Şimdi Ara

Çocuklara PS2 oyun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda aradım ama bu konuda hiç bilgi yok

Bu hafta içinde PS2 alıyorum. Beraberinde 10 oyun hediyesi var.

Evde çoluk-çocuk oynamak için
    İçinde kan, öldürmece olmayan iki kişilik oynanabilen oyun tavsiyesine ihtiyacım var.

• Araba yarışı oyunları var.Katamari var.(Büyük ihtimalle aldığın yerde yoktur.)Guitar hero 1-2 var.Başkada aklıma gelmiyor.Zaten ps2 çocuklara yönelik bir konsol değil.Keşke nintendo wii alsaymışsınız.Hatta imkanınız varsa çocuklar için alıyorsanız özellikle nintendo wii alın.Her yaş grubuna hitap edebilme yeteneğine sahip bir alet.
  • arkadaşım eyetoy al hemen 70-80 ytl arası değişiyor fiyatları bu camla inanılmaz oyunlar oynayacaksın buna emin ol play 3 lü olan son sürüm versiyonunu al
  • A gerçekten eyetoyda güzel,Kesinlikle al,ben onu unutmuşum.Birde guitar heroyu gitarla birlikte al.Acayip eğlenceli ouyor.
  • Cevaplar için sağolun,

Tatbakath hocam Nintendo Wii sabahtan beri incelememde çok hoşuma gitti ancak iki oyun parasına tüm PS2 set satın alıyorum. Ya ne yapsam derken eyetoy desteği geldi . İlk incelemede tam aradığım bu dedirtti, neyse araştırmaya devam.

Ancak yine de alacağım sistemde 10 oyun hediye yani fiyata giydirilmiş indirim olmaz. Yani hala 10 oyun ismine ihtiyacım var.
    Bi zamanlar arkaşımın evinde PS1 oynarken bi sürü hoplamalı oyun vardı. Sonra kuzenlerde de Xbox oynarken ninja turtles vs hatırlıyorum.

PS2'de kan gövdeyi götürüyor olamaz, yok mudur bir kaç şirin oyun...
  • Araba yarışları olabilir. Futbol olabilir. Bully olabilir. Bunlarda kan gövdeyi götürme olayı yoktur. Aile ile birlikte oynanırmı orası sana kalmış.
  • Gta tavsiyemdir sonra Silent Hill olabilir bizim küçük bunları oynadı şimdiden olgunlaştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sufferingx

Gta tavsiyemdir sonra Silent Hill olabilir bizim küçük bunları oynadı şimdiden olgunlaştı

GTA eyvallah ama kendim için. PC'de ekran kartı kastığı için San Andreas oynayamadıydım Hep aklımda kaldı.

Silent Hill---sisler arasında gezinip durmanın zevkine varamadım. Gerçi Bu PC içindi PS2'de görüntü pırıl pırıl dersen o başka

• silent hill tüm sistemlerde sisler içindedir
    jack and dexter serisi rachet and clank serisi ape escape serini ve kıngdom hearts serisi aradığın oyunlar dostum birde seganın super monkey oyunu var en şirin oyunlar bunlar
  • carbon al
  • *buz devri
    *kutup ekspresi
    *arabalar
    *varsa hugo

bunları ailecek oynayabilirsiniz.
  • mesela wining eleven 10 sonra jakxcombatracing bu oyun araba yarışı yarış yaparken arabaları da vurmaya çalışıyon
  • Arkadaşlar bilgiler için sağolun siparişimi bu hafta içinde veriyorum.
    Eyetoy siparişi de hemen ardından verilecek.

Bu arada itiraf etmeliyim Nintendo Wii harika bir şeymiş ama 800 ytl çok

Sağolun...
  • singstar da olabilir (gülmek için)
  • Flat out 2
    Burnout 3
    Top spin
    Nba 2k7
    Nba Jam
  • NEED FOR SPEED MOST WANTED!!! şiddetle tavsiye edilir!!
  • Crash al , bide crashın race versiyonu var onu al çok zevkliler
  • evet crash nitro card mı neydi onu al zaten farketmez crash gördünmü al hepsini eskiden oynamıştım çok zevkliler
  • resindent evil ve silent hill serisi al.
    ice age ve daxter var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: peroman

resindent evil ve silent hill serisi al.
    ice age ve daxter var.

sakın alma resident evil korku oyunu zombiler filan.

daxteri alabilirsin.O sincapmı tavşanmı anlamadım ama neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 19 Ocak 2007; 21:31:08 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.