Şimdi Ara

Cocuk oyuna girer girmez markete gitcem diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allahınızı bebe ranked giriyo başlar başlamaz markete gitcem 20 dk ya gelirim beyler hadi kg diyor. Adamlar 3 inhiyide aldıgı sirada geliyo. Dediği son söz babam dövecekti cikmam lazımdı ama girdim demi kardeş ?

• gerçek hayatla sanal hayatı karıştıran bazı asosyallere kapak olmuştur. :))
  • tr bebeleri istedikleri zaman afk kalırlar onlara çözüm yok, tek çözüm bunlara düzgün cezalar vermek ama o zaman tr nin 4 de 3 ü gider çünkü tr'nin çoğu bebelerden oluşuyor.
  • Bunlar hep Tr'de rapor sistemi çalışmadığı için.
  • toplanıp imza toplayım riot gamese mailmi atsak ne yapsak artık report etmeyi bıraktım etsem ne olacak bi işe yarmaıyor ki bizi tesellik etmek içinmi koymuşlar kaldırsan daha iyi en azından report edilenler banlanmıyor diye sinirlenmeyizz koskoca firma butür konulara göz yumuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyncMC -- 27 Ocak 2014; 11:00:54 >
  • Birisi vardı base'de durdu sadece inhibitörler nexus gidiyor çocuk hiç oynamadı ping var oynayamıyorum geçsin gelicem dedi ve sürekli takımla tartıştı. Nasıl bir ürün bunlar anlamıyorum.
  • Tr serverinin klasikleri ya west e geçeceksin yada katlanacaksin bende çok pismanim oyuna başlarken tr de actim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LePortaBim -- 28 Ocak 2014; 15:32:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basshunter HD

Bunlar hep Tr'de rapor sistemi çalışmadığı için.

Abi o rapor sistemi çalıssa ortada oyuncu kalmaz.Bizim insanımız ota boka report diyen millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrktas

quote:

Abi o rapor sistemi çalıssa ortada oyuncu kalmaz.Bizim insanımız ota boka report diyen millet

Tribunal sistemi olsa öyle haksız yere ban yemez oyuncular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrktas

quote:

İyide report edilen oyunlara bakabiliyorsun aa bu adam report yemiş banlıyalım havasında değil adamlar. Gerçi o adamlar westte tr değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

tr bebeleri istedikleri zaman afk kalırlar onlara çözüm yok, tek çözüm bunlara düzgün cezalar vermek ama o zaman tr nin 4 de 3 ü gider çünkü tr'nin çoğu bebelerden oluşuyor.

3 kere afk kalana 1ay ban en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya hayır birde yalan yanlış açıklama yapıyorlar ya deli oluyorum. "ama babam cidden dövecekti kardeşim kb bir oyun için dayak yemem" bu neyin kafasıdır anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryze Amca

quote:

tr bebeleri istedikleri zaman afk kalırlar onlara çözüm yok, tek çözüm bunlara düzgün cezalar vermek ama o zaman tr nin 4 de 3 ü gider çünkü tr'nin çoğu bebelerden oluşuyor.

3 defa ban alana perması bizden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolikantos

quote:

Orijinalden alıntı: Ryze Amca

quote:

3 defa ban alana perması bizden.

Tr svsi düzelirdi

• Tribunal sistemi ile ilgili aciklama yapmislardi 10 soru 10 cevapta.Yeterince gelismis bir sistem degil diye.Bahaneleri bu yani youtube arastirirsaniz bulursunuz sanirim.

• Daha mantikli soyle bir sistem olabilirdi aslinda takimda belli dkyi gecmis afk varsa takimi puan kaybetmemeli karsi takimda yari yariya daha az puan almali ve rankedda 3. Afk kalisimda ranked uzaklastirmasi ban veremeyiz yoksa riot nerden kazanir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Keşke gitse.20 dk oyun arasakta olsa keşke.
  • Bu bebeler yüzünden oyunu bıraktım mahalleden tanıdığım 9-10 yaşındaki çocuk lol oynuyor. 3 dereceli maça girdim 3 ündede adc afk kaldı ilk maçtaki adc hadi by dedi kapattı. OYUNU BIRAKTIM artık böyle giderse oyunda kullanıcı kalmayacak !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.