8.3.2012 Pazar günü çocuk esirgeme kurumuna ziyaret gerçekleştireceğiz. Bir arkadaşımın facebook üzerinden paylaştığı yazı sayesinde haberim oldu ve yaklaşık 15 senelik arkadaşlar olarak gitmeyi düşünüyoruz. Öncelikle planlayan arkadaşımla aramda herhangi bir maddi konu hakkında birşey konuşmadık, kendisi çok yardım topladığını söyledi ancak kesinlikle tam bütçeyi bilmiyorum. Asıl amacımız küçük arkadaşlarımızın bir nebze güzel vakit geçirmelerini sağlamak Onlara oyuncak ve yiyecek götürmeyi düşünüyoruz. Yaklaşık olarak 30 küçük, 42 genç arkaşımızın olduğunu öğrendik. Daha önce bu tarz etkinlik planlamış forumdaşlarımız varsa her türlü önerilerine ihtiyacımız var.
Arkadaşlarım yarın Eminönün'den oyuncak almayı düşünüyorlar. Bütçe hakkında bir bilgim olmadığı için ne tarz oyuncak alabiliriz bilmiyorum, ancak ucuz ve dandik oyuncaklar yerine, kendilerini geliştirebilecekleri kaliteli oyuncaklar aldırtmayı düşünüyorum.
Ayrıca küçük arkadaşlarımıza yiyecekte almayı planlıyoruz. En sağlıklı yiyecekler onlar için nelerdir ? Kesinlikle çikolata alınacak..
Tekrar söylüyorum.. Bütçe hakkımda herhangi bir bilgim yok malesef, o kısımla ilgilenmiyorum. Olabildiğince orta karar alışveriş listesi yazarsanız çok ama çok memnun oluruz.
Tavsiyede bulunan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum