Şimdi Ara

çocukken başınıza gelen failler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
5
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben babamla cafeye gta oynamaya gidiyordum , pc almamıştık ,2. sınıf falanım ozaman. ulan bu interneti açıcamda kapatmayı bilmiyorum diye korkuyordum. tıkladım.
    google yazmayıda bilmiyorum bişiler yazdım okunuşu gibi karılar çıktı babamda yanımdaydı. kaldım orda öyle , bide arkadaşla testereyi izliyoruz evde , şu çıplak karının olduğu bölüm vardı tam o an annem geldi eve ilersini hatırlayamıyorum

• bide ilkokuldayım yine. tuvalete girdim . kapılarda bozuk gibi, açamıyorum bitürlü. bagırmaya başladım. ulan aksilik değil mi ? tam hoca gelirken kapı açıldı. tam çıkıyorum hocayla karşılaştım bakıştık hiç ses çıkarmadan tüydüm hemen yanından.
  • hayatimin en buyuk faili ilkokul 2.sinifta kizlar tuvaletine girip isememdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otlansin
  • bi komşumuz bana ellerinle gözlerini kapat bişey deniyecem dedi ben de kapattım sonra birden pantolonumu indirdi ben dal daşşak ağlayarak eve koşmuştum o ibnliği hala unutamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stroma44 -- 18 Ekim 2014; 20:59:12 >
  • Önlerden.
  • İlkokulda bir gün arkadaşla şakalaşıyoruz.Ben sınıfın içinden kapıyı tutuyorum girmesin diye.Bu da arkadan zorluyor açmak için
    Tam o sırada benim iç taraftan kapıyı bırakmam arkadaşın asılmaya devam etmesi üzerine kapının hocaya küüüüt (ben ömrümde öyle bi ses duymadım )diye çarpması ve ingilizce hocasının gözünü mos mor yapmamız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopster -- 18 Ekim 2014; 21:00:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

İlkokulda bir gün arkadaşla şakalaşıyoruz.Ben sınıfın içinden kapıyı tutuyorum girmesin diye.Bu da arkadan zorluyor açmak için
    Tam o sırada benim iç taraftan kapıyı bırakmam arkadaşın asılmaya devam etmesi üzerine kapının hocaya küüüüt (ben ömrümde öyle bi ses duymadım )diye çarpması ve ingilizce hocasının gözünü mos mor yapmamız

sonra bi açtım gözümü . hastanedeyim bende koşarken hocaya çarpmıştım . ne olduysa gerisini bi türlü hatırlayamıyorum. kadın ilkokul hocasıydı nasıl oldu anlamadım bizim liseye taini çıkmış.her gördüğümde utanıyorum

• 5 yaşımda tuvaletten düşüp kafamı yardım

• Herkes elin ağır diyordu gidip elimi tartmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: syncsta

Herkes elin ağır diyordu gidip elimi tartmıştım

düşündümde hiç bi fail im yok
    aklıma gelirse editlerim

• havuzdan çıkarken şortum çıktı tamamen... aqua parkta
  • İnternet kafeye gidip gta vc kısayolunu flasha atıp evdeki pc de oynamaya çalışmam bu durumu yaşamayan yoktur forumda herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kış ayıydı 8 deydim o zamanlar.Burnum akmaya başladı neredeyse ucundan akıp gidecek sümük elimle kapatarak hocam(Kadın bi hoca 27-28 yaşında güzel biriydi) lavaboya gidebilir miyim? dedim.Tmm dedi kapıyı kapatmayıda unutmuşum ben aldım elime peçeteyi sümkürmeye başladım ulan aksilik neyse hoca fotokopi çekmeye çıkmış bende tam kapıdan çıktım bu bana şaşkın şaşkın bakıyor.Nasıl utandım.
  • Küçükken annem saçlarımı örmüştü hareket ettikçe saçlarım omzuma değiyordu bende biri dokunup kaçıyor sandım ama ortada birini göremeyince ağlamaya başlamıştım.Ne salakmışım

• Rezerved

• Komşuda Osurmaya çalışırken altıma yapmıştım

• Hiç işlemeyen bi dükkan vardı dükkanın sahibini bilmiyordum yeğenimle dükkanın yanından geçerken burayı da hiç sevmiyorum zaten işlemiyo kapansın gibisinden biseyler söylemiştim.dükkanın yanında da sahibi ordaymis bize pis pis bakıyodu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.