Şimdi Ara

çocuk gürültüsü VS köpek gürültüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sokağa çıkma yasağında apartman bahçesinde oynayan ve tüm gün aşırı gürültü yapan çocuklardan apartmanın büyük çoğunluğu şikayetçi, defalarca aileleriyle konuşuldu ama yabancı uyruklular anlamıyorlar. az önce tartışma çıktı. bu iş şikayet noktasına varacak gibi. 


    apartmanda bizle birlikte 2 daire var köpek sahibi. eğer şikayet edilirse adamlar 'sizin de köpeğiniz gürültü yapıyor' derlerse bize de bir yaptırım olur mu? 


    şikayet fikri bizden çıkmadı ama biz de çok rahatsızız gürültüden.


    sokağa çıkma yasağında çocukların apartman bahçesine de çıkması yasak, yani evden çıkılması yasak diyor yönetici ama köpek konusunda kafamız karıştı. benim köpeğim öyle durduk yere saatlerce havlamıyor, çocuklar gürültü yapınca onlara havlıyor, bir de gece davulcu geçince ona havlıyor.


    şimdi çocuk gürültüsü deyince filmlerdeki gibi sevimli sevimli çocuklar şen şakrak oyun oynuyor gelmesin aklınıza, bildiğin saatlerce tepinip böğürüyorlar bahçede.








  • şikayette de bir yaptırım olmaz, köpek gürültüsünde de. polis çağırsanız gelir giderler anca, uyarı yaparlar en fazla. gürültü ölçümü için çevre ve şehircilik il müdürlüğünden desibel ölçer ile gelip ölçmeleri lazım. uhuletle ve suhuletle çözüm konusunda anlaşmak lazım ama evlerde çocuklarından rahatsız olan ebeveynler, otoparklara, bahçelere vs. göndererek kendi kafalarını dinliyor ama bina ve çevre sakinlerini düşünmüyorlar saygısızca.

  • maystro_18 kullanıcısına yanıt

    peki evden dışarı çıktıkları için, sokağa çıkma yasağına uyulmadığı için anne babalarına ceza yazılmaz mı? biraz araştırdım apartman bahçesine çıkmak da sokağa çıkma yasağını ihlal diyenler var.

  • hasan.1923 kullanıcısına yanıt
    Sokağa çıkma yasağı ihlaline girer elbette. Bu yönüyle işlem yapabilirler. Anne babaya değil kişilerin kendilerine işlem yapılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maystro_18 -- 2 Mayıs 2021; 4:9:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.