Şimdi Ara

coca cola'nın Asit oranı mı değişti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4-5 Seferdir dikkat ediyorum yeni aldığım kolalarda sanki daha önce açılmışta asidi gitmiş gibi..

• Bende kendi kendime diyordum "Tek ben mi böyle düşünüyorum" diye demek ki biri daha varmıs
  • Eskisi gibi değil.
  • eğer kola kampanyalı ise öyle bir tat oluyor.Ramazanda çıkan coca cola'da çok şekerli gelmişti bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Ozan -- 18 Aralık 2009; 18:51:30 >
  • bence senin ağızda sorun var
  • quote:

ilkin eşantiyon maksadıyla verdiklerini düşündüğümüz coca coca bardaklarına boşaltılan colaların köpürmemesiyle başladı herşey. şüphelenmedik bu durumdan, colaların köpürmemesi için özel olarak tasarlattırıldığını düşündük. sonra başka bardaklarda yaptık ilk açılışı, yine aynıydı, eskisi kadar köpürmüyordu, sıcak yaz günlerinde kafamıza diktiğimiz o bildik tad genzimizi yakmıyordu artık. bu parti böyle çıkmıştır fabrikasyon hatasıdır heralde dedik, başka marketlerde, başka şehirlerde denedik bir litrelikleri;sonuç aynıydı. bir litrelik kolalarımızın içindeki asit oranı günbegün, perderpey azaltılmıştı. bugün e210, karbondioksit, sakkaroz, kafein ve sırrı çözülemeyen kola özütünün miktarı maalesef bir litrelik coca cola manyaklarını tatmin etmeyecek kıvama indirgenmiştir.

ekşi sözlükten aldım.. Yakın zamana kadar içmiyordum kola, demek ki çok önceden beridir böyleymiş 1 litrelik kolalarda..

• Aynen Ya Pepsiye alıştık veya Coca Cola malzemeden çalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuchikiByakuya

Bende kendi kendime diyordum "Tek ben mi böyle düşünüyorum" diye demek ki biri daha varmıs

ben de boşuna günahını almışım demek bizim laz bakkalın
  • valla bu yüzden bilmem kaç metre ötedeki bakkal'a gidiyorum. Artık pepsi :D
  • OHAcoca cola maldan calıyo
  • Ankara dayken bende asitde bir değişiklik olduğunun farkındaydım yani Ankara'da kolanın tadı değişmişti.

İzmirde eskiden neyse tadı şimdi de o yani bir değişiklik yok.

Fabrikadan fabrikaya değişiklik gösteriyor sanırım.

İzmire KMP ve BRS dan geiyor yani Kemalpaşa ve Bursadan.Ankaradaki kolalar sanırım Ankarada üretiliyor.
  • beni daha fazla yakmaya başladı bu kolalar, galiba sizden aldıkları gazları bizimkilere koyuyorlar beyler isteyene fazladan asit yollanır
  • Bana da değişmiş gibi geliyor en iyisi zafer gazoz veya niğde gazozu
  • Aynen ya bende de öyle oluyo, eski tadı yok.
  • Bende bugun son cocacola mı içtim tad fln alamıyorum artık bana öyle geliyor sanıyordum herkese öyleymiş
  • Bende bakkala fırça attım yaa buzdolabınız kolaları bozuyo galiba dedim tadı bi acayip bu kolanın dedim.demekki genel bi sorunmuş :D
  • Kutu'da pek fark yok gibi ama şişelerde bariz bozulma var. 1 litre 2.5 litre eskisi gibi değil kesinlikle.
  • şuan mesajı kola içerek yazıyorum gerçektende asiti azalmış şekeri artmış gibi geldi bana sıkı hatta bağımlı denicek kadar kola tiryakisiyim artık eskisi gibi boğazımızı yakmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus77 -- 18 Aralık 2009; 19:46:56 >
  • Bi gariplikler var, eski tadı yok Cola'nın.
  • yok tadı valla değişmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.