Şimdi Ara

ÇOCUK YAPMAYIN YETER BU KADAR NÜFUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm yaz evden 2 3 kez çıktım. Geçen gün Jason abinin yeni filmini izlemek için avm'ye gittim. Çıktım filmden karnım acıktı Mcdonalds'dan aldım yemeği oturdum. Kafamı bir kaldırdım, bu ne dedim herkesin çocuğu var, çocuğu olmayan yetişkin yok gibi.

Yeter lan üremeyin, fazla nüfus iyi bir şey değil. 15 milyon olsaydık çok daha zengin bir ülke olurduk.

Şu hale bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 28 Ağustos 2016; 17:54:14 >

• Bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 3 cocuk

• Düz mantık yap.Bu almanya ingiltere gibi ülkeler sabit kalırken biz hızla artmışız.Demek ki bu hızla giderse 100 yıl sonra dünyayı işgal edebiliriz Çinliler de kalabalık demeyin şimdi Türkle Çinli bir olur mu hiç ?
  • Sanane?
  • 100 milyon nüfus iyidir ancak yogunluk batıda oldugu için kötü ve cekilmez hal.alır , şu doğuda terör olmasa yasanacak yer haline gelecek oralarda ama gelismiyor malesef oralar.

• valla bak şimdi kardeş sen istanbul gibi şehirde yaşıyorsan sana kalabalık gelebilir fakat benim yaşadığım şehir kalabalık değil o kadarda nüfus istemiyosan başka bi şehire git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Tüm yaz evden 2 3 kez çıktım. Geçen gün Jason abinin yeni filmini izlemek için avm'ye gittim. Çıktım filmden karnım acıktı Mcdonalds'dan aldım yemeği oturdum. Kafamı bir kaldırdım, bu ne dedim herkesin çocuğu var, çocuğu olmayan yetişkin yok gibi.

Yeter lan üremeyin, fazla nüfus iyi bir şey değil. 15 milyon olsaydık çok daha zengin bir ülke olurduk.

HAAAAAŞAAAAAAAA EN AZ 3 ÇOCUKKKK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 28 Ağustos 2016; 18:10:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahatlıprens

valla bak şimdi kardeş sen istanbul gibi şehirde yaşıyorsan sana kalabalık gelebilir fakat benim yaşadığım şehir kalabalık değil o kadarda nüfus istemiyosan başka bi şehire git

15 20 milyon insan keyfinden İstanbul'da yaşamıyor herhalde. Kalabalık olsun olmasın, sonuçta bu ülkenin şartları belli. Almanya isterse 200 milyon olsun yine de refah devam eder.

Ne kadar zekisin öyle sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Sanane?

Tamam yav kızma, üre sen. Dünyanın senin o üstün genlerini devam ettirmene ihtiyacı var.
  • Kale alınacak biri değilsin. İyi günler
  • evet keyfinden yaşıyorlar.
  • malum ırk bunu beğenmedi
  • Benim Anlamadığım Şey Sayım Yapılırken Suriyelilerde Sayılıyormu?
    Veya Sadece T.C Vatandaşları Sayılıyorsa Suriyelilere Vatandaşlık Verildi Mi?
    3 Milyon Az Bi Sayı Değil Çünkü.
  • quote:

quote:

Sanane?

Tamam yav kızma, üre sen. Dünyanın senin o üstün genlerini devam ettirmene ihtiyacı var.

Dünyanın ihtiyaçlarina göre yasamiyorum.

• isveçli bir devlet adamı ya da bilim adamı 2050'ye kadar türkiyede yaşayan türkler azınlık durumuna düşecek demişti. 80'li yıllardan itibaren 2 den fazla çocuğu olanları hep küçük gösterdiler fakat çocuk meselesi çok önemli. özellikle doğudaki pkk yanlıları 8-10 tane çocuk yapıyor ve bunlar ya pkk militanı oluyor ya da pkk sempatisi ile büyüyor.

en az 3 çocuk isteği bundan kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk5555

quote:

quote:

Sanane?

Tamam sen de üre. Çocuğunun da senin o muhteşem genlerine ihtiyacı yok demek istedim anladın mı?

Zaten üremesi gereken insanlar üremediği için dünya bu halde, üre sen.

Kendini Osmanlı torunu sanan, ama Osmanlı zamanında büyük dedesi tarlada karın tokluğuna çalışan insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 28 Ağustos 2016; 21:08:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mk5555

quote:

quote:

Sanane?

Tamam sen de üre. Çocuğunun da senin o muhteşem genlerine ihtiyacı yok demek istedim anladın mı?

Zaten üremesi gereken insanlar üremediği için dünya bu halde, üre sen.

Kendini Osmanlı torunu sanan, ama Osmanlı zamanında büyük dedesi tarlada karın tokluğuna çalışan insan.

dedem tarlada çalisti diye yasadigi devleti sevmeye hakkım yok mu ? Ayrıca yazin ben de köydeyim ve tarlada çalışıyorum ne var bunda helaliyle ekmeğimizi kazaniyoruz ? Sen ofkelisin hayata belli ama geçer merak etme.

• Aslında nüfus problemi yaşamamak için herkes 2 tane çocuk yapsa yeterlidir

• hocam yalnız mı gittin sinemaya?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.