-Anneleri güvende kalsın ister -Medya kırılgan olmalarını ister -Hükümet uysal olmalarını ister Onları güçlü yapmak BABALARIN işi. Baba fossa, çocuğuna erkek olmayı öğretemediyse; çocuğun büyük özgüven/psikolojik problemleri olması işten değil. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 13 Nisan 2021; 3:17:0 > |
Çocuklar Zayıf Doğar (Babanın Görevi)

-
-
Bu devirde ne erkekler erkek ne kadinlar kadin oyle b.k bi doneme denk geldik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Babam beni bazen döverdi
Bir çok şey öğretti
Bağrırdı çağırırdı
İş yaptırırdı filan ama baba babadır pek bir halta yaramadı ama geliştim bir şekilde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-Anneleri güvende kalsın ister
-Medya kırılgan olmalarını ister
-Hükümet uysal olmalarını ister
Onları güçlü yapmak BABALARIN iş.
Baba fossa, çocuğuna erkek olmayı öğretemediyse; çocuğun büyük özgüven/psikolojik problemleri olması işten değil.
-
haklısın, ailesi entelektüel ve kişisel gelişimini tamamlayamamış insanlarsa çocuklarını da aynı şekilde eksik bırakıyorlar.
-
Up patriots
-
%100 doğru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senden beklenmeyen bir konu, genelde hep boş konular açardın, hayırdır hesap filan mı hacklendi.
-
kötü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklı konu. Maalesef birinci elden yaşadığım için katılıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim babam bu işte beni çekinik büyüttü kızlarla zaman harcama ders çalış kavgadan uzak dur şunu yapma bunu yapma kendisi ama dağlarda terörist avlamış bir insan zamanında beni hayatımı mental olarak bitirdi annem ile babam para eksik etmediler ama para ve maddiyet sadece alt tabaka insanlara çekici gelmiştir bir olayı yok. Şu saatten sonra zaten ne bir şey anlatırım ne de lafını dinlerim büyüttü etti minnettarlığım bu sadece sevgi değil saygı duyuyorum. Bir kez olsun kendinde suç bulamayacak kadarda bencil bir insan hiçbir suçu yok para yemek ev sağladı ya neyse güçsüz babalardan güçlü erkekler çıkıyor ama ben beceremedim sanırsam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazen üzülüyorum -- 29 Mayıs 2021; 18:57:15 > -
Niye ban yedin maykıl
En Beğenilen Yanıtlar

Bu devirde ne erkekler erkek ne kadinlar kadin oyle b.k bi doneme denk geldik
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X