Şimdi Ara

Coco (2017) | Lee Unkrich

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.imdb.com/title/tt2380307/

Filmin Özeti:
    The discovery of a generations-old mystery leads to a most extraordinary and surprising family reunion.

Filmin Gösterim Tarihi:22 Kasım 2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 9 Ekim 2015; 14:02:54 >

• Disney Pixar'sa koy sepete.
  • Pixar.
  • fragman harika. pixar yine döktürmüş.
  • Fragmandan huzur ve eğlence akıyor. Moana gibi hayal kırıklığı yaratmaması dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Fragmandan huzur ve eğlence akıyor. Moana gibi hayal kırıklığı yaratmaması dileğiyle.

moana güzeldi ya ama çok müzikaldi big hero 6 daha güzeldi tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Fragmandan huzur ve eğlence akıyor. Moana gibi hayal kırıklığı yaratmaması dileğiyle.

Müzikal olması bir yana yapımda kendini izletecek bir şey göremedim ben. Sıkılarak bitirdim, bitse de kapatsak dedim.
  • quote:

quote:

quote:

Müzikal olması bir yana yapımda kendini izletecek bir şey göremedim ben. Sıkılarak bitirdim, bitse de kapatsak dedim.

dostum her animasyon arşivimde var çoğuda 3d en iyi 3f yi ejderhanı nasıl eğitirsin 2,den aldım müthiş müthiş ha favorim ise asla tek geçtiğim budur yahu bundaki kaplan bitiriyor beni

• Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 güzeldi, ilkinden çok daha güzeldi. Croodlar'ı bir kez izlemiş ve epey beğenmiştim. Tekrar tekrar izlemek lazım aslında.
  • quote:

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 güzeldi, ilkinden çok daha güzeldi. Croodlar'ı bir kez izlemiş ve epey beğenmiştim. Tekrar tekrar izlemek lazım aslında.

kesinlikle o hıçkırık ve dişlinin diyalogları takdire şayan çok sevimliler tam arşivlikler ben nedense animasyonları daha iyi buluyorum hem senaryo hem yaratıcılık babında mesela izledinmi bilmiyorum ama bunu izlemeni şiddetle tavsiye ederim

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

• quote:

quote:

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 güzeldi, ilkinden çok daha güzeldi. Croodlar'ı bir kez izlemiş ve epey beğenmiştim. Tekrar tekrar izlemek lazım aslında.

kesinlikle o hıçkırık ve dişlinin diyalogları takdire şayan çok sevimliler tam arşivlikler ben nedense animasyonları daha iyi buluyorum hem senaryo hem yaratıcılık babında mesela izledinmi bilmiyorum ama bunu izlemeni şiddetle tavsiye ederim

Yanlış hatırlamıyorsam adı Hıçkırık değil de "Hıçkıdık"tı. Ya da dublajı ben yanlış anlamış olabilirim ama hep bu telaffuzla söylüyordu. Animasyonlar güzel lakin son zamanlarda animasyonlarda da kıtlık yaşıyoruz. Bunu hissediyorum. 2000'li yıllar çok daha verimliydi, hem film olarak hem de animasyon olarak. Her yıl gelecek animasyonları ve yapımları iple çekiyordum. Şimdi doğru düzgün yapım çıkmıyor. 2005-2010 aralığı epey verimliydi, sonra yavaşladı. Adamlar 2003 yılında Finding Nemo gibi bir şaheser yaratıyor ve bundan tam 13 yılsa Finding Dory geliyor ama balon. İzleniyor mu, izleniyor ama 2003 yapımlı eserin yanında esamesi okunmuyor. Buz Devri de öyle mesela. İlk iki film nerede son filmler nerede. Neyse

Bu arada attığın resim görünmüyor.

Edit: Mesajı attıktan sonra görünür hale gelmiş. İzlemiştim bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Mayıs 2017; 3:21:31 >

• IMDb'ye göre Türkiye'de 19 Ocak 2018'de vizyona girecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ,

konu animasyonlar savaşına dönmüş:) bende hala Patron Bebek filminin, bluray'ı çıkmasını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Gosling

,

konu animasyonlar savaşına dönmüş:) bende hala Patron Bebek filminin, bluray'ı çıkmasını bekliyorum.

O animasyonun konusunu ben açmıştım ama tavsiye etmiyorum. Zaten ana konusunda da yazmıştım. Vasat ve çocuklara yönelik bir yapım olmuş. İlla izlerim derseniz de Blu-Ray'e gerek yok. Web-dl sürümleri yeterli kalitedeydi. Trolls ve Boss Baby animasyonlarına hiç bakmayın derim sonra animasyonlara karşı bir soğuma hissederseniz şeytan kulağına kurşun. Tabi tercih sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

,

O animasyonun konusunu ben açmıştım ama tavsiye etmiyorum. Zaten ana konusunda da yazmıştım. Vasat ve çocuklara yönelik bir yapım olmuş. İlla izlerim derseniz de Blu-Ray'e gerek yok. Web-dl sürümleri yeterli kalitedeydi. Trolls ve Boss Baby animasyonlarına hiç bakmayın derim sonra animasyonlara karşı bir soğuma hissederseniz şeytan kulağına kurşun. Tabi tercih sizin.

Biliyorum senin konundu. O zaman hiç uğraşmayayim izliycem diye. Çizimleri biraz güzeldi ondan beğenmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

,

Henüz bende izlemedim ama gişede fena coştu hocam.

• IMDb top 250 ye 45. sıradan giriş yaptı.. sanırım izlemek farz oldu.

http://www.imdb.com/title/tt2380307/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.