERİF MANYAK BAĞIRIYOR EXPANSİON PACK DE)/SGT.GRİGGS/GAZ(HARBİ ÇOK ACIDIM SON BÖLÜMDE GRİGGS LE GAZ A GRİGGS BİZİ KURTARIRKEN GEBERDİ ÖBÜRÜ KENDİ SALAK LIĞINA GAZ A KAÇ KERE DEDİM AYRILMA YANIMDAN DİYE

Evet ya ben de çok üzülmüştüm
  • Captain Price.Kendisi priceless bir insan
  • quote:

Orjinalden alıntı: harlem_boy

cpt. price cod 4 te oyun sonunda silahı fırlatıyodu o sahneyi görebilmek için oyunun son bölümünü 5 kez oynamıştım ..

yapma

ne güzel unutmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyükseltürk -- 14 Mart 2009; 18:40:19 >
  • Cpt. Price ve MacMillan
  • Price ve vasili price 4 de arkanı iyi kolluyor o olmasa ilk bölümü bile gecemessin kim kaldırıyor gemide patlayıcı patladıktan sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orjinalden alıntı: harlem_boy

cpt. price cod 4 te oyun sonunda silahı fırlatıyodu o sahneyi görebilmek için oyunun son bölümünü 5 kez oynamıştım ..

yapma

ne güzel unutmuştum

Oyun felan ama insan cok duygulanıyor kim kollıcak şimdi bizim arkamızı

• quote:

Orjinalden alıntı: hüso58

Cod Serisinde En Sevdiğiniz Karakter
    Bu adamın adı neydi?..Şekil..

Khalad el asad idi sanırım

• Captain price tabiiki :)
  • Captain price
  • Tartışmasız Cpt.Price!
  • macmilan süper sniper
  • Captain Price
  • Hepsi iyiydi ama sgt. Moody bi başkaydı. Sesi bile etkileyiciydi. Sonra Mc Milan, sonra Cpt Price, Cpt Foley, Gas... Bunlar benim beğendiklerimdir.

Buarada Jerry, Amerikalılar'a göre Alman demektir. German'ın kısaltılmasıdır. Ruslar da Almanlar'a faşist derler. Almanlar da Ruslar'a kominist!
  • NOT: oraya cod 5'ten Pvt.Reznov'u da eklerseniz sevinirim.

Sevdiklerim,

-Cpt.Price: Çakaldır,ukaladır artist adam.
    -Sgt.Giggs: Sağolsun her kötü durumumda beni anında kurtarıyor.Maşallah spiderman herif.Çevik-kuvvetli. O da çakal biraz.Çapkın...
    -Pvt.Reznov: Şerefsizliğinden seviyorum bu p.çi. Adam en önemli anlarda,çatışmalarımın tam ortasında, tam birinin kafasına gelişi güzel süper bi şekilde nişan almışken birden bire kazık gibi önüme dikilip kahramanlık göstermeye çalışıyor. Sonra noluyor "aah yaralandım sen git önden..." gibi laflar ediyor. Noldu ? Hani az önce cesurdun yusuf yusuf ettin. Yaşlı ihtiyar işte nolcak. Gelmiş bide artislik taslıyor. Basıcam küfürü görcek...

• Sgt. Reznow (cod5)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cazador92

quote:

Orjinalden alıntı: manhack

captain price ve o ağızındaki purosu

Aynen captain price

• VASILI KOSLOVV...
  • cod1 deki amerikan askerinin adının martin olması lazım. rus bölümlerindeki ise alexei. alexei forevör
  • 2,4 ve 9 anket daha mantıklı olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.