Şimdi Ara

Coco (2017) | Lee Unkrich (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yorumlar çok olumlu. merakım iyice arttı. mecbur beklemeye devam.
  • 4 yasindaki kizim genellikle sinemaya annesiyle gider ama bu kez illa benide cagirdi, gereksiz masraf ve zaman kaybi diye sikayet ede ede bu filme gittim bugun. kendimi hazirladim vakit oldurmeye, oturduk sinemaya elimde telefon hic ilgilenmiyorum filmle ama belli oluyor kaliteli bir film oldugu, yavas yavas dikkatimi cekti ve izlemeye basladim coco yu. hayatim boyunca izledigim en guzel animasyon filmiydi :) filmde gercekten cok duygusal ve etkileyici bolumler var, salonda filmin sonlarina dogru sanirim aglamayan kimse kalmamisti. tum aileyi toplayin ve turkiyeye geldiginde bu filmi kesinlikle izleyin.
  • Sonlara doğru film çok güzeldi valla. Daha sonra yeniden izleyeceğim.
  • karakoyunn kullanıcısına yanıt
    Animasyonlara karşı epey ön yargınız var sanırım. Zira animasyonun kaliteli olduğu 1 milyon KM'den anlaşılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava biletimizin son gunu oldugu icin ve baska film bulamadigimiz icin gittigimiz film. Ilk kez sinemada animasyon izledim. Yanlis anlasilmasin animasyonlari severim ve izlerim ama evde. Film icin yorumlarima gelince oncelikle cok cocuklara hitap eden bir film degil. Hatta yanimda annesiyle izlemeye gelen bir ufaklik bir ara korkuyorum falan dedi. Korkututacak bir olayda yok ama cocuklarin bakis acisi farkli tabi. Biraz filmde miyazaki ruhu gordum. Ailenin onemi muzikle birlestirelerek sicak bir hikayeyle islenmis. Tabi bir de kulturel farklilik var. Sonucta bir latin inanisi filmin konusu. Yani filmi herkese tavsiye ederim. Ailecek izlenecek guzel bir film. Son olarak dublajinda cok basarili oldugunu soyleyim. Notum 80/100

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IMAX'te izleyen oldu mu arkadaşlar? 2D veya 3D versiyonlarına göre çok farkı var mıdır? IMAX'e gitmeye değer mi?
  • Valla boşluktan evde izledim ne yalan söyleyeyim bu kadar iyi çıkacağını düşünmemiştim.Bu arada filmde işlenen hikayenin yada mitin okuyabileceğimiz bir kaynağı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

IMAX'te izleyen oldu mu arkadaşlar? 2D veya 3D versiyonlarına göre çok farkı var mıdır? IMAX'e gitmeye değer mi?

2D olmasından ötürü Imax de izledim. Tabi ses olarak çok iyiydi ama perde büyüklüğü gereksiz olmasa da olur idi bu film için.

Filmi çok beğendim bu kadar iyisini beklemiyordum

• ne yalan söyleyeyim gözümden bikaç damla dökülüverdi
  • Yapımı pazar akşamı izlemiştik kardeşimle. İlk yarısında uykumun ağır basmasından mıdır, 3D gözlüklerin dandikliğinden midir nedir yapım bir türlü beni kendine çekemedi. Animasyon diye yine de zorladım kendimi uykuma direndim. Ancak 2. yarısından itibaren yapım canlanmaya başladı ben de öyle. 2. yarısı daha iyiydi.

Konu hiç fena değil.
    Özellikle yok olmanın unutulmayla ilişkilendiilmesi hoşuma gitti ki zaten etkileyici olan kısımlardan biri buydu. Yapımın ters köşeye yatırması da güzeldi. Sonlarına kadar Ernesto de la Cruz'un asıl kötü adam olduğunu, hatta nasıl bir pislik olduğunu, aslında kim olduğunu, hatta kim olmadığını öğreniyoruz. Bir de yapım animasyon olmasına rağmen ölüm ve ölüm tehdidini/korkusunu epey iyi vermişler yani çocuklar için tam bir yetişkin sınırı olmuş. Sınırı iyi koymuşlar. İlk ölüm-tamamen yok-unutulma gerçekleştiğinde sinema salonunda arka sıralarda bir ufaklık duyulacak bir şekilde annesine bu animasyondaki karakterin ne olduğunu, nereye gittiğini, ölüp ölmediğini tanımlayan bir soru sordu. O an bu sahnenin çocuklar üstündeki etkisine tanık oldum.

Türkçe dublaj izlemek ayrıca keyif verdi.

Bu arada bu kadar duygu yüklü bir yapım beklemiyordum açıkçası, epey dramatik bir animasyon olmuş özellikle son sahnelerde. Boğaz düğümletir yani. Duygusal insanların göz yaşlarını tutabileceğini sanmıyorum. Dram sevenlerin ağızlarına da bir parmak bal çalmışlar, dram az ama öz olmuş.

Coco teyzenin o küçüklüğü çok tatlıydı. Babası ona gitar çalarken babasını hayran hayran, gülerek seyretmesini filan çok iyi tasarlamışlar. Oyuncak bebek gibi duruyordu. Aynı şekilde köpek de çok şirin olmuş.

• Çok reklamı yapılmadı sanki ama çok başarılıydı.
  • Az önce bitti film ve TV kapadigim da ağladığımi farkettim cidden çok çok başarılıydı. Toy story den sonra ilk defa bukadar duygulandıgim bir animasyon hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Hala izlemediyseniz Inside Out'u tavsiye ederim. O da duygulandıran türden bir animasyon.

İzledim ama bu kadar etkilemedi beni.

• Mükemmeldi. İzleyin, izlettirin.
  • Meksika’nın inanç esasları hakkında bilgilendirici ve bunu üzerinden duygusal bir hikayeydi. Tabi müziği övdüğü için ekstra ilgi çektiğini düşünüyorum. Hikaye duygusal, aile bağı üzerine hüzünlü bir animasyondu.

• izlediğim en iyi animasyonlardan biriydi. arşivlik olmuş . 9/10
  • Şöyle de bir şey var, kendine hayran bırakıyor.

• senaryo ve goruntu/animasyon kalitesi güzel. izlenir. 10/7 puanım

• Efsaneye ya. Hem verdiği felsefik mesajla hem müzikleriyle hem de duygulandıran sahneleriyle.

Inside Out ile beraber en iyi 3 5 animasyondan biridir. Belki de ilk 2yi oluşturuyorlardır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.