Şimdi Ara

COD 4 (KRAL) önemli haberler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne killzone u ne Cod WaW böyle FPS bir daha gelmez. Alemin esas kralı Cod modern 2 gelene kadar cod4 MW dir.
    24 27 şubat günleri dolu dolu 4 haritalık paket 10 dolardan 5 dolara iniyor duble exp. haftasonu yaşanacak ve yeni mode hardcore headquarters gelecek
    kaynak:kaynak

Harita pakediyle ilgli bilgiler

kaynak

Broadcast: televizyon istasyon binası Search and destroy moduna uyumlu

Creek
    : Dağlık çayırlık ovalık platoluk sniperların gözdesi

Killhouse : Eğitim alanı

Chinatown: Call of duty klasiklerinden Carentan haritasının çin mahallesi versiyonu Snd ve team deathmatchler için.

Haritalar 5 makine paylaşımlıdır.

CAll of Duty 4 Modern warfare O KADAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O-Z-G-U-R -- 18 Şubat 2009; 15:20:35 >

• bölge kodu önemliydi sanırım dimi mappack leri indirirken ?
  • Evet zaten US tan ve honk kong storeden başka kabul etmiyor
  • game of the year edition da vardı bu haritalar bende ama indirmemiştim

gördüm ki tv istasyonu bölümü war... orda ne maçlar çıkar yau ewe gidince hemen indiriim
  • COD4 kral COD6MW2 gelene kadar !
  • online takılan warsa eklesin beni acilen

her akşam oynuyorum 23.30 sonrasında...
  • ben bu harita paketini neredesye 1 yıl önce aldım..sanırım fiyatının düşmesini haber yaptın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özgür sen önce şu swap makinanın hakkından gel. Bak KZ2 gibi bir şahaser geliyor, hatta geldi bile. KZ2 multi maçlar başlayınca CoD4 serverlar boşalır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Özgür sen önce şu swap makinanın hakkından gel. Bak KZ2 gibi bir şahaser geliyor, hatta geldi bile. KZ2 multi maçlar başlayınca CoD4 serverlar boşalır...

+1

KZ2 gelince, COD 4 Serverlar boşalır, sadece Xbox'ta aynı kalır..
  • Görecez bakalim 1.5 sene oldu DOPDOLU
  • cod 4 12 milyon adet sattı hangi serverlar boşalıcak...bu oyun 4 yıl sonra bile oynanıyor olacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataskiran

cod 4 12 milyon adet sattı hangi serverlar boşalıcak...bu oyun 4 yıl sonra bile oynanıyor olacak..

Bakalım KZ2 kaç adet satacak tek konsola??
  • özgür kardeşim o zaman killzone2 oynamassın olur biter sen cod4 e devam edersin.kz2 çıkınca onlineda tek başına oynarsın
  • elma ile armut u kıyaslamayalım arkadaşlar !! KZ2 ile COD4 çok farklı oyunlar ! KZ2 KZ2dir COD4 COD4dür... serverlarda boşalma olmaz :)
  • 3 Gün önce bir arkadasımdan COD:4 aldım her ne kadar FPS oynama özürlü bir insan olsamda acayip zevk veriyor herçi oyundaki rekorum en fazla 8 kişi öldürmek ama olsun alıyorum sniperi yatıyorum soteyeHele bazı bölümler varki adam kafasını kaldırsa saniyede indiriyorlar işte buda insana dedirtiyor geçek savaş nasıl olur.KZ2 hakkında bir bilgim yok yukarıda dediğim gibi gamepad ile FPS özürlüsü olduğum için pek takip etmiyorum ama 3 günlük COD:4 oynamama rağmen lobby de geçen konuşmalar daha bu oyunun uzun bir süre gideceği yönünde.
  • ARKADAŞLAR,

COD 4 HAYRANIYIM, BENİM İCİN SU ANA DEK EN İYİ FPS İDİ, İNANIN ABARTIYORUM, ZERRE ABARTIM YOK, TAKİ KILLZONE 2 İLE TANISINCAYA KADAR.

İNANIN YAZIYORUM BURAYA, OYUN CİKSİN, SERVERLAR ACILSIN, DİLERİ O YUKU TASIRLAR AMA YAZILANLAR COK DOGRU, PS3 U OLUP, ELİNDE KILLZONE 2 OLAN HERHANGİ BİR OYUN SEVER, BİR DAHA COD 4 E DONUP BAKMAZ.

NE OLUR BANA KIZMAYIN, KILLZONE 2 ELİNİZE GECİP OYNAMAYA BASLAYINCA ANLAYACAKSINIZ. BANA SU AN KIZANLAR GERCEKTEN HAK VERECEK, GORUN BAKIN. AYNI SEYLERİ DİYECEKSİNİZ.

KILLZONE 2 NİN TEK KOTU YANI OLACAK BUNDAN SONRA ES KALİTEDE OLMADIKCA HİCBİR FPS Yİ BEGENMEYECEGİZ. ZERRE ABARTISIZ YAZIYORUM BANA İNANMAYANLAR 2FAST4U YA OYUNU DİĞER OYNAYAN BİTİREN ARKADASLARA SORABİLİR -İYİ BİR LCD PANELDE OYNAYAN ARKADASLAR-

(KILLZONE 2 DE KONTROLLER AYARLARI ALTERNATE 2'DE ZOOM HOLD U SECERSENIZ COD4 ÜN AYNISI.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 18 Şubat 2009; 23:41:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

ARKADAŞLAR,

COD 4 HAYRANIYIM, BENİM İCİN SU ANA DEK EN İYİ FPS İDİ, İNANIN ABARTIYORUM, ZERRE ABARTIM YOK, TAKİ KILLZONE 2 İLE TANISINCAYA KADAR.

İNANIN YAZIYORUM BURAYA, OYUN CİKSİN, SERVERLAR ACILSIN, DİLERİ O YUKU TASIRLAR AMA YAZILANLAR COK DOGRU, PS3 U OLUP, ELİNDE KILLZONE 2 OLAN HERHANGİ BİR OYUN SEVER, BİR DAHA COD 4 E DONUP BAKMAZ.

NE OLUR BANA KIZMAYIN, KILLZONE 2 ELİNİZE GECİP OYNAMAYA BASLAYINCA ANLAYACAKSINIZ. BANA SU AN KIZANLAR GERCEKTEN HAK VERECEK, GORUN BAKIN. AYNI SEYLERİ DİYECEKSİNİZ.

KILLZONE 2 NİN TEK KOTU YANI OLACAK BUNDAN SONRA ES KALİTEDE OLMADIKCA HİCBİR FPS Yİ BEGENMEYECEGİZ. ZERRE ABARTISIZ YAZIYORUM BANA İNANMAYANLAR 2FAST4U YA OYUNU DİĞER OYNAYAN BİTİREN ARKADASLARA SORABİLİR -İYİ BİR LCD PANELDE OYNAYAN ARKADASLAR-

(KILLZONE 2 DE KONTROLLER AYARLARI ALTERNATE 2'DE ZOOM HOLD U SECERSENIZ COD4 ÜN AYNISI.)

Dostum KZ2 de sniper aksiyonları varmı

• quote:

Orjinalden alıntı: _DefeatMe_

Dostum KZ2 de sniper aksiyonları varmı

şu anda multi tüm ozellikleri ile acık degil, skirmish yani botlarla ilgili ozellikler acık. onlarda da kisitlama var. sniper silahı secemiyorsun. ama bugun bir helghast avladım ve ondan sniper silahı aldım, olunce.

o silahın hissi acayip tok ve sniper kontrolu harika, zoom vs.

ama en onemli yanı, maplerin sniperlıga musade etmesi, ucsuz bucaksız alanlar var ve muthis sniperlık yapilabilir. iste yatma olsa iyi olurdu aslında yere yatma ama belki olmaması iyi olmus cunku cok buyuk mapler var. tam sniper ustadlarına sesleniyor, bakalım nasıl multi sovları donecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 18 Şubat 2009; 23:48:13 >
  • kz2de 2 pistol 1 cesit sniper 8 adet harita 5 adet mode var yere uzanma yok tek shotgun ve gercekte olmayan silahlar var bunu herkes hazmetmeyebilir..Kullanici dostu olmak lazim bazen Gercekci yapacam diye isin bokunu cikarmamislardir umarim Adam vurmak sinir harbi yasatmamali oyuncuya eglenceli olmali...Bence COD\ daha iyi multi zenginligi acisindan Klan olaylari ve server avantaji var KZ2 nin multide grafik pek onemli degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: O-Z-G-U-R

kz2de 2 pistol 1 cesit sniper 8 adet harita 5 adet mode var yere uzanma yok tek shotgun ve gercekte olmayan silahlar var bunu herkes hazmetmeyebilir..Kullanici dostu olmak lazim bazen Gercekci yapacam diye isin bokunu cikarmamislardir umarim Adam vurmak sinir harbi yasatmamali oyuncuya eglenceli olmali...Bence COD\ daha iyi multi zenginligi acisindan Klan olaylari ve server avantaji var KZ2 nin multide grafik pek onemli degil.

Dostum klan olayları ve server avantajı derken bunlar KZ2'de yokmu ki böyle konuşabiliyorsun anlamadım. Tabiki COD4'ün yeri ayrıdır ama KZ2 gbi büyük bi yapıtı yerden yere vurmakta bayağı yanlıştır..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.