Şimdi Ara

COCA COLA - PEPSİ COLA - COLA TURCA (anket) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
9.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

COCA COLA - PEPSİ COLA - COLA TURCA (anket)

(En Son Oy Tarihi: 19.7.2012)
Giriş
  • CARGİLL Bu sadece rivayetten ibaret herhangi bir kaynak söz konusu bile değil numarayı millet hamduyla yuttu ya gelince ülkerin ne yaptığı nereye yatırım yaptığı bellidir biri filistine kurşun atmak için çıkar %40 %50 kârımı veriyorum der biride mısır,sudan ve bosna hersek gibi ülkelere tabii başta ülkemize yatırım yapar fark bu DAHA UNUTMADIK KUDÜSÜN KUBESİNİ COCA COLA YAZIP İŞTE YENİ YERİMİZE TAŞINIYORUZ REKLAMLARINI
    quote:

Orjinalden alıntı: headpopper

Kola turka yı yerli olduğu için tercih edenlere bir çift sözüm olacak.Kola turka nın çıkış tarihini Amerikanın Iraka girdiği dönmleri ve kokakola boykotunu hatırlayın.İşte o yıllar Cargill isimli şirketin Türkiyedeki faaliyetlerine hız verdiği yıllar.Ne üretiyor bu güzide amerikan şirketi?Mısırdan nişasta bazlı şeker.Kendileri bir Cocacola inc. şirketi.Türkiyedeki en önemli müşterileri Ülker ve hatta o yıllarda Cargill Türkiye'ye Ülker ortaktı galiba şimdi durum ne bilmiyorum.Kokakola Türkiye'de boykot ediliyor o yıllarda herkes kolaturkaya hücum ediyor.Yerli malı ya...Ama Ülker grubu ne yapıyor?Kolaturkayı nişasta bazlı şekerden üretiyor.Bunu kimden alıyor?CARGill'den.Yoksa gerçek pancar şekeri ile nasıl satabilecek o fiyatlara?Kokakola satışları iyice düşüyor ama ortada komik bir durum var kokakola kendi ürününde pancar şekeri kullanıyor.Kim neyi boykot etti?Numarayı nasıl hamuduyla yuttu?Milliyetçilik oyunuyla kimler ne paralar kazandılar?Boykot edilen kokakola ne kaybetti?Ne oyunlar dönüyor varın gerisini sizler düşününün

• asla ülker ürünü kullanmam ve tavsiye de etmem....
    zaten amerikan malı....

eti kola bekliyoruzzzz...
  • Hindistan'da yasaklanan Coca Cola ve Pepsi, ardından Ukrayna'da da bir okul kantininde yasaklanınca , gözler bu kara içkiye yöneldi.Ne oldu da bir anda en çok içilen bu gizemli siyah şey birden tu kaka oldu...

Hindistan'daki iddia:Kolanın içerisinde "tarım ilacı" kalıntıları bulunması idi.Gerçekten çok ciddi bir iddia idi bu.Ayrıca Coca Cola ve Pepsi'nin sahiplerinin yahudi dünyası ile olan yakın ilişkileri nedeni ile , müslüman dünyası tarafından sevilmediği de aşikar...

O YADA BU KİŞİLER HİÇ FARK ETMEZ KİM OLURSA OLSUN İNSANDA ŞEREF VE AHLAK UNUSURU OLACAK OLAMAZ İSE BU KİŞİLER SATLIKTIR PARAYI BASTIRDIĞIN ZAMAN İSTEĞİN GİBİ KONUŞTURURSUN SADECE AMA SADECE BİRAZ DÜŞÜNMEK GEREK DÜŞÜNMEK.
    http://hussoloji.blogcu.com/1031887

quote:

Orjinalden alıntı: hal90

Coca Cola'nın zararlı olmadığını mythbusters kanıtladı bir kere

COCA COLA - PEPSİ COLA - COLA TURCA (anket)

• Kola Turka içerim..
  • aslında bu aralar içmemeye çalışıyorum çamlıcaya yüklendim
  • walla tartısmasız koka kola

walla en ii tat onda oldugu icin alıorum, cola turca da gusel kola yapsn alalm bnce cola turcanın tadı cok cirkin

bu arada bnde ulker almamaya dikkat ediorum yani cola turca iki yerden de kaybedio
  • Coca Cola

quote:

Orjinalden alıntı: serkan_seko

walla en ii tat onda oldugu icin alıorum, cola turca da gusel kola yapsn alalm bnce cola turcanın tadı cok cirkin

bu arada bnde ulker almamaya dikkat ediorum yani cola turca iki yerden de kaybedio

aynen katılıyorum tadı hem bişiye benzemiyor hemde ülker malı oldugu için almıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 19 Mayıs 2007; 13:40:52 >
  • Bu konu fazla yaşamaz
  • HANGİ NEDENLERDEN DOLAYI ÜLKER MALI KULLANMIYORSUNUZ

ÜLKER MALI AMERİKAN MALIMI COLANIN ÖZÜNÜ AMERİKAN YADA İSRAİL FİRMASINDAN ALIYOR DİYE AMERİKAN MARKASI YAPTINIZ NE KADAR CAHİL İNSANLARIMIZ VAR ,ZATEN ÜLKER FİRMASININ AMERİKAN MALININ ÖZÜNÜNÜN KULLAMASININ NEDENİ EN KALİTELİ ÖZÜN O FİRMA OLUŞUDUR......

BAZI ARKADAŞLARIMIZDA ÇEŞİTLİ NEDENLERDE ÜLKER MALI KULLANMAM YADA ÜLKER MALI KULLNAMMAM YADA TAVSİYE ETMEM DEMİŞ BU ARKADAŞLARA SORUYORUM NEDEN TAVSİYE ETMİYORSUNUZ TÜM TÜRKİYE ÜLKER MALINI KULLLANMAKTADIR ... ZATEN TÜRKİYENİN EN BÜYÜK İLK 5 FİRMASINDAN EN BÜYÜKTE GIDA FİRMASIDIR NEDEN KULLANMIYOR VE TAVSİYE ETMİYORSUNUZ
    BOŞ KONUŞMAKLA OLMAZ BAZI SEYLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz6677 -- 19 Mayıs 2007; 13:52:15 >
  • tabiikide coca cola
    kola turka tadı hiç güzel değil türklerin yaptığı şeyden ne beklenirki zaten ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapimnet

cola turka icip yesil sermayeye para kazandırcagıma coca cola icerim daha iyi

muthis bir mantik kutluyorum arkadasim seni lakin bir dip not coca cola yillik karinin belli bir yuzdesini israil donanmasina hibe ediyor
    ayrica coca-cola ulker e 5 yil boyunca kola piyasasina girmemesi icin yuksek meblalar oduyordu uyandiriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravunos -- 19 Mayıs 2007; 14:02:07 >
  • 4ever COCA-COLA!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

quote:

muthis bir mantik kutluyorum arkadasim seni lakin bir dip not coca cola yillik karinin belli bir yuzdesini israil donanmasina hibe ediyor

nerden biliyon hibe ettiğini???

belgen nerde?
  • cola turca
  • coco cola 1 aylık karını israil donanmasına vermişti
    quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

quote:

quote:

belgen nerde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuz6677

coco cola 1 aylık karını israil donanmasına vermişti
    quote:

quote:

quote:

belgen nerde?

kaynak ne ?

belge var mı?

• gazetelerde okumustum ben belge kaynak dersen google gir ara cıkar büyük ihtimal
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

belgen nerde?

kaynak ne ?

belge var mı?

• quote:

gazetelerde okumustum ben belge kaynak dersen google gir ara cıkar büyük ihtimal
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

belgen nerde?

kaynak ne ?

belge var mı?

gazetelerde yazan herşey doğru mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

belgen nerde?

gazetelerde okumustum ben belge kaynak dersen google gir ara cıkar büyük ihtimal

kaynak ne ?

belge var mı?

gazetelerde yazan herşey doğru mu?

COCA COLA açıklama yaptı

İsrail donanmasına bağış yada herhangi bir askeri sistemi destekleme kaygımız yok

Bunlar sadece internette dolaşan APTAL spam mail malzemesi

Forumu aratırsanız benim bizzat tercume ettiğim COCA COLA duyurusunzu bulursunuz

• quote:

HANGİ NEDENLERDEN DOLAYI ÜLKER MALI KULLANMIYORSUNUZ

ÜLKER MALI AMERİKAN MALIMI COLANIN ÖZÜNÜ AMERİKAN YADA İSRAİL FİRMASINDAN ALIYOR DİYE AMERİKAN MARKASI YAPTINIZ NE KADAR CAHİL İNSANLARIMIZ VAR ,ZATEN ÜLKER FİRMASININ AMERİKAN MALININ ÖZÜNÜNÜN KULLAMASININ NEDENİ EN KALİTELİ ÖZÜN O FİRMA OLUŞUDUR......

BAZI ARKADAŞLARIMIZDA ÇEŞİTLİ NEDENLERDE ÜLKER MALI KULLANMAM YADA ÜLKER MALI KULLNAMMAM YADA TAVSİYE ETMEM DEMİŞ BU ARKADAŞLARA SORUYORUM NEDEN TAVSİYE ETMİYORSUNUZ TÜM TÜRKİYE ÜLKER MALINI KULLLANMAKTADIR ... ZATEN TÜRKİYENİN EN BÜYÜK İLK 5 FİRMASINDAN EN BÜYÜKTE GIDA FİRMASIDIR NEDEN KULLANMIYOR VE TAVSİYE ETMİYORSUNUZ
    BOŞ KONUŞMAKLA OLMAZ BAZI SEYLER

Cevap cok basit acıklayimmi? Tayyip yüzünden..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.