Şimdi Ara

Coca-Cola'dan Vuvuzela'yı Aldım Ama Ses Çıkmıyo Bundan- !!Sorun çözüldü!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar daha yeni aldım ama bu alette mi bi sorun var yoksa bendemi anlamadım. Üfleyince karşıdan boş hava çıkıp gidiyo. Nasıl olcak bu?
    Gidip değiştirsem miki?

Edit: Arkadaşlar ilhan_28'in yönergeleri doğrultusunda ses çıkarabiliyorum artık Ben gibi ses çıkartamayan varsa aşşadaki yazıyı okusun...

quote:

Anladığım kadarıyla vuvuzeladan ses çıkarmayı başaramamışsın. Vuvuzeladan ses çıkarmak için ona üflemeyeceksin dudaklarını kapatıp yanağını şişir ve dudakların arasında çok küçük bir boşluk kalacak şekilde ağzında biriktirdiğin havayı dışarı üfle. Bu işlemi boşta yaparken ağızdan çok hoş olmayan (hatta konuda bi arkadaşın dediği gibi yellenme benzeri :)) bir ses çıkar. Bu dediklerimi yaparak aletten ses çıkarabilirsin. Kesinlikle vuvuzelanda bir problem yok o sade ve 3 parçadan oluşan içinde herhangi bir aparat barındırmayan boru türevi bir alettir. Şimdiden kolay gelsin :).......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 23 Haziran 2010; 13:27:03 >

• osurur gibi üfle
  • anladık vuvuzelan var
    Nerden aldıysan değiştirmeyi dene
  • Susturuculudur.
  • yanağını şişir birden üfle
  • Eğer bu aletten olan arkadaş varsa bi bakabilir mi. İçinde felan ses çıkartması için bi dalgametre felan olması gerekmiyo mu yaa bunun?
  • Nerden alıyorruz bunu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okul bandosunda falan bulunmadınız mı hiç ? Düz üflemeyle çıkmaz ses zaten. Dudağını pıtpıtpt diye ses çıkartacak, ince bir şekilde üflemen gerekiyor. Öyle boş hava yollama boşuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkmm -- 23 Haziran 2010; 12:29:36 >
  • Yanağını şişir yavaşça zorlanırmış gibi "pufffffffffffffffffffffffffffffff" diye üfle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytax -- 23 Haziran 2010; 12:41:04 >
  • Ne işim varya okul bandosunda. Şimdi biraz daha denedim. Başım döndü resmen. Yok ses çıkmıyo bundan. Forumdan bunu alan birine pm attım. Bu aletin içinde kesin bi şey olması gerek diye düşünüyorum. Yoksa böyle imkansız ses çıkması...
  • İlk aldığımda bende mal mal bakıyodum alete ama sonra üfleyince geliştirdim kendimi profesyonel sayılırım nerdeyse çok iyi üflerim
  • Borunun içine bakınca karşısı görülüyor mu peki ?

Valla başım döndü. Dahada üflemem buna..
  • [DHTUBE=]http://www.youtube.com/watch?v=vZDBJ7VA2r4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasonNewsted -- 23 Haziran 2010; 12:43:13 >
  • İlk çıktıgında almıştım bende. Bildiğin içi boş boru. Sende sorun yok yani.
  • +Ses gelmiyor...
    -Üflede gelsin..
  • Nerden nasıl alıyoruz ?
  • İnceden kalına doğru gider.Başı epey bi kalındır.Ağzına alabilirsin.Nedir bu?

-Vuvuzela
  • NERDEN ALIYORUZ ?
  • Coca coladan hediye çıktı banada nerden satın alınır bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: trane1

İlk aldığımda bende mal mal bakıyodum alete ama sonra üfleyince geliştirdim kendimi profesyonel sayılırım nerdeyse çok iyi üflerim

Ben de aldım bir tane, ilk başlarda epey zorlanmıştım ama şimdi fena sayılmam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.