Bildirim
çocuk mont tavsiye
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaldıysa Teknosa'nın disney inidirmi vardı %70-%50 arası 30tl mont alanlar oldu ama internette yoktu belki az ihtimal kalmıştır şubelerde... _____________________________ -
cok iyi fiyatmis, dediginiz gibi webde kalmamis.
magazalara bakaym tsk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama Bursa AS Oulet - Koton oldukça uygun çocuk montlarında, biz geçen sene 35tl ye almıştık bu senede en pahalısı 80tl idi. Yelekler 35tl civarı. Büyükler içinde LOFT fena değildi, 100-130tl arasın montlar var kalitesi tartışılır ama 500-600 vermeye gerek yok bence kayak yapmayacaksanız.. _____________________________ -
cok iyi almissnz hocam
bizde kotondan 140 tlye aldik en sonunda.
outlerde bulamadk ankarada
Daha yeni aldık, kalitesi güzel fiyatı uygun
https://www.decathlon.com.tr/x-warm-sisme-mont-id_8398134.html?LGWCODE=2358061;119903;6841&gclid=EAIaIQobChMIl_P_-96x1wIVyqMYCh2yvw1cEAQYASABEgLYhfD_BwE_____________________________
STSL 2011-2012 ŞAMPİYONU GALATASARAY! -
fiyat cok iyiymis kacirdk
Kız erken çocuk bot 3yaş için tavsiyeniz var mı? _____________________________ -
Decathlon botlarını ben beğendim ama hatun modelini sevmedi tipini beğenirseniz oldukça güzel ve uygun fiyatlı bir ürün. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
iOS
Android