Bildirim
Çocuğun İsyanı 'Allah Muhafaza' Videolu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
:D _____________________________ -
Türkler robot yapsa ahanda aynı bunun gibi olur _____________________________ -
Balleyle tineri karıştırınca böyle oluyormuş demek ki. Ama ciğerli cocuğumuş ekmene notella çalamda ye yeğenim dellenme ecik otur soluklan _____________________________ -
allah muhafza :D _____________________________ -
Anladığım kadarıyla çocuk yanlış veya komik bir şey söylemiyor.Konuşamaması bir problem olabilir fakat ülkenin gerçeklerine karşı bu anlayışta olması ve sizin dalga geçerek çocugu ti ye almanız acınası
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHLD -- 9 Ocak 2013; 22:16:26 >_____________________________ -
Dalga geçilecek şey mi bu? _____________________________
DH Yüzücüler Derneği
Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
-
komik değil cidden _____________________________ -
Türkiye'de zaten doğru söyleyen ya deli olur ya da tinerci.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
o çocuk gibi duyarlımısın lan sende dalga geçiyosun bide burda _____________________________ M kmm -
ben komik birşey göremedim çocuk duyarlı belli ki _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler