Bildirim
Çocukları mutlu etmek çok kolay
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Popeyes pahali usta ya o kadar da kolay değil yani
Yegenime selamlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
El kızını pohpohlamak mutlu etmeye calismak inanilmaz zordur zaten aileyi,cocuklari mutlu etmek lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
söyleyeceklerini duymak istemiyorum nasıl bir kaşar olduğunu anladım sonunda çok şükür allahıma gerçekleri görmemi sağladıquote:
Orijinalden alıntı: spiegel herni
Bu mesaj silindi._____________________________ -
Çocuk olmak ne güzel ya keşke bizde hep çocuk kalsaydık bende oğluma dondurma yedirince çok mutlu oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak. -
Hayatımda hiç popeyes yemedim. Fakirlik kötü bir şey. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler