Şimdi Ara

ÇOCUKKEN ÇATA PAT PATLATIRMIYDINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ÇATA PATA patlatmaya bayılırdım bu nostaljik oyunu nereden bulabiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 9 Şubat 2016; 9:07:07 >

• ALO
  • Artık satılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuğun biri çikolata diye yediğinden beri satılmiyor

• ne günlerdi be dostum özellikle de bayram da kopartılan harçlıklarla patlatılan çatapatlarla ne eğlenirdik ama
  • Tepecikli43 diye girdim. Ilk basta sasirdim. Sonra eski kullanici adina baktim suan sakinim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nexus Fun

Çocuğun biri çikolata diye yediğinden beri satılmiyor

Ne zaman oldu bu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    adam fena yumruk sallıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  ÇOCUKKEN ÇATA PAT PATLATIRMIYDINIZ ?

,Arkadaş yeme bizi sen çocukken başka şeyler yapıyormuşsun..

• Ben arada bir tadına bakardım eskileri sağlıklıydı sanırım gerçi tadına bakmadığım şey kalmadı nasıl hayattayım şaşırmıyorum değil. Bir keresinde kurşun almıştım yarım kilo kadar bildiğiniz kurşun metali ufalanan parçaları yutuyordum, onun haricinde lehim yerdim hep. Bakırda yemişliğim var bolca. Barutun tadına bakmıştım galiba. Parmaklarımı prizlere sokup elektriğin nasıl bir his olduğunu deneyimlerdim. Yani verilmiş sadakam varmış bolcana. İlaç desen avuçla onuda yuttum ama nereden bileyim ölmediğimi.
  • Ne bilem ya

• quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

,Arkadaş yeme bizi sen çocukken başka şeyler yapıyormuşsun..

Yine başladık.

@illüminati Elektronik sevgisi falan var mı hocam?Elektronik biraz midenizden geçmiş sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: illüminati

Ben arada bir tadına bakardım eskileri sağlıklıydı sanırım gerçi tadına bakmadığım şey kalmadı nasıl hayattayım şaşırmıyorum değil. Bir keresinde kurşun almıştım yarım kilo kadar bildiğiniz kurşun metali ufalanan parçaları yutuyordum, onun haricinde lehim yerdim hep. Bakırda yemişliğim var bolca. Barutun tadına bakmıştım galiba. Parmaklarımı prizlere sokup elektriğin nasıl bir his olduğunu deneyimlerdim. Yani verilmiş sadakam varmış bolcana. İlaç desen avuçla onuda yuttum ama nereden bileyim ölmediğimi.

Hakket mi la ?
  • Tepecikli 40 yaşında adamım diyorsun o yaşa gelmişsin sokak ta çatapat mı patlatıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haşıbenimamut

Tepecikli 40 yaşında adamım diyorsun o yaşa gelmişsin sokak ta çatapat mı patlatıyorsun?

quote:

Sahrayıceditli 77 10 dk. önce şikayet [Aşağı Git]

Bende sorun yok hatta aklımda sürekli KADINLAR ve FANTEZİ var

Hayır fantezi kuruyor..

• Bu tür şeyler terörist belirtileridir patlayıcı olan bir maddeyle normal bir insan niye oynasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: haşıbenimamut

Tepecikli 40 yaşında adamım diyorsun o yaşa gelmişsin sokak ta çatapat mı patlatıyorsun?

Daha 38 yaşındayım dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Bu tür şeyler terörist belirtileridir patlayıcı olan bir maddeyle normal bir insan niye oynasın?

Hic mi torpil patlatmadin

• quote:

Orijinalden alıntı: Showtek

quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Bu tür şeyler terörist belirtileridir patlayıcı olan bir maddeyle normal bir insan niye oynasın?

Hic mi torpil patlatmadin

Yoo oynamadım ne zevk alıyorsunuz onu da anlamış değilim üstelik elinizde patlasa daha mı iyi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.