Şimdi Ara

COCA COLA - PEPSİ COLA - COLA TURCA (anket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
0
Favori
8.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 19.7.2012)
Giriş
  • Kavga gürültü gereksiz tartışma falan değil amacımız.

Burada, bizim forum hangisini daha çok tüketiyor, merak sadece?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karadeniz Otoyolu -- 28 Aralık 2008; 15:01:23 >

• kolayı bıraktım iyide yaptım kanımca
  • Ben kola içmem ama oyum Turca ya , yerli malı olduğundan.
  • ben gazoz ıcerım babacım.camlıca
  • Pepsi MAX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hi-Tech-Man -- 18 Mayıs 2007; 1:30:26 >
  •  COCA COLA - PEPSİ COLA - COLA TURCA (anket)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pajero

Ben kola içmem ama oyum Turca ya , yerli malı olduğundan.

Colz özü , Hammadde ithalatı , Dolum tesisi , Yerli malı imajı , Çağrışım yapar inş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Colz özü , Hammadde ithalatı , Dolum tesisi , Yerli malı imajı , Çağrışım yapar inş

Suyu, şekeri de mi ithal ediyorlar?
  • Doğruya doğru çok kola içmem ama kolada coca cola'dan iyisi yok
  • Neye göre en iyisi? En iyinin tanımı ne? Doğruya en yakın olan en iyi oluyorsa doğru ne?

Yani şunu diyorum. Bu işler tamamen lezzet, keyif, damak tadı. Yani göreceli işler.

Dünyada ilk Pepsi veya Turca çıksaydı Coca colanın tadı kötü gelecekti.

Bence olay tamamen reklam stratejisindeki başarıda bitiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

kolayı bıraktım iyide yaptım kanımca

4 aya yakındır gazlı içeçeklere paydos...

kolanız gelince meyva suyu için...
  • Kola çok tükettiğim bir içecek değil ama Pepsi'nin son numarasını oldukça beğendim. Kola içmek istediğimde illaki bunu arıyorum. Yoksa içmiyorum diyebilirim.

Birde Bim'de satılan Le'Cola var tabii.. Normal Le'cola şekerli ve asitli su, Light Le'Cola ise madensuyu oluyor.
  • Yoo niye zehirlenmiş olayımki, Coca Cola içiyorum içersem, arada Pepsi de olur, ancak tadı en dandik olanı Cola Turka malesef, çok yavan, bir adam gibi oturtamadılar tadını..

Kola içmek denince kişi sanki devamlı kesintisiz Kola içiyormuş gibi algılanmasına hayret ediyorum!! Çok saçma; Kolayı, Pınar portakal suyu, sütaş ayranı, Kınık Sodası, veya Uludağ gazozunu içtiğim kadar içiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: icg

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Suyu, şekeri de mi ithal ediyorlar?

Cola özü şekerinin çoğunu içeriyor kaldıki su ile karıştırma işlemide bu sıvıyı yerli yaparmı bilmem

Diğer taraftan Ülker haksız şeker kullanarak rekabet yasasını çiğnemiştir

Her firmanın şeker kotası war bunu gecemez kanun açık

• Coca Cola
  • cola turka icip yesil sermayeye para kazandırcagıma coca cola icerim daha iyi
  • şu coca cola,pepsi,cola turca saçmalıgı yüzünden tartışmayın hepside amerikan malıdır Allah canlarını alsın onlarınki dandik içecek için bile insanları birbirine düşürüyorlar,sizlerde hazır asker

bu konu ne zaman buraya açılsa kavgaya atlamaya hazırsınız,bu zımbırtıları içseniz ne olur içmeseniz ne olur,

ne güzel kendi içeceklerimiz şerbetlerimiz var ve bunlardan haberimiz bile yokken alin adi amerikalısının içecegi için birbirimizi bogmaya ne kadarda hazırız
  • Analizlerinde az da olsa alkol içerdiklerini öğrendikten sonra gazlı içeceklere son verdim. Ayran, meyve suyu ve şalgam içiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Analizlerinde az da olsa alkol içerdiklerini öğrendikten sonra gazlı içeceklere son verdim. Ayran, meyve suyu ve şalgam içiyorum.

zamanında bunun tartışması çok yapıldı , hemen hemen tüm gıdalarda alkol var özellikle tahıllar da. yediğin patates bile alkol içeriyor. artık sen ekmek de yemezsin ne de olsa tahıllarda da alkol var
  • içinde ne olduğu belli olmayan şey içmeyin içtirmeyin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.