Şimdi Ara

CoD-MW3-Multiplayer (40 FPS Kasma sorunu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Singlede de multidede 40-50 FPS arası alıyorum ama singlede kasmazken multide kasıyor acaba neden oluyor olabilir? İnt hızım 8 mbit net limitsiz paket...

• quote:

Orijinalden alıntı: xoxo80

Herkese merhaba. Singlede de multidede 40-50 FPS arası alıyorum ama singlede kasmazken multide kasıyor acaba neden oluyor olabilir? İnt hızım 8 mbit net limitsiz paket...

Merhaba arkadaşım . Aynı sorun bendede vardı . Grafikleri extra yapsamda aynı medium yapsamda aynı . Hep fps 40-50 arasındaydı . Kasmamasını istiyorsan shadow-specular map i filan kapat . nVidia 8800gt ekran kartıyla 1280x1024 , anti kapalı , image extra , texture extra , geri kalanlar high , shadow ve specular map kapalı oynayabiliyordum. Çok azda olsa kasma oluyordu . Ama öyle etkileyecek kadar olmuyordu . Taki dün nvidia 8800gt ' i 9800 ile degistirene kadar . Specular map filan acık hic donmadan oynayabiliyorum artık .Suan ki fps ye hic bakmadım ama hic donma yok . Dedigim gibi shadow - specular map i filan kapat orda bi kac ayar daha var haritayla ilgili olanlar onları kapatırsan baya etkiliyor ... İyi Günler . . .

• Steam 2 update yaptı. Şimdi donma sorunu halloldu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoxo80

Steam 2 update yaptı. Şimdi donma sorunu halloldu gibi.

Bende deniyeceğim şimdi.Bakalım updateler işe yaradı mı? (:
  • MSI 4650 kartımla anti kapalı extra'da oynardım şimdi low'da da high'da da 25 fps. Lag diye düşünüyorum. Adil kullanım hakkını aşmışım 8MB/s internetim 3'e indi acaba ondan mı?
  • Bende de ayni sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • single playerda 60-70 fps alırken multiplayerda max 40 fps alıyorum oyunda steamden alınma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta5 Fps Drop Sorunu
    geçen yıl açıldı
    BF3 MULTIPLAYER KASMA SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Ps3 FPS sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.