Şimdi Ara

CoD: Black Ops 2 - İlk Video (Türkçe Alt Yazılı) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
41.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki çok erken olabilir ama yeni bir facia geliyor sanırım. O kaplamalar, o modellemeler nedir ya? Dümdüz duvar, piksel piksel sayılan bir kaplama ile kaplanmış keza araçlar, silahlar, yollar, çevre, kıyafetler yine öyle...Denemeden bir şey demek kesin olmayabilir ama videodaki gibiyse ben COD4'teki grafiklere daha iyi derim. Hiç değilse çıktığı döneme göre bir kalitesi vardı. O zamandan beri hep aynı grafiği hep aynı oynanışı önümüze koyuyorlar. Para alma kısmında hiç sorun yok ama çıkan oyuna bakınca bir halta benzemiyor açıkçası. Oyunu alanlar multiye girip hemen stress atmak için alıyor yoksa ne grafik var, ne ses var, ne adam akıllı oyun var. Gir multiye 30-40dk stressi at çabucak sonra çık. COD buna dönüştü. Grafik ve ses de lazım bir oyuna. canavar gibi pc'ler var ama zerre zorlayacak bir oyun değil COD ona rağmen optimizasyon özürlülüğünden dolayı gereksiz bir sistem tüketimi var...Ummarım BO2'den sonrakiler bir şeye benzer...

• araç kullanımı çeşitlenmiş jet falan sürücez inşallah grafikler iyi olurda para verilmeye değer.
  • trailer berbat bi bf3 gibi yapamamışlar ..ne biçim kaplamışsın ne biçim göşge kullanmışsın. MAKSAT PARA KAZANMAK BAŞKA BİŞE YOK

+ treyarch oyun yapmayı bilmiyor abi. insan bi optimize eder şu oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 2 Mayıs 2012; 14:33:31 >
  • Ben kaçkez dedim taa mw3 ü bitirince dedim. Black Ops 2 gene aynı grafiklerle çıkıcak artıkdan infinity ward seriye reset çekip yeni grafik yeni oynanış dinamikleriyle dönecek diye. Göreceksiniz böyle olacak.
  • Bana göre codun devrim oyunu cod 4 tür ondan sonra çıkardığı oyunlar hep birbirinin aynısı aynı özellikler aynı yazı fontlları aynı kamera açıları,aynı düşüşler cod 4 den sonra çıkan oyunlar bana göre fiyasko,black ops fiyasko,1.oyunda oyunun en aksiyon dolu yerlerinde sinematikerle karşıladım paso,hikaye güzel olabilir ama kendini oyuna katıyorsan hiç zevkli değil,2.oyundanda pek birşey beklemiyorum cod mw2 mw3 black ops da ne oynadıysanız aynısını görürsünüz,he bir iki uçak falan sürüyoruz sanırım,oda büyük ihtimal bf 3 yüzündendir:)
  • Ben CoD olsun da çamurdan olsun diyenlerden olduğum için her türlü alıp oynarım bu arada video da çalan müziği bulabilecek birileri var mı acaba?
  • black ops'u severim trailerda gayet sürükleyici kim ne derse desin alınır keyiflede oynanır
  • geleceğin askerleri konsepti cod'ye hiç yakışmamış, bence seri gitgide bozuluyor malesef
  • Oyun dizilerimizden daha da beter bir hal almaya başladı.
  • oyun böyle olacaksa olmaz olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Belki çok erken olabilir ama yeni bir facia geliyor sanırım. O kaplamalar, o modellemeler nedir ya? Dümdüz duvar, piksel piksel sayılan bir kaplama ile kaplanmış keza araçlar, silahlar, yollar, çevre, kıyafetler yine öyle...Denemeden bir şey demek kesin olmayabilir ama videodaki gibiyse ben COD4'teki grafiklere daha iyi derim. Hiç değilse çıktığı döneme göre bir kalitesi vardı. O zamandan beri hep aynı grafiği hep aynı oynanışı önümüze koyuyorlar. Para alma kısmında hiç sorun yok ama çıkan oyuna bakınca bir halta benzemiyor açıkçası. Oyunu alanlar multiye girip hemen stress atmak için alıyor yoksa ne grafik var, ne ses var, ne adam akıllı oyun var. Gir multiye 30-40dk stressi at çabucak sonra çık. COD buna dönüştü. Grafik ve ses de lazım bir oyuna. canavar gibi pc'ler var ama zerre zorlayacak bir oyun değil COD ona rağmen optimizasyon özürlülüğünden dolayı gereksiz bir sistem tüketimi var...Ummarım BO2'den sonrakiler bir şeye benzer...

izledim... İbret aldım... CoD4'ü indirdim

• At var.
  • inşALLAH eskiyle yeniyi dengeleyebilirler.yani oyunu mass efect'e çevirmezler inşALLAH.
  • Bu kadar harika olmaya hazır bir oyun yapıyorsun, güzel bir şey; ama grafik motoru yenilenmeliydi böyle bir oyun için, harika olacak bu oyun belli...
    Bazı arkadaşlar daha oynamadan "insan bi optimize eder şu oyunu." gibi yorumlar yapıyor, önceki oyunlara bakarak söylüyor olabilir ama ne malum bu oyunun öyle olacağı?
    Hadi diyelim grafik motorunu geliştiremiyorsun git Crytek'le anlaş CryEngine'i kullan ya da ne biliyim başka grafik motoru olsun. Tabi tepki oluşur satışlar düşer yapım aşaması uzun sürer haklılar, o zaman kendi grafik motorunu geliştireceksin kusura bakma ama gerçekçi savaş atmosferi, sis basmakla olmuyor, hep aynı bütün oyunlarını oynadım COD'un, hepsinden de müthiş zevk aldım, grafikler kötü değil ama bu dönem için yetersiz. God of War, Uncharted, Crysis, Battlefield'deki gibi kaliteli oyunların grafik kalitesine ulaşılabiliyorsa sizde ulaşacaksınız. Ha ulaşamıyorsanız 150-180 TL'ye oyun satmayın yenilik yok bir şey yok, hem de copy-paste yapmıyoruz diyorsunuz, Fenerbahçe'de, Galatasaray'da sorsanız hiç şike yapmamıştır zaten!
    Sürç-ü-Lisan ettiysek affola... Battlefield 3'de COD MW3'da oynadım ikiside güzel Battlefield yenilikçi helal adamlara, COD hep aynı ne kadar seversem seveyim bir seriyi sonuçta babamın şirketi yapmıyor, yenilik yapmayana boşyere destek vermek gereksiz!

• quote:

Orijinalden alıntı: boraaktas

At var.

hahahahhaa
    Noktayı koymuşsun.
  • grafikler ne kadar berbat olsa da ben cod hayranıyım her şartta alırım hatta yeni oyun cod 1 in grafiklerinde olsa bile sadece sonu geleyen o aksiyon ve hikayesi için oynarım
  • şaka mı bu?
  • işte CoD'u yok edecek oyun artık tek umudum MW serisi
    Ben Reznov'u falan bekliyordum bu ne ya Woods bile moruk olmuş başlarım böyle oyuna satın almam hayatta hatta korsan indirip bile oynamam rezil ettiniz seriyi
  • Oynamadan kötü diyenler biraz beklesin bir oyun çıksın bence. Oyunu gelecekte geçmişte diye eleştirenler var gördüğüm kadarı ile cod serisi bu dengeyi iyi tutturur zaten en iyi yaptığı şey bu . Konudan yana bi süphem yok . Oyun motorude belli değişmiş iyi birşeylerle gelcekler . Ama hiç bir zaman iş grafikte bitmiyor. Bf3 gibi büyük bir oyun yapıp fiyasko olcağından ( buglar senaryo) böyle küçük oyunlar yetiyor bana sahsen :D
  • kimsede çıkıp demiyor ki Aga bu nedir ? Cod böyle bişe değildi :S
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.