Şimdi Ara

CoD: Black Ops 2'nin İlk Multiplayer Videosu! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
6.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BF 3 güzel oyun ancak en güzel oyunlar bile devamlı oynanırsa bir süre sonra sıkar. Ghost Recon FS'ı beğenmemiştim, MW 3'ü de almadım ama eğlence için ve arada değişik tür oynamak için BO 2'yi alacağım, zaten alt tarafı key 30 tl zombie modu bile alınması için tek başına yeterli bir sebep. Trailer'ın sunumunu iyi yapmışlar haritalar güzel görünüyor, Treyarch elindeki malzeme eski de olsa iyi kullanmış, multiplayer oynanış olmasına rağmen modellemeler ve kaplama kalitesi MW 3'den daha iyi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Ağustos 2012; 10:30:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hik75

multisini hiç sevmedim keske eskisi gibi biraksalardi..

Eskisi, MW2'nin ardından çıkmıştı tam anlamıyla hayal kırıklığıydı. Gun game ve zombi modu dışında beğenilecek bir tarafı yoktu. Bu oyunda, ondaki bazı saçmalıkları gidermişler sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wichtking

eskiden cod oyunları duyrulunca içime sürekli heyecan basardı çıkış gününe kadar her günü sayardım ama mw3 den sonra birde bo2 yi görünce bütün ümitlerim heyecanım kayboldu yani artık cod oyunu yapmasalar da olur yada sıfırdan başka bir seri devam değil yepyeni grafik moturu oynanış dinamikleri yeni modlar yeni senaryolar ve biraz da oyunucuyunun nasıl kanını emeriz değilde oyunucu ne istiyor zihniyetiyle yapsınlar ama nerdeeee

Ben o heyecanı Black Ops'tan sonra hissetmedim. Hatta bir arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak kutulu halde aldığımda o da çok sevinmişti ama oyunun optimize özürlü çıktığını görünce, resmen dumura uğramıştım ve kutulu aldığıma çık pişman olmuştum. MW3'ten bir beklentim olmadığı için key olarak aldım. Ancak bir key parasını hak ettiği için normal karşıladım. Bunu da ya key olarak alırım, ya da almam. Duruma göre hareket ederim. Videodaki sahnelere göre, önceki oyunun multisinden daha iyi durduğu kesin. MOH'un son çıkan versiyonunun (2010) havasını sezdim bunda.

• Bf3 ile cod'u karşılaştırıp durmayın. İki oyun fps olsa bile oyun tarzları çok farklı. Şuanda BF3 oynamaktayım. Black ops 2 'yi almayı düşünürüm. Ama alıpta bf3'ten daha iyi flan demem. Dediğim gibi tarzları farklı.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunaylive

Birisi herkese eksi vermiş.

Var böyle manyaklar.Herneyse Cod'u çekemeyenler basmış yine burayı.Nasıl bir egoistliktir lan bu ?Oyuna sinir olurmu insan.

Cod rezalet !
    Cod bozdu !
    Cod'un grafikleri kötü !

Diyerek güzel olan oyunu batıramazsınız.

• BF3'ün yanına alacağım.Oldukça zevkli gözüküyor.MW3 hiç ilgimi çekmemişti, almamıştım zaten ama bunu alacağım.Eski bir COD oyuncusu olarak umutluyum bu oyundan.Dengeli bir oyun olur umarım.

Tek bir oyuna bağlı kalmak mantıklı değil. Hem BF3 hem BO2 hemde Planetside 2 oynamayı düşünüyorum.

• Nedense bana daha güzel gözüktü. Bir de fizik unsurlarını ekleseler. Yani atılan bıçağın 100 metreden fazla gitmesi. Oysaki atılan bir bıçağı hedefe saplamak için en fazla 6 metre mesafe olmalı. Ayrıca yıkılma konusunda da çalışmalılar. Ve şu öne atlama animasyonu da hoşuma gitti.

• mw serisi ni ilk oynadığım andan itibaren hep beklediğim ve bitirmeden kalkmadığım tek oyundur cod serileri... bu da öyle olacak nasip olursa.. multi denen şey beni ilgilendirmiyor, aynı zaman dilimi içerisinde gelecek bi kamyon oyun var... single modlar en az 6 ayımı alır...
  • Videodan anladığım ;

Ortam bana 2010 yapımı Medal of Honor u anımsattı. Bu benim için artı.
    Curcuna ortamı önceki serilere nazaran daha dinmiş gözüküyor buda artı.
    Silah seslerinde maalesef hiçbir ilerleme yok çok kötü.
    Grafikler hakkında yorum yapmamak en doğrusu olur zira yeni nesil olayından dolayı motor beklentisi havada kaldı. Ancak şu grafikler 2010 oyunlarını anımsattı bu bile bana yeter.

Şimdilik beklentilerim MULTİPLAYER ADINA dengede. Senaryo modundan neredeyse hiç beklentim yok. O e3 te yayımladıkları videodan sonra.. belkide böyle daha iyidir. beklentim olmadığında oyun daha güzel çıkıyor. Multiplayer ı kötülemek saçmalık olur bu oyunda ama ne kadar iyi olur orasınıda kimse değerlendirmez şu anda.

• silah sesleri çok kötü
  • Bu ne abi ya call of duty serisini mahvediyolar yok yeni nesil silahlarmış bilmem ne!! Adam gibi yapsaydınız ne olurdu sanki... :(
  • grafikleri kotu diyenlere bi yandan cevap olmus bu kesinlikle bf3 veya diger oyunlarin yanina yaklasamaz ama bence bu ne bicim grafik lan da dedirtmiyor arkadaslar az daha abartsalardi atari iyi kacmis yesil ekranli ilk pc ler bile acar(!) demelerine bekliyodum bence hafife alinmiyacak bir oyun kisinin eglencesine kalmis ama empati diye bisey olmadigi icin bizim milletde normal laf edilmesi diger oyuncularin zevkine
  • Sadece renklendirmeleri iyi yani iyi boyamışlar.Ama grafik,fizik ve yapay zeka mario terk gördüğünüz gibi hem gameplayda hem multide.
  • güzel olmus bence oyun
  • gene bir şeyler eksik geldi bana eski cod serilerinde savaşlar karman çormandı şimdi nasıl olacak bakalım :)

• CoD: Black Ops 2'nin İlk Multiplayer Videosu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightsword5

Ne kadar bozmuş olsa bile COD be :/

diyorum ya adı cod olmasa kimse almaz en büyük kanıt burada işte
  • çatişmalar zevkli olacak ümüdimde şu silahlara level koymasin treyarch
  • naklan multiplayer videosundan yapay zekanin nasil oldugunu cikaran zeki cocuk laf etmek icin ne guzelde salliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

kusura bakmayin resmen atari oyunu gibi, her yeni cikan oyunda daha da cok batiyor cod. biz yine bf3 ile eglenmeye devam bf4 cikana kadar

mal ?_
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.