Şimdi Ara

'Coca Cola Lime' Türkiye'de (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
2
Favori
6.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

noldu len herkes boykot ediyordu hani boykot çabuk bitti herhalde.

48 saat dayandık; hitler düşmedi mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros 60.yılına özel olarak bu ürünü yaptırtmış.
    Sadece Migros'ta

'Coca Cola Lime' Türkiye'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 8 Ekim 2014; 17:47:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

quote:

Orijinalden alıntı: İnstagrammer

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

quote:

Gelirinin %50 sinı İsrail'e veriyor her masum insanı öldüren kursun, insanları katelediyor. Içmezsem ne kaybedebilirim?

Haması oldurecekse gidip bir tane alayim.

Masum cocukları ve insanları öldürüyor. Ben anlayamiyorum gercekten daha bir iki ay oncesinde yapılan katliamlar yıllardır süren zulüme bu sekilde verilen tepkiler

adamlar açıklama yaptı. filistinde fabrikamız var diye. sen hala konuşuyorsun. coca cola'nın bütün hisseleri halka açıktır. gidip hisse alabilirsin.

Filistin'de fabrikası var da ne? Adamlar zaten işgal ediyolar ülkeyi. Sen ordaki insanların buna rızası var mı saniyosun??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Migros 60.yılına özel olarak bu ürünü yaptırtmış.
    Sadece Migros'ta

bugün gittim yoktu boş yere 42 lira harcayıp çıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

quote:

quote:

quote:

filistin'de 3 tane coca cola şişeleme noktası ile 350 filistinli çalışanın istihdam edildiği, 1 tanesi gazze'de toplam 7 tane coca cola ana dağıtım noktası olduğuna göre hem satıyor, hem içiyor hem de çalışıyorlar biliyormusunuz ?
    coca cola candır içmeye devam....

İşte bunlar hep Türk insanının saflığından. En başta Suudiler en kaliteli İsrail mallarını kullanıyor. Bizimkiler de kulaktan dolma laflarla iş yapıyor. Sonuçta çikolata ambalajındaki arapça yazıyı öpüp başına koyan insanlarsınız

O satış yerlerini kendileri mi kuruyor kendileri isteyerek mi satıyorlar zannediyorsunuz? Kendilerine kursun olarak donecek seyle? Ben Filistin'e gittim ve gordum insanların ne halde olduklarını onlar acik hava hapishanesinde yasıyorlar. Gitmeseniz bile biraz gündem takip ediyorsanız veya internetten biraz araştırırsanız anlayabilirsiniz belki.
    Edit Yahudi iseniz bencede bosverin

yahudi değilim müslümanım israili destekliyorum gerçek veya asılsız bile olsa coca cola içeceğim kurşun adres sormaz beni de bu filistinin durumu ilgilendirmiyor hamas aptallık yapıp israile kafa tutacağını sanıyorsa kendi filistinin sorunudur israil kac kez ateşkes yaptı hamas bombaları yağdırırken konuşmadınız israil kendi vatandaşlarını gerçekten değer veriyor tek vatandaşı ölürse bedelini ödetmeye her zaman hazır bu yönden onlara saygı duyuyorum kalleş arapların sonu beni ilgilendirmiyor müslüman da olsa hepsinin umurumda bile değildir anlıyormusun?

Gercekten müslümansan o zaman ac Kuran'ı yahudiler hakkında ne diyor bi bak

serefsiz araplar için ne yapmak lazım?
    arapların her pisliğini kendiniz hak mı görüyorsunuz?

Ben oyle bir sey mı dedim ? Ayrıca bu yaptığınız sadece ırkçılık. Arapların içindede iyi vardır kotu vardır Türklerde de var sonuc olarak herkes insan. Ve müslümanlıkta ırkçılık yoktur herkesi Allah yaratmıştır. Bu dediğimden dolayı 'yahudilere neden oyle diyosun' diceksen de tarihe bak (onlara gelen peygamberleri hep katledisleri, kendilerinden baskasını insan saymamalari, yaptıkları katliamlar ) muslumanlar yahudilere ne yaptıda bu soykırımı yapiyolar ? Tarihte yahudilere en iyi davranan Osmanlıdir

• Pepsi twist gibim bişeydir.
  • Tadı nasıl arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

bu kolayı her gördüğümde 2005 yazı geliyor aklıma, dilimizi boyardı masmavi dolaşırdık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper

limonlu kola çok iğrenç birşey. aslında farklı şeyler yapabilirler vanilyalı kola gibisinden limon ne ya

http://www.mrdspies.com/wp-content/uploads/2014/02/Vanilla-Coke.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

quote:

Gelirinin %50 sinı İsrail'e veriyor her masum insanı öldüren kursun, insanları katelediyor. Içmezsem ne kaybedebilirim?

Bu mesaji eksilemisler ya insallah filistinli cocuklarin, annelerin basina gelenler onlarin da basina gelir..

Karaktersizler yatmadan once gidin anne babanizin yuzune bakin varsa kucuk kardesinizin yuzune bakin sonra da gidin youtube dan iki video izleyin ibret alin

amerikanın israilin her malını boykot edebilecekmisin. kendi markanı üret sonra boykot edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: ninja törtıl

quote:

quote:

Bu mesaji eksilemisler ya insallah filistinli cocuklarin, annelerin basina gelenler onlarin da basina gelir..

Karaktersizler yatmadan once gidin anne babanizin yuzune bakin varsa kucuk kardesinizin yuzune bakin sonra da gidin youtube dan iki video izleyin ibret alin

amerikanın israilin her malını boykot edebilecekmisin. kendi markanı üret sonra boykot edersin

İşte bu kadar basit düşünüyorsun, ben de biliyorum benim boykotumla adamların batmayacağını ama benim kendime duyduğum saygıdan dolayı, katillere para kazandırmamak istediğimden almıyorum o ürünleri..benim lafım da o malları tüketenlere değil, bazı karaktersizlerin yorumlarına.. açık açık terör devleti bir yanda kundakta ölen bebekler bir yanda.. ve buna karşı yazılanları görünce üzülüyorum ve Allah'tan dileğim inşallah sizleri de sizin israiliniz bulur, o masumlara "iyi oluyor, hakediyorlar" diyenler de aynı belalarla karşılaşır... bir gün ailenden birini kaybedersen ve bu birilerinin zalimliğiyle olursa bunu anlarsın..

Benim kimseyle tartışma amacım yok ne haliniz varsa görün, kendi iğrenç düşüncelerinizde boğulun, beni ilgilendirmez..
    Lutfen bu mesaja da alıntılayıp cevap falan bekleme, dedim ya ne haliniz varsa görün...

• quote:

quote:

quote:

sabahleyin kahvaltıda yediğiniz domatesin tohumunu bile israil üretiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

quote:

Haması oldurecekse gidip bir tane alayim.

Masum cocukları ve insanları öldürüyor. Ben anlayamiyorum gercekten daha bir iki ay oncesinde yapılan katliamlar yıllardır süren zulüme bu sekilde verilen tepkiler

adamlar açıklama yaptı. filistinde fabrikamız var diye. sen hala konuşuyorsun. coca cola'nın bütün hisseleri halka açıktır. gidip hisse alabilirsin.

Filistin'de fabrikası var da ne? Adamlar zaten işgal ediyolar ülkeyi. Sen ordaki insanların buna rızası var mı saniyosun??

at gözlüğünü takıp israil, filistini işgal etti hüloğğğğ diye bağırmakla olmuyor. git biraz araştırma yap. coca cola filistindeki en büyük işverenlerden birisi. hangi firma savaş bölgesine fabrika açar?

sizin kafanızda coca cola içerisinde fare olan, alkol konulan bir içecek. hadi şimdi git ve coca colayı boykot et.

• AKP döneminde gerçekleşti.
  •  'Coca Cola Lime' Türkiye'de
  • bunu içmedim ama vişnelisi berbat diyebilirim
  • Bugün aldım Migrostan, 2.75 TL fiyatı var, çok hafif bir aroması var, Pepsi Twist gibi değil, normal kola diye alsaydım fark etmeyebilirdim bile

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

bunun tadı iğrenç, en güzeli pepsi red

baobad pepside güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 9 Ekim 2014; 10:31:11 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşte bu kadar basit düşünüyorsun, ben de biliyorum benim boykotumla adamların batmayacağını ama benim kendime duyduğum saygıdan dolayı, katillere para kazandırmamak istediğimden almıyorum o ürünleri..benim lafım da o malları tüketenlere değil, bazı karaktersizlerin yorumlarına.. açık açık terör devleti bir yanda kundakta ölen bebekler bir yanda.. ve buna karşı yazılanları görünce üzülüyorum ve Allah'tan dileğim inşallah sizleri de sizin israiliniz bulur, o masumlara "iyi oluyor, hakediyorlar" diyenler de aynı belalarla karşılaşır... bir gün ailenden birini kaybedersen ve bu birilerinin zalimliğiyle olursa bunu anlarsın..

Benim kimseyle tartışma amacım yok ne haliniz varsa görün, kendi iğrenç düşüncelerinizde boğulun, beni ilgilendirmez..
    Lutfen bu mesaja da alıntılayıp cevap falan bekleme, dedim ya ne haliniz varsa görün...

katilmiş heh. istemedende amerikan malıda kullanıyosun. teknolojik aletler filan. Bunu bir colayla mı boykot edeceksin..Yaşananları elbette bende kınıyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.